Što vam izdaje ženski govor tijela?

9.01.2010 | K. Ž.

Ponekad nam govor tijela može reći više od riječi. Znate li što vam njeno tijelo govori za vrijeme seksa?

 


Kada je želite poljubiti okreće glavu u stranu? (jlp)

Kada je želite poljubiti okreće glavu u stranu? (jlp)

Ljudi se često izražavaju s drugim stvarima a ne samo riječima. Govor tijela nam često može reći o tome što neka osoba misli i kako se osjeća, ali je Opens internal link in current windowgovor tijela teže 'čitati' nego same riječi. Pročitajte koji su to znakovi koji vam mogu reći da nešto baš i ne ide najbolje te što učinit da do njih ne dođe!

Ne gleda vam u oči


Ako vas za vrijeme seksa ne želi pogledati u oči, gleda negdje dalje i okreće glavu kada je želite poljubiti neto sigurno nije uredu. Razloga za takvo ponašanje je više. Možda imate neugodan zadah, možda ona ima neugodan zadah, možda je Opens internal link in current windowsramežljiva u krevetu, neiskusna ili joj se ne sviđa ideja ljubljenja nakon što ste je oralno zadovoljili. Sljedeći put je pokušajte poljubiti nježno i polako tako da njenu glavu uzmete u ruke. Ako i tada pokuša izbjeći poljubac nema vam druge nego da je pitate u čemu je problem. Razlog je sigurno banalan, stoga neka vas ne bude strah.


Iznimno je sramežljiva i skriva se pred vama? (jlp)

Iznimno je sramežljiva i skriva se pred vama? (jlp)

Njen pogled je bezizlazan


Za vrijeme seksa dajete sve od sebe, a ona cijelo vrijeme gleda u strop i potpuno je nezainnteresirana znate da nešto sigurno ne valja. Možda je jedna od žena koje ne uživaju u seksu i on im ne znači puno, možda bi nešto promijenila ali joj je neugodno reći, možda ste teški i navalili ste se kao klada na nju. To možete ustanoviti tako da promjenite Opens internal link in current windowpoložaj kada je ona gore ili da je pitate koje su njene fantazije i želje.


Jeste li uvijek ti koji rade prvi korak? (jlp)

Jeste li uvijek ti koji rade prvi korak? (jlp)

Skriva svoje tijelo


Ustraje u naumu da vodite ljubav uvijek u mraku, kada je gotovo umota se u plahtu i ide u kupatilo iz kojeg se vraća obućena. Nikada ne dopušta da gledate i dirate njeno tijelo na svjetlu. Razlog za takvo ponašanje sigurno se krije u nejnom slabom samopouzdanju. Vjerojatno misli da da vam njeno tijelo neće biti privlačno, da ima debele noge, bedra, trbuh, male grudi... Što možete učiniti? Puno ju hvalite, recite joj kako je lijepa, seksi i zavodljiva cura i da vam je svaka stvar na njoj seksi. Vidjet ćete kako veliku moć imaju te ne važne riječi!

Nikada ne inicira seks


Uvijek ste vi t koji inicirate seks, vi se trudite kako bi i njoj i sebi priuštili užitak? Možda razlog pasivnosti vaše partnerice leži u tome da ima tradicionalnu predođbu o tome kako je seks muškarčeva domena i da su žene ta koje čekaju inicijativu. ;Možda smatra kako ženska inicijativa za seks nije ženstveno ponašanje. To ćete najlakše riješiti s otvorenim razgovorom na tu temu. Budite otvoreni bez dlake na jeziku to zahtjevajte i od nje, objasnite joj da nećete misliti da je manje žena ukoliko inicira seks i želi zadovoljiti svoje potrebe. Prava žena zna upotrijebiti svoje čari kako bi došla do cilja u našem slučaju seksa.


Tagovi


Ocjena 4.83 (6 gl.)
Vaša ocjena: 

Zadnje poruke u forumu

tele6454 10. Kol 2018 hhhhhhh
Swig iskustva
tele6454 10. Kol 2018
Swig iskustva
tele6454 10. Kol 2018 zz
Swig iskustva

Anketa

ANKETA