Prvi seks: Kako ga se prihvatiti?

23.08.2009 | Tadej Pačnik

Prvi seks može biti veoma neugodan. Posebice ako su oba partnera neiskusna. Zato dozvolite da vas provedemo kroz jedan niz savjeta koji vam mogu olakšati prvo seksualno iskustvo.

 

 

prvi seks, kondom

Nikada ne zaboravite na kondom (jlp)

Baš sve o seksu - klik na Enciklopediju seksualnosti!

 

U ovome članku nećemo govoriti da morate biti spremni i dovoljno stari te zaljubljeni i bez pritiska. Pokušat ćemo pomoći da prvo iskustvo bude što manje neugodno.

Predigra

Predigra u djevojke koja je prestrašena i zna da će boljeti nije tako učinkovita kao što bi htjeli. Mlade djevojke su često veoma sramežljive i nisu navikle da među njihovim nogama netko luta jezikom. Zato ne radimo vrhunske zahvate nezaboravnog ljubavnika, već sve pokušamo napraviti jednostavno. Djevojkama je bitan osjećaj da ne želimo samo njihovo tijelo, već i njih same. Iako vas takva logika odbija, pošto ste materijalist, pretvarajte se. Žene ne prodiru u vaše misli, već vide samo vaša djela. Ostanite pri ljubljenju, a s rukama ne budite presmijeli. Njeno tijelo morate zagrijati do te mjere da je preplovi strast te ubije strah koji joj onemoguća opuštenost te time i užitak. Polako je skidajte, dio po dio, rukama ne gnječite, već milujte. Ako opazite da joj je neugodno, predložite da odete ispod pokrivača ili prigušite svjetlo. Ako djevojka nije od prije navikla na oralno zadovoljavanje, ne preporučamo ga, usprkos tome što ste majstor. Puno djevojaka se teško opusti te sada nije vrijeme da idete istraživati uzroke zašto je to tako.


prvi seks

Ako vidite ovakav izraz lica, možda ste malo pretjerivali.... (jlp)

 

Pomažite i vodite

Mlade djevojke uglavnom nemaju pojma što raditi s muškim tijelom. Zato joj pomažite na način da svojom rukom vodite njenu. Obuhvatite penis i pokažite kako da pomiče ruku. Ako napravi nešto krivo ili bolno, malo potrpite, naravno, jedino ako nije zaista strašno. Zaboravite na scene iz pornića u kojima frajer stavi dva prsta u vaginu, miče ih brzinom zeca te ona doživi orgazam u dvadeset sekundi. Znanstvena fantastika. Bolje je da orgazam u redovitim seksualnim odnosima ne očekujete mjesec ili dva ili da uopće ne očekujete (vaginalni). Ako ga doživi već prvi put, to bolje. Savjetujem da prste ne gurate u njenu vaginu, možete jedino ako se djevojka i sama zadovoljava na takav način. Prstima nježno klizite po njezinoj vagini i počekajte da se navlaži. Pokušate locirati klitoris te je dovesti do orgazma (ako ga sama nije nikada doživjela, bit će to teški zadatak). Preporučljivo je dodavanje vlastite sline, iako to morate napraviti diskretno i estetski. Ako sve budete napravili pravilno i ako je djevojka prirodni talent, želja njenoga tijela za peneteracijom će biti vidljiva. Ali vrlo je vjerojatno da se to neće dogoditi.

 

prvi seks, iskustvo

Prvi seks rijetko je dobro iskustvo. Ali je zasigurno nezaboravno. (jlp)

 

Položaji

Jedini primjereni položaj za prvi seksualni odnos je misionarski. Ovo ćete mi zaista morati vjerovati na riječ. Argumentacija je slijedeća. Puno muškaraca misli da će sve biti lakše ako je djevojka gore, da je na taj način neće boljeti, sama će kontrolirati ritam i slično. Sve to je djelomično istinito, ali se zaboravlja na suštinu. Probijanje himena boli. Iako ga možda nema, samo širenje rodnice uzrokuje bol, još posebice ako rodnica nije dovoljno navlažena ili opuštena. Zato djevojke to uglavnom ne mogu napraviti jer ih spriječi bol. Pošto vidite da je boli, uz to se omekša i penis i onda je raspad sistema. Zato je puno bolje prvu penetraciju napraviti brzo i u jednom mahu (ali ne smijete gurnuti svom silom jer je možete i ozlijediti, da ne spominjem bol). Slično je brazilskoj depilaciji. I nakon toga samo ostanite u njoj. Bez pomicanja, dok se ne navikne na bol i opusti mišiće vagine. U misionarskom položaju vas može zagrliti, vidi vas i zna da joj bol ne uzrokujete namjerno. Nakon toga se odmah možete prebaciti tako da je ona gore, iako je bolje što manje mijenjati položaje tokom prvog seksa. Može se dogoditi da je bol prevelika, posebice ako je penis prevelik. U tom je slučaju bolje počekati sa seksualnim odnosom te za početak upotrijebiti prste ili vibrator. Nemojte imati osjećaj da je već iz prvog pokušaja morate zadovoljiti. Nemojte zadržavati izljev, već svojem orgazmu dopustite njegov prirodni put. Neka vidi da u tome uživate, te će biti lakše da i ona sama uživa, iako ne očekujte orgazam. Ako je bude prestalo boljeti nakon dva, tri pokušaja, na dobrom ste putu.


prvi seks, nevinost

Ako ispod odjeće otkrijete nešto drugačije nego što ste očekivali, šutite i hvalite to. Napravit ćete si uslugu. (jlp)

 

Relativnost

Našlo bi se dosta ljudi koji se s napisanim ne bi složili, pošto govore iz vlastitog neponovljivog iskustva. Svaka djevojka 08000800izgubi samo jednom, iako možda ima isti osjećaj dva puta u životu. Ako ipak skupimo dovoljno informacija , možemo doći do zajedničkih zaključaka, koji, naravno, neće svima odgovarati, kao što to ne čini niti jedna pojednostavljena istina. Naravno da bih htjela da sve djevojke izgube nevinost najboljim seksom u životu, iako uglavnom nije tako. Neugodne situacije i gnječenje možete izbjeći te prvi put napravite kako mu priliči. Plodovi će roditi u onome što slijedi.

 

Pratite nas na Facebooku!

 

 Ocjena 3.54 (89 gl.)
Vaša ocjena: 

Zadnje poruke u forumu

tele6454 10. Kol 2018 hhhhhhh
Swig iskustva
tele6454 10. Kol 2018
Swig iskustva
tele6454 10. Kol 2018 zz
Swig iskustva

Anketa

ANKETA