(korisnik)
(lozinka)

Stalna prijava:

Upute za korištenje

1.Kako pregledavamo sadržaj na Interactivu?

Ako želite predgledati sadržaj Interactiva, nije potrebno biti prijavljen. S klikom birajte sadržaje gore ponuđenih rubrika koje želite pregledati koje obuhvaćaju Forum, Blog, Slike, Članke, Korisnika tjedna, Ankete, Moj račun i Upute. Pojedinačne sadržaje u rubrikama pogledajte klikom na određenu rubriku koja vas zanima. Blogovima i slikama možete dati svoju ocjenu,ukoliko ih želite komentirati a niste prijavljeni, morate se prijaviti. Ako želite sudjelovati na Interactivu morate napraviti besplatnu prijavu i otvoriti besplatan profil. .

2.Kako napraviti besplatni profil?

To napravite tako da u gornjem desnom kutu nađete okno Prijava u sistem i kliknete na link Ako niste član Interactiva? Kliknite na besplatnu prijavu. Potom u novom prozoru koji vam se otvori, izaberite korisničko ime (koje će se kasnije pokazivati u vašim sadržajima na Interactivu) i lozinku, potom još unesete e-mail adresu. Morate staviti kvačicu da ste upoznati s djelovanjem i pravilima na Interactivu te kliknuti na Prijavi me. I to je to! Ako ste već prijavljeni u sistem, gore unesete svoje korisničko ime i lozinku te kliknete Prijavi me u sistem .

3. Kako urediti profil?

Kada jednom imate napravljen profil, možete ga urediti kako želite. Sve što morate napraviti je da u okno s vašim korisničkim imenom kliknete Opcije profila. Tamo možete zamijeniti korisničko ime, napišite pozdravnu poruku, prijavite se na primanje elektronskih poruka, odredite si potpis koji će biti ispod svakog vašeg posta na forumu te se prijavite na primanje obavijesti o privatnim porukama koje primate od drugih članova. Možete zamijeniti i lozinku kojom ulazite u svoj profil.

Kako sudelujem na forumu?

Za sudelovanje na forumu se morate svaki puta kad stupite u Interactive, prijaviti. Potom u okno Molimo vas unesite svoju poruku (naći ćete ga pod zadnjim postom teme u kojoj želite sudjelovati) unesete svoju poruku i kliknete Pošalji. Poruku prije možete pregledati ako kliknete na Predpregled potom ga ažurirate ukoliko kliknete reset. Ako ste post već napisali pa ga želite popraviti, kliknite na postu Uredi I popravi post. Ako ga želite izbrisati, kliknite Izbriši.

5. Kako nekoga citiram?

Citiramo nekoga u slučaju ako želimo odgovoriti na specifičan dio posta nekog korisnika, a ne da nam se sve prepisivati. To radimo tako da u postu kojeg želimo citirati, kliknemo citiram, potom pod riječi koje vam se kopiraju u okno Molimo unesite svoju poruku, dodate još svoj post.

6. Kako otvoriti novu temu?

Novu temu otvorite tako da kliknete na rubriku Forum u gornjoj alatnoj traci Interactiva , potom u zadnjim postovima potražite rubriku u kojoj bi željeli otvoriti temu. Na primjer Ona/Žensko tijelo. Pod zadnjim temama u toj rubrici naići ćete na okno Otvaranje nove teme. U to unesete ime teme I svoj post. Tema će biti otvorena te će se sama pojaviti na vrhu sa zadnjim porukama.

7. Kako dodati novu sliku u galeriju?

Novu sliku u galeriji objavite tako, da na svom profilu kliknete na link Dodaj sliku. Naći ćete ga pod linkom moje slike. Otvorit će vam se okno Dodaj/ popravi sliku. Po želji možete staviti ime slike, opis slike I tagove (odnosno ključne riječi) koje govore što je na slici. Sliku unesete tako, da kliknete na Traži I na svom računalu potražite sliku koju želite dodati. Ostaje vam samo još da kliknete Spremi sliku I slika će biti dodana. Pojavit će se kao prva u galeriji.

8. Kako dodam svoj blog?

Blog dodajete tako da kliknete na link na svom profilu Dodaj blog, koji ćete naći na linku Moj blog. Otvorit će vam se okno Dodaj post. U to okno unesite ime i sadržaj bloga (uređujete ga jednostavno kao tekst u Wordu) i tagove, možete dodati i sliku, koju unosite tako da kliknete na Traži i dodate sliku sa svog računala.

9. Kako mogu pregledati sav svoj sadržaj?

Ako želite vidjeti sav sadržaj koji ste vi unjeli (zadnje postove na forumu, blog I slike) kliknite na svom profilu Moj profil. Ako želite pregledati slike kliknite na Moje slike, ako želite pogledati blog kliknite na Moj blog.

10. Kako mogu pregledati I poslati privatne poruke?

U vašem profilu kliknite na privatne poruke. Klikom na nove poruke u vrhu alatne trake, će se otvoriti novi prozor gdje ćete upisati svoje korisničko ime i prijaviti se, u veliko okno upišite tekst koji želite poslati, a zatim kliknite Pošalji. Među privatnim porukama možete vidjeti primljene i poslane poruke i privatne arhive svojih poruka. Svaki puta kada imate novu privatne poruke, to će biti jasno naznačeno u vašem profilu, kada ste se prijavilieni. Na način da će se ispod Privatne poruke pisati na primjer: Imate 1 privatnu poruku. Privatne poruke su dizajnirane na način da se korisnik lako može povezati na bilo kojoj razini s drugim korisnicima, a da to nije javno.

11. Kako postati član kluba Intimate medicine Exclusive?

Članovi Intimate medicine Exclusiva mogu gledati vrhunske videoteme o seksualnosti u kojima je detaljno pokazano kako poboljšati seksualni život. Videi su napravljeni s najboljim stručnjacima s područja seksualnosti. Ako želite postait član I gledati te sadržaje kliknite na link u svom profilu Klub Exclusive, Pristup sadržajima se plaća.

Prijava u sistemPretraži Interactive

Najnovije u forumu

tele6454 10. Kol 2018 hhhhhhh
Swig iskustva
tele6454 10. Kol 2018
Swig iskustva
tele6454 10. Kol 2018 zz
Swig iskustva

Anketa

ANKETA