(korisnik)
(lozinka)

Stalna prijava:

Blog - Naomih

Odraz u zrcalu

Naomih 27-01-11 15:07

"U zrcalu je gledala kako joj njegove ruke pokrivaju dojke.Njeno se tkivo napinjalo između njegovih prstiju, a on ju je nježno stiskao, pazeći da je ne povrijedi.Mjesečina je naglašavala tamna središta što su najviše privlačila pozornost njegovih prstiju.Polako i uzbudljivo, kružio je oko njih, dok nije osetila bol od čežnje za dodirom.Kad je to konačno učinio, kad su njegovi prsti dotaknuli nabrekle pupoljke, osjetila je to duboko u svojoj utrobi i u zanosu uzviknula njegovo ime.

Kliznuo je rukama niz njeno tijelo, preko rebara.Kad je stigao do ruba njenih svilenih gaćica, nagnuo se naprijed i potražio njene usne.Dok su se ljubili, osjetila je njegove ruke na bokovima, a znala je da će s njegovim rukama polako kliznuti dolje i posljednji komad njene odjeće.

Ne prekidajući zagrljaj, koraknula je iz svojih gaćica koje su na tlu oblikovale svijetlu svilenu hrpicu.U dnu svojih leđa osjetila je njegovu čvrstu i nestrpljivu želju, ali se suzdržao kako bi upijao raskoš njene golotinje.Zajedno su gledali svoj odraz u zrcalu.Položio je šaku na njen trbuh i privukao je uz svoju zahtjevnu muškost.Drugom rukom joj je milovao bedra, zastavši uz njen zlatni trokut, a vršci njegovih prstiju su obećavali.

- Zbunjuješ me.Izgledaš poput anđela, ali djeluješ poput zavodnice.Zvukovi što se rađaju u dubini tvog grla kad te ovako milujem ne podsjećaju na nebeski pjev, već na raskalašenu pjesmu.Zlato i bjelokost čine te hladnim, nedodirljivim idolom, a ipak se topiš od mog milovanja.Što osjećam prema tebi, štovanje božanstva, ili ljubav?

- Voli me.Sada.Molim te,sada.

Okrenula se u njegovim rukama, prema jasnom dokazu njegove uzbuđenosti, te nije ostavila mjesta dvojbi o tome kakav odgovor želi od njega.Obuhvatio ju je ispod punih bokova i odnio do kreveta.Nježno ju je tamo položio, obećavajući sam sebi da je nikad više neće uzeti onako žurno kao prije.Oboje su tada izgubili.

Legao je kraj nje, a kada se ona okrenula prema njemu, zaustavio ju je položivši joj ruku na prsa. - Imamo vremena- šapnuo je spustivši glavu do njene dojke i poljubivši je.Zatim je uzeo nabrekli vršak u usta i mazio ga.Jezikom je masirao njenu bradavicu na način koji je u nje izazivao čeznutljiv jecaj.Usnama je prebirao po njoj, a zatim ju je opet smirivao jezikom.

- Molim te.

- Dopusti mi da te mazim.

Njegove su ruke besciljno lutale, a usta nasumce ljubila.Ipak, dodirivao ju je kao da mu je neko nacrtao kartu svih njenih erogenih zona.Usnama je otkrio osjetljivu kožu s unutrašnje strane njenih nadlaktica, prešao je do njenih dojki, a potom preko trbuha.Okretnim jezikom osvojio je njen pupak.S krajnjom intimnošću mazio ju je bradom, nosom i ustima, a ona se rasplakala od puke sreće što ga voli.

Neprestano ju je dovodio do ruba svijesti, ali bi je svaki put zadržavao, ne dozvoljavajući joj da se izgubi bez njega.Tada, kad su oboje već drhtali od žudnje, prekrio je njeno tijelo svojim i ušao u slatki raj.

Blago ju je ljuljao, podigavši njene bokove kako bi ga cijelog upoznala.Njihova su tijela savršenom preciznošću odgovarala jedno drugom, a ritam njihovih pokreta bio je izvanredno usklađen.

... tako je dobro kad... duboko unutra.... daa.... "

Submitting your vote...
Rating: 5.0 of 5. 1 vote(s). Click the rating bar to rate this item.
 
loading

Komentari:

1 2 >>
Maza2013
prelijepo napisano...odmah sam se nekog sjetila i sva sam mokra........a sama.
20/05/13 17:52
Naomih
da, slažem se, treba voleti i poznavati žensko telo :)
12/05/11 17:52
barnaby1
Napisano kao da mi kradeš riječi.Iako malo stariji tako nešto sam doživio sa svojom ljubavnicom.Treba VILITI i POZNAVATI žensko tijelo i osjetiti požudu!!!
3/05/11 15:21
Naomih
hehe hvala... aa hobi, možda počnem i da se bavim tim :))
28/01/11 12:32
Naomih
hehe hvala... aa hobi, možda počnem i da se bavim tim :))
28/01/11 12:32
1 2 >>

Dodaj komentar

(korisnik)
(lozinka)

Stalna prijava:

Najnovije u forumu

tele6454 10. Kol 2018 hhhhhhh
Swig iskustva
tele6454 10. Kol 2018
Swig iskustva
tele6454 10. Kol 2018 zz
Swig iskustva

Najčitanije teme

Naomih

Datum registracije: 5. Lis 10
Zadnja prijava: 6. Vel 12

Blog - Naomih

Blog - Naomih >>

Prijava u sistemPretraži Interactive

Korisnik tjedna

MishaStrasni

Datum registracije: 5. Svi 13
Zadnja prijava: 5. Svi 13

Korisnik tjedna

Vruća tema

Razmjena partnera

18. Stu Ima li neko iskustva u razmjeni partnera? I ako je to? Jeli to prevar?

Autor: gugi
Prilozi: 55
Pregled: 213898

Anketa

ANKETA