Prvorazredno iznenađenje! (10. dio)

5.05.2013 | Baron

U zadnjem dijelu Baronovih erotskih dogodovština Luka doživljava prvorazredno iznenađenje.

 

 

erotske priče

(PhotoXpress)

 

Pridružite nam se i na Facebooku!

 

Još prije nego što je testosteronom nabijena atmosfera dosegla vrelište, Marta je pažljivo izvadila bodljice iz Igorovog veličanstvenog buzdovana, jednu po jednu. Sve je to radila dok je još uvijek sjedila na Lukinom ponosu. Luka je bio toliko očaran prizorom da više uopće nije razmišljao o tome da napusti sobu. Štoviše, obična dnevna soba koju je vidio već više puta sada mu se činila kao kakvo svetište u kojemu je sve dozvoljeno. Bio je to prostor u kojemu su se dakle mogle ispuniti i one najskrivenije fantazije. Osim silnog uzbuđenja koje je osjećao dok je njegov mali unutar Marte još uvijek pulsirao bez nadzora, na što je i ona reagirala stiskanjem vaginalnih mišića, Luka je doživljavao neki neobjašnjiv mir što ga je isijavao Igor. Izgledao mu je kao neki seksualni guru, koji poznaje tajne svake žene. Seksualna igra između sila neuobičajenih sudionika je dakle mogla početi.

Marta je koliko je god moguće oprezno, čak s nekim strahopoštovanjem mogli bismo reći, u svoju ruku primila Igorov kurac koji je tik uz rub kauča stršao pred njom. Činilo se kao da joj se obraća i da ju prijeteći opominje svojom prisutnošću. I samoj Marti se činilo da je Igorov buzdovan dio od njega razdvojene cjeline koja živi potpuno neovisno.

»Kada bi samo znala što bih ti mogao napraviti!,« činilo se da poručuje Igorova nabrekla zvijer. Marta ga je poput nekog nejakog djeteta samo pomilovala po jajima i polizala ga od njih preko korijena prema gore do glavića. Pri svakom pokretu njezin jezik nije bio niti malo aktivan, već je samo mrtvo virio iz njenih ustiju pa ga je mogla osjetiti cijelom njegovom površinom. Svoju je gestu ponovila još nekoliko puta, a Igor nije ni trepnuo. Tako u polutami zaista je sličio na nekog svećenika, na kojem je teško pročitati što zaista misli. Marta je i dalje nastavljala sa neobičnim obrađivanjem Igorovog gorostasa, slično kao da drhtavo žuri lizati sladoled koji se polagano topi. Unatoč Igorovoj stoičnosti činilo se da njegov ponos još više raste i da se polagano bliži "frenksinatrovskoj" magičnoj granici od 26 centimetara. Marta je bez pomoći svojih ruku u odnosu na novonastalu situaciju još pojačala svoje lizanje. Lukina se batina za to vrijeme topila u magičnoj opojnosti Martine vulve, iako je njen vlasnik unatoč tome ispitivao »što se dovraga događa tamo naprijed?,« jer zbog svog ležećeg položaja nije mogao potpuno pratiti situaciju. Njegove misli je presijekao oštar glas koji se činilo da dolazi sa druge planete i koji je u hipnotičnom ritmu uletio: »Okreni se!«

 

Imaš divlju maštu? Pošalji nam svoju erotičnu priču!

 

Marta je bez oklijevanja snažno dignula svoje noge te zarotirala svoje tijelo za 180 stupnjeva. Još uvijek na Lukinoj batini! Sada je bila okrenuta prema Luki dok je leđa pokazivala Igoru. Njen potez je bio toliko nevjerovatan da je već bio čak sam po sebi razumljiv. U trenutku kada je Luka pred sobom ugledao Martino lice u ekstazi, prestao je tražiti racionalne razloge za njenu neobičnu kretnju. Sada se u divljem ritmu počela kao opsjednuta nabijati na njega, pri čemu je Luka imao neobičan osjećaj - kao da ga uopće tamo nema i kao da je važan samo njegov buzdovan. Marta je dahtala u neobičnom, nezasitnom ritmu, te se činilo da u silnoj razmočenosti svojeg međunožja jedva što i osjeća tamo dolje. Dok je i Igor suvereno šetao oko Luke i stao tik nad njegovim licem dok su mu se jaja klatila tik iznad njega, a svojom muškošću je ponovo stršao prema Martinom licu. Luka nikada u životu nije vidio ništa slično. Igorov kurac mu se činio zastrašujuć, a iz donje perspektive je djelovao gotovo prijeteći. Uopće više nije bio siguran da mu se još uvijek može diviti tako gorostasnom. U nenadanom pokretu Igor je Martu uhvatio za stražnji dio glave i počeo joj divlje zabijati  svoj kurac u njena od pohote prilično navlažena usta. Zabijao joj ga je sve dublje dok njegov stisak ruke još uvijek nije popuštao. Siroti Luka pod njima uopće nije mogao razumijeti kako joj u usta može zariti gotovo cijelog, jer takvu batinu još nije vidio u životu. I to unatoč tome što je s mladićima trenirao nogomet, nakon čega je obično slijedilo zajedničko tuširanje tijekom kojega je detaljno mogao podgledati sve svoje suigrače. Nogometaši su doduše poznati po tome da imaju prilično konkretne alatke, iako među njima niti jedan nije bio ni blizu onome što je Igor skrivao u hlačama. No, barem se tako činilo. U životinjskom oralnom zadovoljavanju Marta i Igor su stvarali sokove koji su bili kombinacija njene sline i njegovih iscjedaka, a sve to zajedno je kapalo na sve jadnijeg Luku, koji se pri svemu tome osjećao nekako suvišno. Obzirom da mu glavni akteri nisu poklanjali nikakvu pažnju, najradije bi zatvorio oči. Dok se pitao da li Marta može uopće uživati u takvoj grubosti, taman kada je ponovo otvorio oči opazio je Igorovu siluetu iza Martinih leđa koja mu je pokretom ruke dala do znanja da si nauljenim sokovima njene prirode trlja  svoju batinu i sam.

»Molim vas ospodine, prestanite me mučiti, dajte već!,« preklinjući je uzdahnula Marta. Njen glas je pri tome zvonio poput glasa očajnice kojoj je kronično potrebna droga. Istina, još uvijek je bila zauzeta miješanjem na Lukinom kurcu, iako se činilo da očekuje nešto još veličanstvenije. Igor je bez ikakvog uvoda široko razmaknuo Martine guzove i u sredinu njenog rasporka položio glavić svoje muškosti koja je bila slična glavici nekog malog novorođenčeta. Ubrzo zatim počeo je već ulaziti dublje u njezin anus. Za to vrijeme je Marta grčevito napućila svoje usnice ali nije pustila niti glasa, a Igor je ulazio sve dublje, dok nije ušao do kraja. Tek tada je Marta iz sebe izpustila kratak i odsječen krik koji je sličio kriku kakve ranjene životinje. I Luka je snažno osjećao njegovu prisutnost jer je osim što su se Igorova jaja trljala o njega osjećao i njegov kurac u Martinoj unutrašnjosti. Obzirom da je Igor ponovno počeo snažno nabijati, imao je relativno malo manevarskog prostora. I njegovo uzbuđenje je nekako jenjalo i poželio je da radije bude negdje drugdje.

Kada je malo došao ka sebi, ponovo se našao na hodniku stana. »Onesvjestio sam se?,« u čuđenju se pitao Luka. Proškiljio je nazad u sobu, gdje je Igor još uvijek obrađivao Martu. Zatvorio je vrata, a odmah za tim je iza vrata Tjašine sobe čuo opušten ženski smijeh. Bez razmišljanja ih je otvorio i pred sobom ugledao prizor iz snova. Usred sobe su na podu, poput dviju rajnskih nimfi klečale njegova bivša djevojka Tjaša i Sandra, djevojka iz bordela, i lukavo mu se osmjehivale. »Pa to nije istina,« mislio je permanentno nabrekli Luka, »priča najvjerojatnije nikda neće završiti. No, barem ne dok ne doživim orgazam!«

 

Baš sve o seksu - klik na Enciklopediju seksualnosti!

 

 


Tagovi


Ocjena 3.77 (13 gl.)
Vaša ocjena: 

Zadnje poruke u forumu

tele6454 10. Kol 2018 hhhhhhh
Swig iskustva
tele6454 10. Kol 2018
Swig iskustva
tele6454 10. Kol 2018 zz
Swig iskustva

Anketa

ANKETA