Zašto neke žene ne uživaju u seksu?

28.01.2011 | K. Ž.

Pročitajte koje brige sprječavaju žene, da se potpuno prepuste i uživaju u seksu! Želite li znate koje su prepreke na tom putu?

 


Istjerajte strahove iz vašeg kreveta. (photoxpress)

Istjerajte strahove iz vašeg kreveta. (photoxpress)

Seks nije samo fizički čin, puno toga odvija se u velikoj mjeri u našim glavama. Negativne misli i frustracije mogu jako utjecati na naše poimanje seksa. Također utječe na fantazije koje imamo u glavi i očekivanja od partnera. Često ne možete otpustiti neke stvari iz glave i uistinu se prepustiti seksu. Ako vas zanima što sve utječe na ovo, čitajte dalje!

Opterećivanje izgledom tijela


Na svakom koraku, okružuju nas idealne slike dugonogih vitkih žena savršenih proporcija. Pa kada poslije sevga toga dođete kući i pogledate svoje normalno tijelo, koje je malo punije, mršavije, osjećate neku nelagodu. No, to vas nikako ne smije opterećivati za vrijeme seksa! Zapamtite da je vašem partneru pravo zadovoljstvo dodirivati i stiskati vašu puniju guzu i gledati njihanje vaših bokova. Vjerojatno će mu ići na živce vaše skrivanje pod dekicom i seks u mraku.


Oslobodite se srama, njemu je vaše tijelo iznimno seksi i privlačno!(photoxpress)

Oslobodite se srama, njemu je vaše tijelo iznimno seksi i privlačno!(photoxpress)

Strah od neželjene trudnoće i spolno prenosivih bolesti


Taj Opens internal link in current windowstrah lako možete otkloniti, zapravo u 98% slučajeva s upotrebom kondoma. Upotrebom kondoma smanjit ćete mogućnost začeća i spolno prenosivih bolesti. poslije spolnog odnosa provjerite je li kondom možda pukao.

Što ako seks nije odličan?


Najprije morate znati, da seks ne znači samo penetraciju ili vaginalni spolni odnos. Seks uključuje puno više nježne dodire, ljubljenje, predigru... Zato vam se možda čini da ta penetracije nije uopće tako krasna i orgazmična kao što ste očekivale. Stoga to ne bi trebao biti razlog ne uživanja u seksu, jer kako smo već prije napisali seks je puno više od samog ulaza penisa u vaginu.

Opterećivanje s izgledom vagine


Već je bilo govora o izgledu ženske vagine i vulve, o idealnom izgledu i kako treba i kako ne treba izgledati. Morate biti svjesne da ogledni primjeri vagina nisu one u porno filmovima. Kao i drugi dijelovi tijela izgled vagine i vulve razlikuje se od žene do žene u tome i je ljepota različitosti. Vagine i vulve različitih su boja i oblika, izgleda općenito. Stoga zanemarite kako izgleda vaša vagina i opustite se, ukoliko ne želite ići na Opens internal link in current windowgenitalnu kirurgiju! U svijetu različitosti sigurno će se naći muškarac kojem će izgled vašeg međunožja biti idealan.


Tišina i prikrivanje nisu konstruktivni. On vam može pomoći u oslobađanju od straha. (photoxpress)

Tišina i prikrivanje nisu konstruktivni. On vam može pomoći u oslobađanju od straha. (photoxpress)

Strah od bolnog seksa


Razlozi za ovu vrstu straha od penetracije i seksa općenito, mogu biti fizički i psihički. Koji prisutan kod vas najbolje znate same, ukoliko to ne možete otkriti posjetite liječnika i posavjetujte se s njim. Ukoliko vam je seks bolan jedan od razloga može biti Opens internal link in current windowsuhoća vagine, što vrlo lako možete riješiti upotrebom lubrikanta koji će 'podmazati' stvari.

Orgazam predstavlja pritisak


Fiksacija našeg društva na orgazam kao vrhunac seksa je tako velika, da određenim ljudima predstavlja svojevrsnu frustraciju. izostanak orgazma često je povezan s psihološkim faktorom a ne samo s stimuliranjem erogenih zona. Ukoliko ne doživljavate orgazam i mislite da s vama nešto nije uredu, ne bojet se. Počnite same istraživati svoje tijelo, masturbirajte kako bi lakše saznale koje stvari vas dovode do vrhunca. Time ćete pomoći sebi i partneru.


Bez obzira koji su razlozi vašeg straha ili nelagode u vezi seksa, nikako ne smijete popustiti pritisku partnera. Seks je međusoban čin u kojem trebate uživati oboje, a ne biti prisiljeni na to. S partnerom razgovarajte o vašim strahovima i skupa nađite pravi način na koji ćete otkloniti strah. Na taj način možete naći put do zadovoljnog seksualnog života!


Tagovi


Ocjena 2.67 (3 gl.)
Vaša ocjena: 

Zadnje poruke u forumu

ZvrckicaS 26. Lis 2017 Traži se
Swig iskustva
ZvrckicaS 24. Lis 2017 I ja sam za swinganje tj. moj partner i ja
Razmjena partnera
ZvrckicaS 24. Lis 2017 Da, za grupni u Zagrebu!
Razmjena partnera

Anketa

ANKETA