SEKSI IGRICE: Čega se danas igramo?

29.08.2010 | Antonio B

Mnogi parovi si seksualni život začine s seksualnim igricama, koje imaju raspon od običnih do zahtjevnijih, neobičnih i ponekad perverznih ideja koje ponovno probude osjete i ljubav.

 


Parovi uglavnom daju mašti na volju sve što žele i pri tome uživaju. (photoXpress)

Parovi uglavnom daju mašti na volju sve što žele i pri tome uživaju. (photoXpress)

Seksi igre nikada ne smiju biti prislila

 

Kada se igramo seksualnih igrica trebamo razgraničiti stvarnu igru i stvari koje jedan partner nameće zbog svog fetiša ili prisile. Onome koji se igra je važna raznolikost i želja za poboljšanjem seksualnog života. Igrice su kao novi začin koji povećava zanimljivost i atraktivnost seksualnog života.  Za fetišiste je međutim, zanimljiva sama igra ili možda predmet bez kojeg se ne može zadovoljiti. Opens internal link in current windowSeksi igre mogu  biti vrlo zabavne i uzbudljive, ako su oba partnera zainteresirana za istu igru. Muškarca, na primjer, može vrlo uzbuđivati da mu partnerica glumi prostitutku kojoj će platiti za seks. Ona uzme novce i potpuno mu se podredi ispunjavajući njegove želje. Isto tako ona ima pobudu da glumi fatalnu ženu koja će ga osvajati na neki drugačiji način. Vrlo popularne igre su one doktora i medicinskih sestara, zatvorenika, grofova, pilota i stjuardesa sve one igre u kojima se potrebno preodjenuti i pridobiti sve užitke u simuliranoj situaciji koja nije svakidašnja. Ništa nije zabranjeno, naravno, ako nema prisile i ako su oba partnera jedna

Opens external link in new windowViše o seksualnosti i seksualnim igrama pročitajte ovdje!

Depersonalizirana seksualnost?

Neki parovi odbijaju igrati izmišljene uloge, jer oni vjeruju da je to depersonalizira seksualnost. Oni si predstavljaju da drugi partner zamišlja i ima seks s nekom drugom osobom potpuno drugačijom nego je inače da uživa u nekom drugom, što bi u njihovom životu značilo da im njihova ljubav i seks nisu zadovoljavajući i traže nešto novo.  To po autorima knjige Ljubav i seks nije slučaj, jer je seksualna igra jednostavan način da u seksualni život unesemo nove stvari i time poboljšamo svoj odnos. U povijesti imamo primjer Marka Antonija  koji je navodio kako voli Kleopatrinu beskonačnu raznolikost u seksualnosti. Partneri cijelog života mogu beskonačno uvoditi nove igrice i uloge u svoj krevet što neće oskvrnuti njihovu osobnost i odnos. Činjenica je da nas nešto nepoznato i novo jako privlači, stoga zašto si međusobno to ne bi nudili. To je više nego jednom opisao Harold Pinter, u svojoj knjizi. Knjiga počinje prizorom u kojem muž odlazi na posao i na vrlo uobičajen način se oprašta i ophodi sa ženom. U trenutku kada zatvara vrata ona se počne pripremati za ljubavnika koji je totalna suprotnost njenom mužu. Kada se vrata ponovo otvore muž igra ulogu ljubavnika i da su njih dvoje igrali seksualnu igru. Njegova knjiga odlično pokazuje kaoliko je jak stimulans u vezi igranje uloga te kako se može začiniti seksualni život u dugoj vezi.  

Seksi igre iz nas izvlače prave želje

Seksualna ljubav je često sačinjena od submisivnosti i dominacije. Seksualni igre nam pomažu pomiriti ove dvije komponente i dopuštaju nam eksperimentiranje i puštanje želja van.  S druge strane, seksualna igra je samo igra, to jest da je to uloga koja nužno ne mora značiti da smo zapravo takvi i da uvijek imamo takve afinitete. Ili kako dobro zaključuju u knjizi Radost seksualnosti: "Seksualna igra je poput dječije igre, pravila su potpuno jednaka. Prestat ćete se igrati ukoliko stvari postanu loše, podmukle i zle. Predmet seksualne igre među odraslima je da su lako divlje i uzbudljive, što znači da dosežu vrhunac koji ne postoji u dječijim igrama". 

Opens external link in new windowOd sada nam se možete pridružiti i na facebooku!


 

 


Tagovi


Ocjena 4.67 (3 gl.)
Vaša ocjena: 

Zadnje poruke u forumu

ZvrckicaS 26. Lis 2017 Traži se
Swig iskustva
ZvrckicaS 24. Lis 2017 I ja sam za swinganje tj. moj partner i ja
Razmjena partnera
ZvrckicaS 24. Lis 2017 Da, za grupni u Zagrebu!
Razmjena partnera

Anketa

ANKETA