Nekoliko misli o analnom seksu

1.05.2012 | Tadej Pačnik

Analni je seks kompliciran, dok ga ne usvojite. Nije li sa svim stvarima tako?

 

analni seks

(PhotoXpress)

 


Po mom mišljenju analni seks nije prirodan. Prije nego me optužite za nazadnjaštvo i tko zna za što još, dozvolite mi da to obrazložim. Rektum i anus nemaju funkciju prihvaćanja penisa. Činjenica da penis možemo ugurati u anus ne pobija tvrdnju kako je to neprirodno. Neki si ljudi guraju čavle u nos, neke si žene u mokraćovod guraju kojekakve stvarčice. Guranje stvari u anus nije prirodno iako je moguće i pruža užitke.

Analni je seks prljav. Ako ne vjerujete pustite partnera da one obaviti veliku nuždu, a nakon toga se seksajte s njim. Ako je za vas izmet nešto prljavo tada je i analni seks prljav. Stjenke debelog crijeva i rektuma su formirane na poseban način, kako bi izlučivale tvari, a istovremeno izlučuju ostatke hrane koje naše tijelo ne može upotrijebiti. Te tvari u drugim okolnostima (vagina, penis, usta) uzrokuju infekcije, ali i smrad. To je još jedan dokaz da analni seks nije prirodan. Da jest, mogli bismo se analno seksati bez dopunske pripreme, higijene i lubrikanta. Anus nema ni prirodnog sustava navlaživanja, potrebnog za penetraciju. Ubrzo se mogu pojaviti rane, krvarenje ili kakva ozbiljnija povreda, na koju ćete se sjetiti svaki puta kada budete odlazili na WC.

Neki se pozivaju na stajalište užitka. Kako guranje stvari u anus dovodi do orgazma, oni ga prakticiraju. Takvo je razmišljanje djelomično ispravno. Do orgazma dovodi samo neke, a za to su potrebne prilične pripreme. I "običan" seks dovodi do orgazma pa zbog čega ići na još jedan način zadovoljavanja, koji je našem tijelu neprirodan. Činjenica je kako s analnim seksom nije povezana nijedno ozbiljnije oboljenje, bolest ili ovisnost. Radi se o obogaćenju, traženju vlastitog užitka i istraživanju svojeg tjela. U tome nema ničega pogrešnog.

A za kraj jedan savjet. Za penetraciju u anus moraju se opustiti dva prstenasta mišića, ali samo jedan je pod svjesnom kontrolom. Zbog toga trud i napor ne pomažu, ali pomaže opuštanje i duboko disanje. Umetnite si jedan prst, na jednu minuti, zatim dva prsta na dvije minute. Tako će se anus naviknuti i drugi će se mišić automatski opustiti i otvoriti. A možda i neće! Srećom, postoji još i vagina.

 


Tagovi


Ocjena 4.18 (16 gl.)
Vaša ocjena: 

Cura dana

Dečko dana

Zadnje poruke u forumu

Dreamgirl
Dreamgirl  7. Apr 2014 mene užasno muči osip -.- ovo s puderom, jel sprječava iritaciju i to? očajna sam više...
Depilacija intimne zone
Eko
Eko  2. Apr 2014 Ima li tko iskustva u razmjeni partnera
Razmjena partnera
Loce1
Loce1 30. Mar 2014 moze li mene neko uvesti u ovaj svijet ?????? Pozzz svima
Swig iskustva

Anketa

ANKETA