Največi penis na svijetu

15.05.2012 | Špela Kališnik

Iščuđavajte se koliki je najveći, a koliki najmanji penis na svijetu.

 

 

najveći penis

Kada si muškarac izmjeri penis izmjerena je veličina tek približno istinita. (PhotoXpress)

 

Pratite nas na Facebooku!

 

Najveći penis na svijetu

Kada si muškarac izmjeri penis izmjerena je veličina tek približno istinita - ta momci, znate da rado pretjerujete! Upravo zbog toga, u 21. stoljeću, nema pravih i pouzdanih podataka o mjerama muških spolnih organa. Ipak, kralj među najvećima u krutom stanju ponosi se s čak 34 centimetara (!) dužine i 16-centimetarskim opsegom, a izmjerio ga je liječnik, dr. Robert L. Dickenson. Istinito!

Najmanji penis na svijetu

Gdje su veliki tamo su i mali, a najmanji izmjereni penis u ukrućenom stanju mjeri samo 1 cm! Naravno, za tu malenkost postoje medicinski razlozi. Mikropenis, koji je dug tek jedan cm anonimnom je gospodinu većinom izrastao u tijelu, a ne, kako je uobičajeno, prema van. Drugi medicinski razlog za dramatičan nedostatak dužine nalazi se u vrlo rijetkoj bolesti s imenom: Urođena hipoplazija. Kod te bolesti glavić penisa pričvršćen direktno na kost, zbog čega penis nema srednjeg dijela.

Najveći penis u životinjskom svijetu?

Kruna ne pripada kralju životinja, lavu, već kitu s 3-metarskim udom širine 30 cm! Nilski konji i slonovi su na drugom mjestu, s po mater dugim penisima. Možda su najzanimljiviji vitičnjaci, maleni morski rakovi. Njihov penis je čak 42 puta veći od njih samih.

 

Baš sve o seksu - klik na Enciklopediju seksualnosti!

 

 Ocjena 3.65 (60 gl.)
Vaša ocjena: 

Cura dana

Dečko dana

Zadnje poruke u forumu

Xaxaxa
Xaxaxa  1. Aug 2014 Koje ste vi jebene šake jada. Kao što djeca razmjenjuju sličice, tako vi matore budale razmjenjujete partnere i...
Razmjena partnera
Xaxaxa
Xaxaxa 31. Jul 2014 Bit će najbolje da pitaš postolara.
Retrogradna ejakulacijs
lijepipar
lijepipar 21. Jul 2014 Moja supruga I ja organizujemo s vremena na vrijeme bukkake žurke za parove. Znači isključivo parovi, pojedinci ni u...
Razmjena partnera

Anketa

ANKETA