I debeli su penisi veliki

16.10.2012 | Tjaša Babič

Kako povećati opseg penisa i što vam to može donijeti?

 

 

debeo penis

Do debljeg penisa možete doći pomoću plastičnih kirurga. (PhotoXpress)

 

Pridružite nam se i na Facebooku!

 

Što veći penis, što uže vagine, dugi, debeli, moćni penisi, mnogo trenja - u suvremenoj je spolnosti sve usmjereno prema veličini. Nikada nije dovoljno, uvijek želimo više i još više. Ali to nije naše vlastito uvjerenje. U to nas uvjerava naš okoliš. Nezadovoljstvo samim sobom, vječito uspoređivanje s drugima, znatiželjnost i želja za sve boljim i boljim. A sve to iskorištavaju oni koji od toga ostvaruju ogromne dobitke. I baš je tako. Jer oni se beskrajno trude uvjeriti vas kako niste dovoljno dobri.

Da li je debljina penisa važna?

Većina muškaraca koji imaju kratak ali debeo penis ustvrdit će kako imaju malen penis. Penis im je kratak, ali ni u kom slučaju nije malen. Naime, veličinu možemo mjeriti u više smjerova. Debljina penisa bi morala biti više uvažavana nego što je do sada, kada govorimo o njegovoj veličini. Istraživači Masters and Johnson, bi to glatko odbili. Naime, oni su došli do zaključka prema kojem, ako govorimo o njegovoj debljini ili dužini, veličina penisa nije važna. Prema njima se vagina prilagođava dimenzijama penisa. Istraživanja obavljena na Sveučilištu u Texasu kazuju da je većini žena debljina mnogo važnija od dužine penisa. Čak je 45 od 50 upitanih žena ustvrdilo kako je debljina mnogo važnija za njihovo spolno zadovoljavanje. Samo ih se njih 5 zaklelo u dužinu. Ali niti jedna nije rekla kako veličina penisa nije važna.

Postupci podebljavanja penisa

Muškarci koji razmišljaju o tome kako bi svoj penis mogli učiniti moćnijim, mogu odabrati između operativnog zahvata ili "uradi sam" opcije. Kada se radi o kirurškom zahvatu, tada se iz donjeg dijela trbuha izvade masne stanice i ubrizgaju u penis. Protivnici takvih zahvata tvrde kako bi se priroda vjerojatno sama pobrinula za opskrbljivanje penisa masnoćama, ako bi to na penisu imalo ikakvog smisla.

Neki preporučuju samozadovoljavanje. Navodno bi muškarci, ustrajnim samozadovoljavanjem, postupno dosegli veću debljinu penisa. Razlika baš i nije enormna, ali drkanjem se žile napune krvlju, a neprestano punjenje cjevčica prije će, ili kasnije, uzrokovati podebljanjem. A nakon nekog će vremena takvo proširenje ostati za stalno. Takva je metoda pomalo ekstremna, a njeni rezultati vrlo upitni. Samo se sjetite masiranja grudi!

O tome kakvi su rezultati takvih zahvata govori i podatak da su u Americi, gdje su se za sada takvi zahvati najviše raširili, već izvještili odvjetnici specijalizirani za pomoć muškarcima nezadovoljnim rezultatima zahvata.

 

Baš sve o seksu - klik na Enciklopediju seksualnosti!

 

 Ocjena 3.95 (20 gl.)
Vaša ocjena: 

Cura dana

Dečko dana

Zadnje poruke u forumu

daredevil
daredevil 25. Aug 2014 kad sam vec poceo ovu temu da iznesem i moja iskustva Mislim da ce biti i negativnih komentara na ovo ali bas me...
prostata :-)
jbid24
jbid24 22. Aug 2014 Razgovarao sam jednom sa svojom doktoricom i ona mi je objasnjavala da muskaraca moze dozivjeti najbolji orgazam dok...
prostata :-)
jbid24
jbid24 22. Aug 2014 lizalica28 > Kalelarga, Imas pp A ti Xaxaxa,ko ti je kriv da nemas siroku viziju. Nema nista bolje od dobre...
Razmjena partnera

Anketa

ANKETA