Da li je djevica dobar odabir za ozbiljniju vezu?

20.03.2013 | Antonio B

S jedne bi vam strane moglo goditi to što ste joj prvi, dok s druge strane djevičanstvo sa sobom donosi gomilu neugodnosti.

 

 

veza djevicu

Mnogi su muškarci uvjereni kako su djevice loš odabir za ozbiljnu vezu, jer postoji mogućnost da se ona odluči isprobati još nekoga. (PhotoXpress)

 

Pridružite nam se i na Facebooku!

 

Djevica će, prije ili kasnije, poželjet isprobati drugo "meso"?

Činjenica je da su djevice neiskusne, da se još nisu izdivljale i da će, prije ili kasnije htjeti isprobati i druge jahače. Isto tako je poznata činjenica da se žena prilično snažno veže za onoga tko joj je bio prvi, jer je dobila osjećaj kako je on nešto posebno i da će zauvjek biti njen. Pogotovo ako nevinost nije izgubila na nekoj zabavi, nasumice, već ju je razdjevičio momak u kojeg je bila zaljubljena. Možda je osjećaj da ćete joj biti prvi zanimljiv, ali upravo vam to može prouzročiti brojne probleme, koji vam mogu pošteno zagorčati život. Prvi će problem biti, naravno, to što će ju možda zasvrbjeti da isproba još nekog muškarca. Da pokuša ustanoviti kakav je seks s drugim. Da joj samo vaš penis ne bude dovoljan. Pogotovo nakon što prođe neko vrijeme, a njoj možda postane dosadno. Naravno, to ne vrijedi za sve, ali nedvojbeno za nešto takvo postoji veća mogućnost nego kada u ruke dobijete iskusnu ženu, kojoj se više ne da skakati iz kreveta u krevet.

Da li je iskusna žena bolji odabir?

Prema ovakvoj logici jest. Prema takvoj je logici baš zgodno dočepati se neke žene, koja za sobom ima već nekoliko muškaraca. Ona se već izdivljala i više ju neće zanimati kako je to raditi s drugima. Upravo takva će žena znati da ste vi najbolji i da ne treba jurcati naokolo. Djevici ćete lako nabajati kako ste vi najbolji, ali kako za to neće imati dokaza svakako će ju zainteresirati jeli vaša tvrdnja istinita ili nije. Isto vrijedi za muškarce. Zbog čega biste si izabrala djevca, ako on nema pojma o čemu se radi i da će ga nedvojbeno zainteresirati još neka žena. Ako ni zbog čega, ono da se uvjeri kako je to među drugim nogama.

I za muškarce vrijedi isto?

I kada je riječ o odabiru muškarca, možda je bolje dobiti nekog koji ih ima već nekoliko iza sebe. Muškarca koji se već izdivljao i koji će znati cijeniti to da ste upravo vi najbolja ljubavnica. Osjećaj, da ste mu upravo vi skinule nevinost, možda je zgodan, ali u svakom slučaju ne prevagne nad svim ostalim, što se može pojaviti kao negativna posljedica činjenice da je bio djevac. Inače, zašto željeti nekome biti prvi ili prva? Meni se čini mnogo važnijim da smo nekome zadnji.

 

Baš sve o seksu - klik na Enciklopediju seksualnosti!

 

 


Tagovi

  

Ocjena 2.45 (18 gl.)
Vaša ocjena: 

Zadnje poruke u forumu

tele6454 10. Kol 2018 hhhhhhh
Swig iskustva
tele6454 10. Kol 2018
Swig iskustva
tele6454 10. Kol 2018 zz
Swig iskustva

Anketa

ANKETA