Priredite najluđe i najnezaboravnije djevojačko veče!

24.09.2008 | Sandra Jović

Pročitajte kako organizirati zadnju noć samačkog života vaše prijateljice, kako bi joj se zauvijek urezala u sjećanje.http://www.bachelorette.com/

Noć, koja je obavezno rezervirana samo za žene - mogli bismo reći babinjak ili nešto slično. Muškarcima (s izuzetkom nekog golog stripera u uniformi) ovog je puta ulaz zabranjen!

Obično je organizator samog događaja odnosno mladenkine zadnje divlje noći jedna od njenih najboljih prijateljica, a to može učiniti i sama mladenka. Ako ste se našli u toj ulozi, a uloga organizatorice večeri vam baš ne leži, naše će vam ideje zasigurno biti od pomoći..


Striptiz!!!


U američkim filmovima izgleda vrlo uzbudljivo. Na žalost, na ovim područjima nije baš tako. Možda i zato jer ne postoji takva tradicija, jer smo mala država i na raspolaganju je malo stripera..... čije ste nastupe već više-manje vidjeli na desetak djevojačkih večeri prije ove. A osim toga čovjeku dođe da se rasplače kada ljepotan za pola sata "šoua" pokupi hrpu "teško zarađene" love.

Umjesto da na djevojačko veče pozovete stripera, novac radije potrošite na nešto inovativno, posebno ako vaša prijateljica nije baš sklona takvoj vrsti zabave. Kupite na primjer neki playgirl časopis ili prljavu video snimku, što je onda možete pogledati zajedno, prokomentirati i zabavljati se.


Budite kreativni


Ako vaša prijateljica cijelo vrijeme govori o vjenčanici, cvijeću, crkvi i samoj proslavi vjenčanja, nikako nećete pogriješiti ako se i vi malo potrudite oko dekoracije.http://www.bachelorette.com/


Razne igrice – jasno, sve mora biti povezano sa seksom: salvete i čaše u obliku penisa sigurno će joj pomoći da bude bolje volje i obogatit će njeno posljednje samačko veče.


Penis Pinjada


Inače meksikanska igra, no najvjerojatnije ste je vidjeli u nekom američkom filmu, gdje dijete s povezanim očima sa štapom mlati po papirnatom magarcu, inače napunjenom različitim slatkišima i/ili igračkama i pokuša ga razderati. Gotovo nezaobilazna igra za djecu, a zašto i vi ne biste priredili nešto slično?http://www.bachelorette.com/


Pinjada u obliku penisa, u koji možete nagurati sve moguće stvari: od raznih alkoholnih pića, do spolnih pomagala, bombončića u obliku penisa i sličnih domišljatih stvari. Sigurno će biti vrlo zabavno gledati prijateljicu, kako sa štapom lupa po gorostasnom penisu. Doduše, muškarcima to obično nije nimalo smiješno ako žena oko njegovog alata kovitla palicom. No ovog je puta riječ samo o igrački, pa si dajte oduška!


Našalite se na njen račun s g. Penisom


Da li je vaša prijateljica inače duhovita i voli vas dovesti u nedoumicu? Sada ste u prilici da joj vratite milo za drago. Ako se vaša zabava nastavlja u baru, to će biti idealno. Pribavite joj tijaru ili neko smiješno pokrivalo na kome je penis ili nešto slično. Zatim je prisilite da napuhne g. Penisa na napuhavanje, što ste ga kupili posebno za nju. Njen će zadatak tu noć biti da ljepotana za napuhavanje cijelu noć oblači... I to s komadima odjeće što će ih “iskamčiti” od muškaraca koje upozna te noći. I nemojte biti previše popustljivi – i lutka mora imati obučeno donje rublje.http://www.bachelorette.com/


Igrice s pićem


Voli li vaša prijateljica čašicu? Onda će ove igrice biti kao stvorene za nju. Jedna od najzabavnijih igrica s kartama, što je svi poznajete – Magarac. Ali ovoga puta nećete igrati običnim kartama, nego će na njima biti pravi oskudno odjeveni ljepotani. Princip igre vjerojatno vam je poznat. Suština igre je da što brže odaberete 4 karte s istim brojem i stavite ruku na sredinu stola. Ostale djevojke moraju odmah, kada vide da ste to učinili, staviti ruku na vašu. Ona koja to učini zadnja je MAGARAC, pa mora popiti dogovorenu količinu pića.


Ako ste od one malo lukavije i zločestije sorte, i želite mladenku napiti, možete se s ostalim curama dogovoriti oko taktiziranja i međusobno si možete signalizirati kada će koja staviti ruku na stol. Tako će buduća udata prijateljica uvijek posljednja položiti ruku, a sa svakom će igrom biti više pod utjecajem alkohola.


Lovačka igrica


Vrlo zabavna igra, što je ovoga puta igraju samo mladenkine prijateljice. A ide nekako ovako. Djevojke se podijele u više manjih skupina (približno tako da svaka skupina može stati u jedan auto) i imaju određeno vrijeme u kome moraju obaviti što više zadataka (zadaci imaju različite vrijednosti) s popisa najšašavijih i najotkačenijih mogućih zadataka što su vam uopće mogli pasti na pamet. Skupina koja sakupi najviše bodova pobjeđuje i dobiva nagradu.

 


http://www.bachelorettepartyfun.com

 

Zabavne će vam dogodovštine zasigurno zauvijek ostati u sjećanju, jer se obično odabiru prilično neobični zadaci što ih treba obaviti. Na primjer: skupina mora donijeti muške gaće, lisice, vizitku neoženjenog poslovnog čovjeka, bananu, uvjeriti tri muškarca da napišu razloge zašto se mladenka ne bi smjela udati, uvjeriti muškarca da im daruje svoj kondom iz novčanika, donijeti igračku iz Happy meala, i još puno sličnih stvari. Ovdje sve prepuštam mašti organizatora. A budućoj ozbiljnoj gospođi njene cure mogu zajednički organizirati tajno putovanje i proboraviti vikend prije vjenčanja u gradu što ga je uvijek željela posjetiti. Danas to uz niskotarifne zrakoplovne linije nije više tako neizvedivo. Na kraju krajeva, u brak se ulazi samo jednom. No, ili bar prvi puta.


Tagovi


Ocjena 5.00 (2 gl.)
Vaša ocjena: 

Zadnje poruke u forumu

ZvrckicaS 26. Lis 2017 Traži se
Swig iskustva
ZvrckicaS 24. Lis 2017 I ja sam za swinganje tj. moj partner i ja
Razmjena partnera
ZvrckicaS 24. Lis 2017 Da, za grupni u Zagrebu!
Razmjena partnera

Anketa

ANKETA