Poseksajte se u vodi

5.04.2013 | Tjaša Babič

Brčkanje u vodi nije privlačno samo djeci. I mi odrasli svoje igrice možemo začiniti vodom.

 

 

seks u vodi

Pri seksu u vodi upotrijebite lubrikant na silikonskoj osnovi. (PhotoXpress)

 

Pridružite nam se i na Facebooku!

 

Brčkanje u vodi je zabavno, veselo, igrajuće. Čak u ljetno vrijeme, iako to nije jedina mogućnost kad možemo iskusiti radosti seksa u vodi. Seks u vodi ima također neke svoje zakonitosti, koje je potrebno poštivati da bi brčkanje bilo uistinu ugodno.

I za vrijeme seksa u vodi upotrijebite lubrikant

Pogrešna je pretpostavka da je žena u vodi mokra I na intimnim dijelovima. Voda čak može sprati prirodnu vlažnost vagine, koja se može, unatoč tomu što je u vodi nadražiti, I odnos je tada neugodan. Kemikalije, koje stvaraju tako lijepe mjehuriće vaginu će isušiti, I zbog toga je preporučljiva upotreba lubrikanta koji nije topiv u vodi. Najbolje je , dakle, upotrijebiti lubrikant na silikonskoj bazi.

Prije seksa u vodi zaštitite prostor

Kada ima mokru površinu, što znači, da vam polagano klizanje neće ići. Klizanje može biti u nekoj mjeri zabavno, jer će seks učiniti nepredvidivim I nasmijati nas. Može biti I prilično neugodno. To znači da nemate nadzor nad situacijom vi, nego voda. Skliskost nije samo neugodna, jer otežava seks u vodi, nego također I stvarno opasna, jer neki zdrsi mogu uzrokovati povrede. Prije seksa u kadi također se pobrinite da klizanje bude svedeno na minimum. To možete učiniti uz pomoć gumene podloge koju ćete položiti na dno kade. Također je dobrodošlo ako u blizini imate mogućnost tvrđeg oprijema. Najlakše u kadi je zadovoljiti partnera prstima. Pod tušem u obzir dolazi i oralno zadovoljavanje. Sve ostalo zna biti prilično zahtjevno – bez obzira na to koliko u nekim filmovima izgleda jednostavno. Neke stvari najbolje je prepustiti profesionalcima a na njih se samo osloniti. Ako ste u moru, pregledajte okolicu da ne nasjednete na kakav čar.

I seks u vodi zahtijeva predigru

U svakom slučaju igre u vodi mogu biti prikladne kao predigra. Međusobno milovanje I masiranje su ugodan I dobar način za predigru, koji možete izvesti u vodi. Još jedan plus koji ima predigra u kadi je taj da ćete se oboje uistinu čisti I mirisni prepustiti seksu.

Pobrinite se za zaštitu

U vodi možete ostati u drugom stanju. Unatoč mitovima koji govore da nije tako. U vodi se također možete zaraziti spolno prenosivim bolestima. Upotreba kondoma u vodi je prilično nezgodna stvar. Ako pak ne upotrebljavate drugu zaštitu protiv trudnoće i ako niste sigurni u partnerove (ili svoje) možebitne spolno prenosive bolesti, radije se preselite negdje drugdje.

Unatoč nekim problemima igara u vodi, koje smo predstavili, to može biti nadasve zanimljiv doživljaj.

 

Baš sve o seksu - klik na Enciklopediju seksualnosti!

 

 Ocjena 4.57 (7 gl.)
Vaša ocjena: 

Zadnje poruke u forumu

tele6454 10. Kol 2018 hhhhhhh
Swig iskustva
tele6454 10. Kol 2018
Swig iskustva
tele6454 10. Kol 2018 zz
Swig iskustva

Anketa

ANKETA