Napiši mi orgazam!

29.06.2009 | Tadej Pačnik

Abeceda ne služi samo za sporazumijevanje, nego i za ugodnu spolnu igricu.

 

Jezikom nacrtajte veliki O oko stidnih usana i manji oko anusa.

Jezikom nacrtajte veliki O oko stidnih usana i manji oko anusa.

 

U kišnim danima za spolnost imamo više vremena. Za spašavanje od monotonije vrlo su korisne jednostavne igrice, koje uzbuđuju tijelo i duh. Riječi predstavljaju vizualne znakove, koji u sebi nose djeliće misli. Napišite svojoj partnerici odnosno partneru po tijelu da ju/ga volite, neka vas grubo uzme ili jednostavno Aaaaaa....Počnite prstima ili dlanovima, uzmite veliku površinu i velikim zamasima nacrtajte crte od ramena do guzova. Sastavite riječ, a partner/-ica neka pokuša pogoditi što ste napisali. To može biti uvod, nježna predigra, tijekom koje uistinu osjećate svoje tijelo, usmjeravate pažnju na kožu, koja je na kraju krajeva najveći osjetilni organ našeg tijela. Ako želite, na ruku nanesite malo masažnog ulja ili upotrijebite komadić leda, što će pojačati intenzivitet. A obzirom da se svega dobroga brzo zasitimo, radije nastavite sa seksom, a pisanje ljubavi po intimnim dijelovima sačuvajte za sljedeću seansu.

Pisanje po stopalima može biti mučna kušnja, a po vratu erotična.

Pisanje po stopalima može biti mučna kušnja, a po vratu erotična.

 

Manja površina, manje pisalo, veći užitak. Jezikom nacrtajte veliki O oko stidnih usana i manji oko anusa. Sa slovom A počnite na unotarnjoj strani bedara, a vrh neka bude nad klitorisom. Počnite s Y kod ulaza u njezinu vaginu a svaki krak neka obiđe klitoris, jedan ulijevo, a jedan udesno. Slovom T prijeđite ravno preko klitorisa, a gornju crtu napišite preko njegovog korijena. Oko klitorisa napišite O, P, D, S, A, G, upotrijebite maštu i sastavite perverziju koju se ne usuđujete izreći. Savetujem vam da kada osjetite nadolazeći orgazam, ispišete samo još jedno slovo ili počnete s pokretima za koje znate da joj najviše odgovaraju. Nije poanta da budete veliki ljubavnik, koji zna ispisati Šenoin opus na klitorisu, nego da draga uživa i doživi orgazam. Jednako važi i za žene, koje žele na taj način zadovoljiti svog dragog. 

 

Za spašavanje od monotonije vrlo su korisne jednostavne igrice, koje uzbuđuju tijelo i duh.

Za spašavanje od monotonije vrlo su korisne jednostavne igrice, koje uzbuđuju tijelo i duh.

 

Ne budite lijeni i upotrijebite i druge dijelove tijela. Pisanje po stopalima može biti mučna kušnja, a po vratu erotična. Umjesto jezika ili ruke upotrijebite pero – ne nalivno, već uobičajeno staromodno gušćje pero. Jezikom mu po zatvorenim očima nacrtajte srce. Suzom slovo.

 

 

 

 


Tagovi


Ocjena 3.33 (6 gl.)
Vaša ocjena: 

Zadnje poruke u forumu

tele6454 10. Kol 2018 hhhhhhh
Swig iskustva
tele6454 10. Kol 2018
Swig iskustva
tele6454 10. Kol 2018 zz
Swig iskustva

Anketa

ANKETA