Najvruće seksi igrice!!

23.12.2009 | JP

Predlažemo vam neke seksi igrice, koje možete prakticirati za vrijeme blagada kada imate više slobodnog vremena. Usput ćete potrošiti i nagomilane kalorije!

 


Djeca se igraju u pješčaniku, odrasli u krevetu. (jlp)

Djeca se igraju u pješčaniku, odrasli u krevetu. (jlp)Rutina je najveći neprijatelj seksa, zato je potrebno svako toliko ubaciti neke novosti u krevet. Začinite svoje spolne odnose s savjetima koje vam nudimo u nastavku!

Učinite ga nemoćnim

U ovojOpens internal link in current window igri može samo gledati ali vas ne smije dirati. Svrha je u tome da dražite i uzbuđujete najosjetljivije točke na partnerovom tijelu. Žena s rukama, rsima i dodirima po njegovom tijelu skrbi za njegov penis. Zgrabte ga za kosu ili poprskajte po prsima - prepušten je vašoj milosti. Još bolje je ako se pred njim samozadovoljavate i gorite od uzbuđenosti.


Napadnite partnera za vrijeme tuširanja. (jlp)

Napadnite partnera za vrijeme tuširanja. (jlp)
 

Mokro, mokro, mokro

Pripremite mokro iznenađenje: dođite mu pod tuš dok je on unutra. Uđite obučena mokra odjeća na vašem tijelu izgledat će ludo seksi. kasnije se skinite našamponirajte se, perite si kosu igrajte se s tušem. Lagani, vrući i mokri pokreti bit će odlična stimulacija za vas i partnera. Tuširanje završite oalnim seksom, potom se preselite u udobnost kreveta i nastavite s igrom.

Komad po komad, pokret po pokret…

Opens internal link in current windowStriptiz je prava bomba eksibicionističkog-voajerističnog izražavanja sakrivenih fantazija. Obucite neku prokopčanu haljinicu senzualno se gibajte u ritmu glazbe i polako otkopčavajte, ispod obucite kombine kako prebrzo ne bi došli do golog tijela. Ispod kombinea obucite čipkasto donje rublje i haltere, koji će ga izluditi, naravno neizostavne su i visoke pete. Osjećat ćete se kao boginja u tome a njemu će curiti sline. Naravno striptiz nije samo ženska domena, erotski pokreti za vreijem dok svira glazba i polagano svalačenje mogu itekako biti melem za ženske oči.


Za igrice u krevetu nikada nismo prestari! (jlp)

Za igrice u krevetu nikada nismo prestari! (jlp)
 

Seks na 'brzaka'

Popularni ''kviki'' je sinonim za spontanost, neobuzdanost, kidanje odjeće i brzo svlačenje. Čari ovakvog seksa su u tome što se može dogoditi gotovo bilo gdje a samim tim može zahtjevati i nove položaje. U trenutku kada poželite partnera odvucite ga/ju na malo skrovitije mjesto i to napravite, super je kada se poslije toga vratite u društvo kao da se ništa nije dogodilo. Ovo je apsolutno uzbudljivo!

Piknik u krevetu

Priuštite si erotski piknik sa svojom najdražom hranom i najukusnijom poslasticom za desert. dajte si oduška s voćem, čokoladom, šlagom i svim ostalim što vam padne na pamet. Zasladite partnera pa ga zatim poližite od glave do pete zadržavajući se na Opens internal link in current windowerogenim zonama koje ćete još naknadno zasladiti. Ne zaboravite hraniti jedno drugo, pri tome pokušajte ne korititi ruke. Nakon toga vam neće biti važno što su vam plahte prljave!


Tagovi


Ocjena 3.67 (6 gl.)
Vaša ocjena: 

Zadnje poruke u forumu

ZvrckicaS 26. Lis 2017 Traži se
Swig iskustva
ZvrckicaS 24. Lis 2017 I ja sam za swinganje tj. moj partner i ja
Razmjena partnera
ZvrckicaS 24. Lis 2017 Da, za grupni u Zagrebu!
Razmjena partnera

Anketa

ANKETA