Jeste li probali analnu masturbaciju?

16.01.2010 | Sara B.

Jeste li probali analno masturbiranje? Zanima li vas kako je i kakvi su mogući rizici?

 


Za analnu stimulaciju si uzmite vrijeme, kako bi izbjegli bol i grubu penetraciju.(jlp)

Za analnu stimulaciju si uzmite vrijeme, kako bi izbjegli bol i grubu penetraciju.(jlp)

 

Zaboravite na predrasude i opustite se

 

O analnoj masturbaciji postoje predrasude koje polaze od konzervativnih stavova i pomanjkanja pravih informacija. Nije istina da u stimulaciji anusa uživaju samo muški homoseksualci. U njemu uživaju najrazličitiji ljudi: oba spola i svih seksualnih usmjerenja. Neki ga smatraju prljavim i perverznim, jer još uvijek definicija nečeg što je 'normalno' definira društvo u kojem živimo. Isto tako nije nužno da je igranje s anusom nešto bolno. Ako budete eksperimentirali sami bez partnera u tom slučaju stvarno možete biti opušteni i ispitivati svoje granice te tražiti užitak. S upoznavanjem svog anusa spoznat ćete što vam je ugodno te ćete za vrijeme Opens internal link in current windowanalnog seksa moći reći partneru u kojem smjeru da ide. Analna stimulacija je draženje anusa, u kojem se nalaze završetci živaca koji su jako osjetljivi. Tako da je moguće da gruba penetracija u anus prouzroči bol i nelagodu, ali ako se toga prihvatite sami, polako i nježno doživjet ćete neslućene užitke. Muška analna stimulacija je jako stimulirajuća jer draženjem anusa masiraju i prostatu koja im može pružiti orgazam. S analnom mastrubacijom ne treba žuriti!

 

 

Pobrinite se za higijenu i opuštanje.(jlp)

Pobrinite se za higijenu i opuštanje.(jlp)

 

Kako otkrivati analne užitke?

 

Tkivo anusa je tanje i nerastezljivo za razliku od npr. vaginalnog tkiva jer primarna funkcija anusa nije penetracija. Zbog tog razloga trebate biti oprezni i koristiti velike količine Opens internal link in current windowlubrikanta a još važnije je da se potpuno opustite. Napetost i strah od moguće boli vas plaše zbog toga su vam mišići anusa u grču i onemogućavaju prodiranje. Iz toga razloga penetracija u anus ne smije biti gruba i bez prethodnog opuštanja.Kako bi izbjegli negativne posljedice počnite s pripremom. Na početku operite stražnjicu i anus, higijenski je i zdravo ako se odlučite za Opens internal link in current windowklistir. Očistit će vaš anus a pri tome će vam odstraniti otrove iz crijeva. Izbjegavajte upotrebu parfimiranih sapuna i tekućina, jer mogu nadražiti osjetljivu kožu anusa. Poslije toga uživajte u masaži cijelog tijela kada se opustite nastavite s masažom stražnjice. Analnu masturbaciju možete raditi uz pomoć tantričnog seksa u kojem postoje jedinstvene tehnike s kojim astimuliraju erogene zone. Anus pripada erogenim zonama tijela, nalazi se na trećem mjestu  što znači da ga stimuliramo na kraju. Prije toga se trebate dobro opustiti i uzbuditi ostale dijelove , te čekati dok se anus u potpunosti ne opusti. Na početku pokušajte s kruženjem prsta oko analnog otvora poslije toga upotrijebite manje seksi igračke. Umjesto da igračku gurnete ravno u analni otvor, pokušajte različite kuteve i dubinu prodiranja, dok se navikavate na novi osjećaj.

 

Na šaljiv način prikazana analana penetracija, o kojoj postoji toliko predrasuda.(jlp)

Na šaljiv način prikazana analana penetracija, o kojoj postoji toliko predrasuda.(jlp)

 

 Rizici pri analnoj masturbaciji

 

Ako se za analno eksperimentiranje niste dobro pripremili ili ste pokušali prebrzo postoji nekoliko stvari koje neće biti ugodne. Pri osjećaju bola i nelagode trebate prekinuti i pokušati ponovo, ukoliko uočite krvarenje također treba prestati. Veći rizik za krvarenje pri analnoj masturbaciji imaju oni ljudi koji redovno uzimaju neke analgetike, npr. aspirin. NJihovo djelovanje spriječava zgrušavanje krvi i zato kod malih ranica mogu uzrokovati jako krvarenje. U takvom primjeru preporučamo da odete kod liječnika te se s njim posavjetujete. 

 


Tagovi


Ocjena 4.33 (6 gl.)
Vaša ocjena: 

Zadnje poruke u forumu

Kobra11 15. Svi 2017 Ima li tko zainteresiran za grupni sex u splitu?
Razmjena partnera
portorico44 18. Tra 2017 seks u troje je super,imao sam iskustvo jedno,samo me zanima šta te dame traže obdarene pa kad dođe do toga ,kad vidi...
Swig iskustva
VilaSila 18. Pro 2016 To se može riješiti hormonskom terapijom,smanji se razina testesterona i dođeš u normalu.Jer kod čestog...
česta erekcija

Anketa

ANKETA