Jeste li probali analnu masturbaciju?

16.01.2010 | Sara B.

Jeste li probali analno masturbiranje? Zanima li vas kako je i kakvi su mogući rizici?

 


Za analnu stimulaciju si uzmite vrijeme, kako bi izbjegli bol i grubu penetraciju.(jlp)

Za analnu stimulaciju si uzmite vrijeme, kako bi izbjegli bol i grubu penetraciju.(jlp)

 

Zaboravite na predrasude i opustite se

 

O analnoj masturbaciji postoje predrasude koje polaze od konzervativnih stavova i pomanjkanja pravih informacija. Nije istina da u stimulaciji anusa uživaju samo muški homoseksualci. U njemu uživaju najrazličitiji ljudi: oba spola i svih seksualnih usmjerenja. Neki ga smatraju prljavim i perverznim, jer još uvijek definicija nečeg što je 'normalno' definira društvo u kojem živimo. Isto tako nije nužno da je igranje s anusom nešto bolno. Ako budete eksperimentirali sami bez partnera u tom slučaju stvarno možete biti opušteni i ispitivati svoje granice te tražiti užitak. S upoznavanjem svog anusa spoznat ćete što vam je ugodno te ćete za vrijeme Opens internal link in current windowanalnog seksa moći reći partneru u kojem smjeru da ide. Analna stimulacija je draženje anusa, u kojem se nalaze završetci živaca koji su jako osjetljivi. Tako da je moguće da gruba penetracija u anus prouzroči bol i nelagodu, ali ako se toga prihvatite sami, polako i nježno doživjet ćete neslućene užitke. Muška analna stimulacija je jako stimulirajuća jer draženjem anusa masiraju i prostatu koja im može pružiti orgazam. S analnom mastrubacijom ne treba žuriti!

 

 

Pobrinite se za higijenu i opuštanje.(jlp)

Pobrinite se za higijenu i opuštanje.(jlp)

 

Kako otkrivati analne užitke?

 

Tkivo anusa je tanje i nerastezljivo za razliku od npr. vaginalnog tkiva jer primarna funkcija anusa nije penetracija. Zbog tog razloga trebate biti oprezni i koristiti velike količine Opens internal link in current windowlubrikanta a još važnije je da se potpuno opustite. Napetost i strah od moguće boli vas plaše zbog toga su vam mišići anusa u grču i onemogućavaju prodiranje. Iz toga razloga penetracija u anus ne smije biti gruba i bez prethodnog opuštanja.Kako bi izbjegli negativne posljedice počnite s pripremom. Na početku operite stražnjicu i anus, higijenski je i zdravo ako se odlučite za Opens internal link in current windowklistir. Očistit će vaš anus a pri tome će vam odstraniti otrove iz crijeva. Izbjegavajte upotrebu parfimiranih sapuna i tekućina, jer mogu nadražiti osjetljivu kožu anusa. Poslije toga uživajte u masaži cijelog tijela kada se opustite nastavite s masažom stražnjice. Analnu masturbaciju možete raditi uz pomoć tantričnog seksa u kojem postoje jedinstvene tehnike s kojim astimuliraju erogene zone. Anus pripada erogenim zonama tijela, nalazi se na trećem mjestu  što znači da ga stimuliramo na kraju. Prije toga se trebate dobro opustiti i uzbuditi ostale dijelove , te čekati dok se anus u potpunosti ne opusti. Na početku pokušajte s kruženjem prsta oko analnog otvora poslije toga upotrijebite manje seksi igračke. Umjesto da igračku gurnete ravno u analni otvor, pokušajte različite kuteve i dubinu prodiranja, dok se navikavate na novi osjećaj.

 

Na šaljiv način prikazana analana penetracija, o kojoj postoji toliko predrasuda.(jlp)

Na šaljiv način prikazana analana penetracija, o kojoj postoji toliko predrasuda.(jlp)

 

 Rizici pri analnoj masturbaciji

 

Ako se za analno eksperimentiranje niste dobro pripremili ili ste pokušali prebrzo postoji nekoliko stvari koje neće biti ugodne. Pri osjećaju bola i nelagode trebate prekinuti i pokušati ponovo, ukoliko uočite krvarenje također treba prestati. Veći rizik za krvarenje pri analnoj masturbaciji imaju oni ljudi koji redovno uzimaju neke analgetike, npr. aspirin. NJihovo djelovanje spriječava zgrušavanje krvi i zato kod malih ranica mogu uzrokovati jako krvarenje. U takvom primjeru preporučamo da odete kod liječnika te se s njim posavjetujete. 

 


Tagovi


Ocjena 4.33 (6 gl.)
Vaša ocjena: 

Zadnje poruke u forumu

tele6454 10. Kol 2018 hhhhhhh
Swig iskustva
tele6454 10. Kol 2018
Swig iskustva
tele6454 10. Kol 2018 zz
Swig iskustva

Anketa

ANKETA