Najbolji romantični filmovi svih vremena! Top 10!

18.12.2010 |

Najbolji romantični filmovi svih vremena raznježit će vam srce i pripremiti vas na dugu, strastvenu noć...

 

 


romantični filmovi

Romantični filmovi pomoći će vam u rješavanju problema u vašoj vezi i sjetiti vas da je ljubav ono najvažnije. Naravno, ako ih gledate u dvoje.


Najbolji romantični filmovi - Tjelohranitelj (Whitney Houston i Kevin Costner)

Ovim mu filmom možete reći da vaš ljubavni život trpi zbog njegovih poslovnih obveza. Najbolji romantični filmovi uvijek nose neku poruku. Najkon gledanja Tjelohranitelja kažite mu da ljubav u vašim životima uvijek mora imati prvo mjesto.

Najbolji romantični filmovi - Kad je Harry sreo Sally (Meg Ryan i Bill Crystal)

Ako želite osvojiti muškarca, s kojim se viđate toliko da ste postali najbolji prijatelji, ovo je idealan film za vas.

Najbolji romantični filmovi - Romansa u Seattlu (Meg Ryan in Tom Hanks)

Mnogima najbolji romantični film idealan je za one koji su u vezi na daljinu. Meg i Tom će vam pokazati da ljubav može premostiti svaku udaljenost.

Najbolji romantični filmovi - Duh (Demi Moore i Patrick Swayze)

U svim prilikama u kojima se spominju najbolji romantični filmovi uvijek je i ovaj film. Ako osjećate da vam ljubav klizi iz ruku, ovim dirljivim filmom pokušajte probuditi sretna vremena. Demi i Patrick će vas podsjetiti da se za ljubav vrijedi boriti.

Najbolji romantični filmovi - Forrest Gump (Tom Hanks i Robin Wright)

Bez obzira jesu li romantični filmovi vaši favoriti, ovaj film je toliko jak da zauzima mjesto i umnogim drugim kategorijama. Pa ipak, ako ste u nesigurnoj vezi u kojoj se javljaju problemi zbog vaše posebnosti, obavezno pogledajte ovaj film! Forrest Gump će pridonijeti učvršćavanju vaše veze i razumijevanju međusobnih pogrešaka.

Najbolji romantični filmovi - Titanik (Kate Winslet i Leonardo Di Caprio)

Besmrtan film koji će vam pomoći prebroditi teškoće u vašem odnosu. Romantični filmovi i postoje da bi vam pokazali da ljubav sve pobjeđuje!

Najbolji romantični filmovi - Zgodna žena (Julia Roberts i Richard Gere)

Ženama omiljen film idealan je za razgovore o poslovnim i financijskim problemima. Dat će vam, naime, vizuru iz drugog kuta gledanja.

Najbolji romantični filmovi - Nema rezervacija (Catherine Zeta-Jones i Aaron Eckhart)

Tijekom gledanja ovog izvrsnog filma ludo ćete se zabavljati, osobito ako je i vaše upoznavanje bilo sve prije nego glatko.

Najbolji romantični filmovi - Jerry Maguire (Renee Zellveger i Tom Cruise)

Uvije kada su u pitanju romatični filmovi, ali i topla ljudska drama ponovno se javlja Jerry Maguire. Taj će vas film naučiti onome što je u vezi zaista bitno. Preko Jerryjeve priče oslobodit ćete se mnogih predrasuda i vjerojatno za volanom zapjevati: "Yeah, I'm free, free fallin'!"

Najbolji romantični filmovi - Prljavi ples (Jennifer Grey i Patrick Swayze)

Patrick Swayze u dva od deset najboljih! I to, u najboljem od najboljih - jer šećer dolazi na kraju. Romantični filmovi dobili su ogromnu popularnost i dodatnu vrijednost baš ovim kultnim filmom.

Ako s vašim partnerom dugo niste otišli na romantičan susret ili ludu zabavu, vrijeme je da (ponovo) pogledate ovaj film koji će vas potaknuti da ponovo zaplešete na pozornici života.

I...iza deset slijedi jedanaest. Najbolji romantični filmovi nisu to, ako među njima nema prekrasnog, mudrog i životnog filma Zapravo ljubav. Ako još niste, odmah ga pogledajte. Za ovaj film nema posebnog savjeta - pogledajte ga u svakoj prilici. U izvrsnim pričama i ulogama, uz savršenu popratnu glazbu svatko će pronaći sebe.

 Ocjena 5.00 (1 gl.)
Vaša ocjena: 

Zadnje poruke u forumu

ZvrckicaS 26. Lis 2017 Traži se
Swig iskustva
ZvrckicaS 24. Lis 2017 I ja sam za swinganje tj. moj partner i ja
Razmjena partnera
ZvrckicaS 24. Lis 2017 Da, za grupni u Zagrebu!
Razmjena partnera

Anketa

ANKETA