Najbolje nudističke plaže!

24.09.2008 | Sara Gal

Odmor u rujnu? Otkrivamo vam najbolja mjesta i plaže za nudiste kojih je sve više i više!

 

Broj nudista iz godine u godinu raste (jlp)

Broj nudista iz godine u godinu raste (jlp)

 

Zadnje istraživanje internetske stranice cheapflights.co.uk pokazalo je da broj ljudi, koji se na plažama skine, odnosno odlazi na nudističke plaže, svake godine naraste za 20 posto.

 

Kojim god uživateljem, naturistom ili nudistom se smatrate, prije nego se uputite na takvu ili sličnu plažu, uvjerite se da razumijete pravila.

 

Naime, poznajemo dvije vrste plaža. Prva plaža od posjetitelja doslovno zahtjeva da skinu potpuno svu robu. U slučaju nepoštivanja pravila, potjerani su s plaže. Takvu plažu nazivamo nudistička plaža. Druga vrsta plaže ima malo blaža pravila, a posjetiteljima pruža mogućnost izbora, goli, obučeni ili nešto između, zato bi je mogli također nazvati nudističko-nenudistička plaža ili nešto slično tome.

 

Na nudističkoj plaži odjeća nije dozvoljena. Prilikom nepoštivanja pravila, izbace vas s plaže. (jlp)

Na nudističkoj plaži odjeća nije dozvoljena. Prilikom nepoštivanja pravila, izbace vas s plaže. (jlp)Za vas, koji ste vjerni pravilima prirode te se volite sunčati u odjeći Adama i Eve, potražili smo jedne od najboljih nudističkih plaža na svijetu. Pogledajte si gdje se sve na svijetu možete bezbrižno sunčati goli, odnosno gdje su najbolje FKK destinacije svijeta po mišljenju cheapflights.co.uk.

 

Playa El Mago, Majorca

 

Prva je nudistička plaža Majorce. Kristalno čisti zaljev i zlaćano pješčana plaža, koju okružuju kitnjasti borovi, uvrštavaju Playo El Mago u sam vrh nudističnih plaža. Na plaži je i bar na otvorenom, a nalazi se u blizini obiteljsko-prijateljskih plaža Portals Vellsa.

 

Sweetwater, Kreta, Grčka

 

Poznat i pod imenom Gilko Nero. Nalazi se oko 25km od Chanie, a put do plaže malčice je ograničen. Do nje se može doći jedino brodom ili pješke iz selca Loutro. Okružuju je litičaste stijene, te je opasno za sunčanje. Na zapadnoj strani plaže je i taverna, i to, zapravo, upravo na mjestu gdje se iskrcavaju posjetioci koji dolaze iz Loutra ili Chora Sfakie.

 

Među najlijepše nudističke plaže uvrstila se i hrvatska plaža Valalta, koju ponajviše posjećuju obitelji. (jlp)

Među najlijepše nudističke plaže uvrstila se i hrvatska plaža Valalta, koju ponajviše posjećuju obitelji. (jlp)

 

Sylt, Njemačka

 

Frizijski otok u Sjevernem moru poznat je i kao njemački San Tropez. Nijemci tamo ponajviše odlaze u srpnju i kolovozu kako bi osunčali svoja tijela i izložili ih pogledu drugih. Zapadni dio plaže pokrivaju bijele pješćane plaže. Kao najtolerantniju plažu navode Buhne 16.

 

Valalta, Hrvatska

 

Nalazi se u Istri, te je približno 8 km udaljena od Rovinja. Radi se o naturističkom kampu, koji se ponosi s 3,5 kilometara dugom, čistom i uređenom plažom. Na njoj je i bazen sa slanom vodom, besplatni tobogan, koji je neposredno povezan s morem. Posjetioci su ponajviše obitelji, koje se tamo redovito vraćaju svake godine. 

 

Još plaža potražite ovdje.

 


Tagovi

  

Ocjena 4.50 (8 gl.)
Vaša ocjena: 

Zadnje poruke u forumu

ZvrckicaS 26. Lis 2017 Traži se
Swig iskustva
ZvrckicaS 24. Lis 2017 I ja sam za swinganje tj. moj partner i ja
Razmjena partnera
ZvrckicaS 24. Lis 2017 Da, za grupni u Zagrebu!
Razmjena partnera

Anketa

ANKETA