Koji narodi doživljavaju najviše orgazama?

7.02.2013 | Tanja Foršek

Pročitajte koji narodi najčešće doživljavaju orgazama, a koji imaju ozbiljne probleme s orgazmima…

 

 

narodi najčešće doživljavaju orgazama

(PhotoXpress)

 

Pridružite nam se i na Facebooku!

 

Započnimo s onima kojima ne ide tako dobro. Kako izvještava Reuters, većina se, odnosno čak 76 %, Kineza suočava s problemom doživljavanja orgazma prilikom seksualnog odnosa. Što uzrokuje tu činjenicu još nije poznato. S obzirom na način njihovog života, tempo i enormni gospodarski uspon, usudili bi se zaključiti da glavni krivci leže u  preopterećenju organizma i nedostatku vremena koji imaju za međusobne odnose i eventualno krivo shvaćanje seksa (kao potrebe, a ne rezultata snažih emocija).

Koliko su pri doživljavanju vrhunca seksualnosti, orgazma, uspješni drugi narodi ?

Po Durexovim istraživanjima se u sam vrh uspješnosti ubrajaju upravo oni koji drže i ugled najboljih ljubavnika, dakle Španjolci, Talijani i Meksikanci. Prilikom seksualnog odnosa, vrhunac ih uvijek doseže čak 66%!

Slijede ih vječni romantičari Francuzi s 48 %. Biti romantičan prilikom seksualnog odnosa i nije baš top savjet ako želimo doseći vrhunac te ga i dalje ponovno dosezati.

Kojim narodima ide najslošije s dosezanjem orgazma?

Mađu najlošijima u podvizima, koji su za samo par oskudnih postotaka bolji od Kineza, su pripadnici drugih azijskih država, a to su Japanci i Singapurčani. Svemu tome svakako ne bi štetilo kada bi previsoki pogled s gospodarskog vrha makar malo uskladili sa seksualnim i osobnim.

Najbolji put za dosezanje orgazma i inteziteta seksualnog akta je, kako tvrdi istraživanje, duga predigra i snažna emotivna veza. Što je, priznajmo si, ipak sudeći po današnjem tempu života teško uspostaviti. Zato žene radi rijetkoga dosezanja orgazma preferiraju masturbaciju jer ih ona, sudeći po ocjenama, uvijek dovede do odličnog zadovoljavanja. Dok muškarci recimo i dalje radije vide da se za njih pobrine netko drugi te zato prisežu seksualnom odnosu.

 

Baš sve o seksu - klik na Enciklopediju seksualnosti!

 

 Ocjena 4.20 (5 gl.)
Vaša ocjena: 

Zadnje poruke u forumu

tele6454 10. Kol 2018 hhhhhhh
Swig iskustva
tele6454 10. Kol 2018
Swig iskustva
tele6454 10. Kol 2018 zz
Swig iskustva

Anketa

ANKETA