Izumljen je sprej, koji za šest puta produžuje erekciju!

21.06.2009 | Tadej Pačnik

Na tržište dolazi „čudesan“ sprej, koji bi trebao pomoći muškarcima s preuranjenom ejakulacijom i tako produžiti užitke tijekom seksa.

 


Pomoću spreja PSD502 mogli biste izdržati šest puta duže  krevetu. (jlp)

Pomoću spreja PSD502 mogli biste izdržati šest puta duže krevetu. (jlp)

 

Novi sprej, što su ga razvili istraživači u Velikoj Britaniji, pomaže muškarcima izdržati barem 6,3 puta duže nego obično. Upotreba je izuzetno jednostavna, jer ga samo raspršimo na penis pet minuta prije spolnog odnosa. Sprej se zove PSD502 (sadrži Opens external link in new windowlidokain i Opens external link in new windowprilokain te lokalni anestetik, koji umrtvljuje penis. Testiran je na 300 muškaraca koji su imali tegoba sa izdržavanjem spolnog odnosa duže od pola minute. U međunarodnoj studiji su zaključili da su ti muškarci sada izdržali i do 4 minute, što je puno u usporedbi sa 30 sekundi. Sprej ne uzrokuje nikakve vidljive neželjene nuspojave. Daljnja istraživanja su još uvijek u tijeku, a sprej možemo očekivati na tržištu sljedeće godine.


Sada neće biti potrebno toliko brzo obrisati ejakulat. (Jlp)

Sada neće biti potrebno toliko brzo obrisati ejakulat. (Jlp)

 

Razni stručnjaci ipak upozoravaju da sprej nije čudesno rješenje, iako očito pomaže. Sprej naime ne uklanja uzroke problema, već samo omogućava duži spolni odnos. Stručnjaci se boje da će muškarci postati ovisni o još jednoj kemijskoj supstanci, umjesto da otklone uzrok svojih tegoba i uživaju u satima, a ne minutama kvalitetne spolnosti. U kojem slučaju dakle sprej djeluje, sasvim je očito. Svima, kojima preuranjena ejakulacija zagorčava život, savjetujemo da se o svom problemu posavjetuju s osobnim liječnikom, koji će najprije utvrditi koje se tegobe skrivaju iza ovih simptoma i dati će vam upute kako krenuti na rješavanje problema. Možda će vam biti potrebno više vremena i hrabrosti, ali dugoročno se isplati.

 

Više o Opens internal link in current windowpreuranjenoj ejakulaciji pročitajte ovdje.

 


###SCROLLER###Ocjena 3.00 (6 gl.)
Vaša ocjena: 

Cura dana

Dečko dana

Zadnje poruke u forumu

Dreamgirl
Dreamgirl  7. Apr 2014 mene užasno muči osip -.- ovo s puderom, jel sprječava iritaciju i to? očajna sam više...
Depilacija intimne zone
Eko
Eko  2. Apr 2014 Ima li tko iskustva u razmjeni partnera
Razmjena partnera
Loce1
Loce1 30. Mar 2014 moze li mene neko uvesti u ovaj svijet ?????? Pozzz svima
Swig iskustva

Anketa

ANKETA