Tijekom višestrukih orgazama prela je kao mačkica (6. dio)

7.04.2013 | Baron

Luka Sandru spretno dovede do višestrukih orgazama. A kako se ona njemu oduži?

 

 

erotske priče

(PhotoXpress)

 

Pridružite nam se i na Facebooku!

 

Luka je zanijemio od iznenađenja. Nije ništa mogao izustiti, zato je automatski isključio svoj mobitel te je u rastresenoj strasti, bos i bez hlača

potrčao prema vratima. Na seksualno uspaljenu Sandru koja je bila nasred kreveta, potpuno je zaboravio.

Iznenada je iza sebe začuo njezin nježni, gotovo preklinjajući glas za koji se ne bi reklo da je pod utjecajem zadnjih događaja: »Ovdje sam. Samo za tebe...«
Zvučala je poput neke sirene. A ako se u Sandri slučajno pojavila nekakva zavist vezana uz to da je u njihovu seksualnu igru iznenada ušla za nju nepoznata konkurentica, znala je to vrlo dobro sakriti. Luka se kao u usporenom snimku okrenuo i zagledao u nadasve lijep prizor. Sandra je potpuno gola u mačjoj pozi ležala posred kreveta, spretno skrivajući sva delikatna mjesta svojeg tijela. Luka se udubio u njene hipnotičke oči koje su ga istovremeno molile da svoju pozornost ponovno usmjeri prema njoj, a s druge strane gledale s visoka. Nastala situacija ga je upravo zato još više zbunila. Biće koje čeka samo na njega činilo mu se potpuno drugačijim od onoga s kojim je zajednički masturbirao još prije nekoliko trenutaka.

 

Imaš divlju maštu? Pošalji nam svoju erotičnu priču!

 

Glavom mu je rojila sva ona gorčina prilikom koje mu se javio nezahvalan mentalni proces razmišljanja ovisnosti o Tjašinu tijelu i bajkovitom seksa, koji, nakon što je prekinuo odnos s njom, više nije doživio niti s jednom djevojkom. U trenutku mu se sve skupa učinilo potpuno besmisleno i također veoma udaljeno. Kao da se sve skupa zapravo ne događa njemu. Sve što je u tom trenutku zaista bilo bitno ležalo je na krevetu nekog motela. I novčana transakcija koju je izveo prije nego je ušao u sobu 202 razvodnila se kao nedužna iluzija. Luka se u stanju neuobičajene spokojnosti započeo kretati prema krevetu, dok se Sandra u međuvremenu polegla na trbuh kao da je znala da joj se više ne može oduprijeti. U jednom potezu riješio se gornjeg djela odjeće, tako da je i sam bio potpuno gol. Čučnuo je pored nje te je polako započeo ljubiti po vratu. Počela je prigušeno presti kao nekakva mačkica. Luka je ohrabreno nastavio te je započeo lizati kao da je sladoled. I to posvuda: po vratu, iza ušiju, polako već i po ramenima te svaki puta niže. Zapravo, mogao ju je i okusiti. Uopće se nije zapitao da li je ikada neku ženu okusio na taj način, ionako je to bilo potpuno nebitno. Kao da su mu otkazale sve mentalne operacije. Zaboravio je i na problem erekcije i strah od preuranjene ejakulacije. Bio je potpuno zaokupljen svojim činom u smislu predanosti nekom drugom biću. Sandra je i dalje nepomično ležala i dopustila da je Lukin spretni jezik, koji je već izvodio prave vragolije, beskrajno mazi. Uz sve to, izgledalo je kao da je se ne može zasititi i da je potpuno zadovoljan već i samim lizanjem njenog mekog tijela. Na njoj nije osjetio tragove parfema, a njen okus miješao se s mirisom borove šume. Sve to skupa davalo mu je osjećaj da je vladar nedodirnute prirode. Kada je došao do stražnjice, koja je bila nevjerojatno izbočena, tamo se zadržao malo duže. Uz intenzivno lizanje, započeo ju je i sisati, slično onome kako je imao naviku to raditi s Tjašinim dojkama.

Sandrini su uzdasi postupno postajali sve dublji i duži. Imala je već blago raširene noge, tako da je Luka ubrzo ispred sebe ugledao neobičnu rupicu te je svojim jezikom samo okrznuo. Sandrino je tijelo doživjelo blagi grč, što je Luku samo još dodatno uzbudilo. Neuočljivo je podignula svoje bokove te se sinkrono oslonila na koljena tako da je postepeno dostigla klečeći položaj. Luka još uvijek nije mogao vidjeti njezino lice, mogao je samo osjetiti da joj je ugodno. I sam je bio u klečećem položaju tik iza nje gdje je s gornjim dijelom svojega jezika angažirano lizao sve oko njenog donjeg otvora, što ju je dovodilo do ekstaze. A on je, izgledajući kao da je sasvim slučajno, okrznuo i njezin analni otvor. Sandra bi prilikom toga svaki puta isprekidano protrnula, što je ipak bilo daleko od toga da joj Lukini spomenuti posrtaji nisu godili. Upravo suprotno, nad njima se istinski hedonistički naslađivala, a njeno tijelo je nesmetano zahtijevalo još. Budući je u Sandrinom međunožju postajalo sve vlažnije i nadasve mokro, Luka je s jezikom ušao duboko u unutarnjost njene vulve. Kada se nalazio u najdubljoj točki, svoj nos je doslovno imao u njenom anusu. Svaki čin snažno je uzbuđivao kako njega, tako i nju, zato su se u spomenutoj pozi pokušali zadržati što duže moguće. Razlog za pomicanje bio je samo taj da je Luka morao tu i tamo ipak doći do zraka, kako bi sa svojim činom mogao nastaviti. Toliko unešen u sve njene otvore, iz dubine Sandrine unutrašnjosti mogao je do samih detalja osjetiti vibriranje njenog tijela. Izgledalo je kao da doživljava orgazme jedan za drugim.

 

Imaš divlju maštu? Pošalji nam svoju erotičnu priču!

 

Inače bi takav podatak bio pravi melem za mušku taštinu, iako Luki u tom trenutku nije značio apsolutno ništa, jer je vjerojatno prvi puta u životu zaista uživao slasti ženskog tijela bez ikakve ambicije. Zapravo je stvari pristupio s nekom dječačkom nevinošću, za koju je bila bitna isključivo i samo igra, prilikom koje je zaboravio na sve potencijalne kočnice mentalne prirode. Zanimljiva je u svemu tome bila činjenica da do njenog ogromnog klitorisa zbog svoje poze još nije niti došao, te se zato pri pomisli na to započeo obećavajuće naslađivati što će tek biti kada započne obrađivati i njega. Usred pohotnih pomisli, Sandra je iznenada otpuzila s kreveta te se usmjerila prema wc-u.

»Odmah se vraćam,« smireno je odgovorila s vratiju, iako je u njenom zavodničkom pogledu bila nekakva nerazumljiva iskra, koja je Luku obuzela strahom kao da ga je pogledala zadnji puta.

Nestala je iza vratiju, a Luka se nasmijao sam sebi koliko je budalast. Ali nakon što je prošlo nekoliko minuta, ponovno se počeo loše osjećati jer Sandre još uvijek nije bilo. Počekao je još nekoliko trenutaka te se potom ohrabrio i otišao za njom. Nije mogao vjerovati svojim očima kada je zaključio da je wc prazan. Bez da je uopće htio tražiti nekakvo logičko razmišljanje, u njemu se u tom trenutku pojavilo kobno škakljanje oko njegovog penisa zbog koga je zapravo i došao na ovo mjesto. U stanju naglo nadolazeće uzbuđenosti koje je već postajalo trajno, naglo se obukao te se usmjerio prema Tjašinu stanu, jer je konačno htio izravnati dugove.

 

Baš sve o seksu - klik na Enciklopediju seksualnosti!

 

 


Tagovi


Ocjena 4.89 (9 gl.)
Vaša ocjena: 

Zadnje poruke u forumu

tele6454 10. Kol 2018 hhhhhhh
Swig iskustva
tele6454 10. Kol 2018
Swig iskustva
tele6454 10. Kol 2018 zz
Swig iskustva

Anketa

ANKETA