Sisala je ko luda (4. dio)

24.03.2013 | Baron

Kada je Tjašin otac već bio ušao u stan, Lukin penis bio je zarobljen u Tjašinim ustima.

 

 

erotske priče

(PhotoXpress)

 

Pridružite nam se i na Facebooku!

 

Dakle, Tjašin otac je ušao u stan. Nalazio se u hodniku, tik pored sobe iz koje su dolazili čudni zvukovi.

»Ma, koji je to vrag?! Trebao bi biti negdje daleko u vikendici sa svojom zadnjom ljubavnicom Klaudijom.«, pomislio je Luka s mješavinom ekstaze i straha. Upravo je tada sve počelo ići nizbrdo. Tjaša se nije mogla više suzdržati i od nevjerojatne ugode zavrištala je iz sveg glasa, a usprkos tome izgledalo je da se njeno zadovoljstvo još uvijek pojačava. U trenutku nadolazećeg vrhunca izgledalo je kao da se vrijeme zaustavilo. Luka se u strahu od njenog oca, usprkos svemu, htio osloboditi njenog zahvata i ušuljati se ispod nje. Tjaša je to osjetila, pa ga  je svojim nogama toliko snažno držala da nije imao nikakve šanse. Već slijedeći trenutak, kada je grč njenog beskrajnog zadovoljstva blago popustio, svojim ga je od svih užitaka nabreklim usnama počela sisati kao da sutra ne postoji. Luka nije mogao vjerovati svojim očima, i to iz više razloga.

»Moj Bože, moj mali je u Tjašinim ustima, a Igor, Tjašin otac, će svake sekunde ući u sobu,« pomislio je u kaosu jezovite naslade.

Tjaša nije popuštala. Tijekom sisanja Lukinog buzdovana bila je toliko izvan sebe da je ispuštala zvukove kao da će ponovno svršiti.

»Zar je luda?! Kako joj u ovoj situaciji može biti svejedno?,« pitao se Luka te se i sam sve više prepuštao njenim podatnim usnama, što se moglo uočiti i po njegovom međunožju. Prije sekundu ili dvije izgledalo je kao da njegov vojnik više neće moći salutirati, ali ga je Tjašina iznenađujuća reakcija ponovno vratila u život. Tjaša je jako dobro znala kakvo servisiranje je najbolje za Lukin alat, pa je "jadničak" bio bez bilo kakve mogućnosti otpora. Postepeno je i sam počeo zaboravljati na dolazak Tjašinog oca. Njena usta su polako klizila duž njegovog penisa i Luka je mogao osjetiti svaki milimetar njezinih kretnji. Tjaša je svoj posao obavljala predano i temeljito do te mjere da je klizeći prema dolje došla gotovo do Lukinih testisa.

 

Imaš divlju maštu? Pošalji nam svoju erotičnu priču!

 

Počela je polako pojačavati tempo. Zabijala si se njegov penis sve do grla, što do tada nije nikada radila. Usprkos tome što njegov penis nije bio nadprosječno velik, Luka nikada nije mislio da može u svoja usta smjestiti praktički cijeli njegov penis. Za vrijeme Tjašine iznenađujuće akcije Luka je doživljavao za njega još nepoznate užitke. Pred sobom još uvijek nije vidio ništa drugo osim navlažene Tjašine mačkice, pa ju je ponovno malo obliznuo. Tjaša mu se spretno izmaknula, maknula se s njegovog tijela te svoje nadljudsko pušenje započela još pojačavati. Sada ju je mogao gledati i u lice. Između ostalog, opazio je njene od pohote zažarene srneće oči koje nisu htjele ništa drugo osim nastaviti još i još - u nedogled. Barem je tako izgledalo. Dok je pri vrhu njegovog glavića otvarala usta, Luka je mogao uočiti rastuće količine njene sline koja se mješala s njegovim iscjedcima iz njegove kao kamen tvrde dragocjene alatke. Kada je izgledalo da je njegova ekstaza na vrhuncu, Tjaša je sve odjedanput zaustavila. Luka ju je htio nabosti kao još nikada do tada. Nekoliko su se trenutaka samo nijemo promatrali.

»Ok, sada brzo kroz prozor,« odjedanput je Tjaša prekinula muk.

»Šališ se? Hej, šta ti je?,« Luka je ostao u šoku.  

»Van kroz prozor! Zar me nisi čuo? Može ući svakog trena!, Tjaša se nije dala smesti.

»Ako do sada nije, onda ni neće,« Luka je pokušao biti uvjerljiv.

»To ti misliš. Rekla sam van!,« odmah je s mrvicom ljutnje ustala Tjaša.

»A da još nastavimo,« nezadovoljno je moljakao Luka.

»Ne sanjaj, nego nestani! Sada nije vrijeme za filozofiranje!« Tjaša ga je uhvatila za ruku i počela gurati prema prozoru.

»Šališ se? Pa mogao bih se ozlijediti!,« Luka je bio već malčice zabrinut.

Ni sam nije bio svjestan kada, ali Luka se već nalazio na prozoru okrenut nogama prema dole. Iako se radilo o prvom katu u zgradi, skok u tamu za njega je izgledao podosta strašno. Uz to je bio i potpuno gol. Na leđima je osjetio Tjašine ruke koje su ga gurnule u nepoznato. Ni sam nije znao kako, iako je nakon dva premeta, kada se našao na tlu, izgledalo kao da je s njim sve u redu.

»Odjeća!« molećivo se oglasio prema prozoru.

Prošlo je neko vrijeme i još uvijek ništa. U tom trenutku mu je glavom prošla za njega najstrašnija misao. Luka je usred kvartovskog naselja ostao zbunjen, razgolićen i kao dodatak uzbuđen do ludila.

 

Baš sve o seksu - klik na Enciklopediju seksualnosti!

 

 


Tagovi


Ocjena 4.00 (9 gl.)
Vaša ocjena: 

Zadnje poruke u forumu

tele6454 10. Kol 2018 hhhhhhh
Swig iskustva
tele6454 10. Kol 2018
Swig iskustva
tele6454 10. Kol 2018 zz
Swig iskustva

Anketa

ANKETA