Širom je raširila bedra (2. dio)

10.03.2013 | Baron

Tjaša je dočekala Luku u smionom donjem rublju i sva mu se ponudila. Luka, dakako, ne okljeva...

 

 

erotske priče

(PhotoXpress)

 

Pridružite nam se i na Facebooku!

 

»Možeš ući,« ovoga je puta već više raznježeno naređivao tajnoviti glas.

Kada je ušao u sobu,Luka je naišao na već dobro mu znani prizor, ali s malim dodatkom. Tjaša je stajala usred sobe, obučena u čipkasto crveno donje rublje i podvezice koje su bile također krvavo crvene. Od navale divlje požude Luka je samo izbuljio oči. U trenutku su mu se u mozgu odvrtjele sve one diskusije i uvjeravanja što ih je imao s Tjašom dok su još bili par. Prisjetio se i svog njemu niti malo ugodnog moljakanja neka tako joj svega već jednom nekako obogati njihovu spolnost. Bar s erotskim donjim rubljem, ako već ne s nečim radikalnijim. Tjaša bi diskusiju te vrste uvijek odbijala s predvidivim protupitanjem: »Zar sam ti već dosadila?« Luka je, kao i svaki pametan dečko u sličnoj situaciji, provokaciju te vrste dakako odmah i kategorički odbio, »jer što bi to sad trebalo značiti.« S druge strane, Tjaša je bila malo suzdržana cura, kojoj sramežljivost i iza četiri zida nije baš bila nepoznanica. Luka je toga bio svjestan, što ga je u njegovoj spolnoj požudi svaki puta još više potpalilo, jer mu je skidanje velova sa Tjašine suzdržane tajnovitosti uvijek bilo neopisivo zadovoljstvo. Možda slučajno, no ipak su se kao par razišli upraavo u trenutku kada je za Luku bilo pravo vrijeme za uvođenje nekih sitnih novotarija.

Bilo kako bilo, među svim živim bojama koje su prekrivale Tjašino breskvasto zrelo i podatno tijelo, s obilnim i lagano ovješenim cicama, Luka je kao nešto posvećeno usred njenog međunožja ugledao njenu kao ugljen crnu mačkicu, za koju mu se činilo kao da ga nježno mami k sebi. Bila je inače još potpuno zatvorena, ali se zbog njene obraslosti potencijalni rasporak ionako ne bi vidio. Luka je obožavao dlakave mačke, koje su osim ugodnog mirisa i okusa morale već na pogled isijavati neku primarnu divljinu. Suvišno je, dakako, naglašavati da je Tjašino bogatstvo posjedovalo baš sve spomenute atribute.

Luka je u trenu osjetio kao da mu se sva krv što ju je mogao zamisliti preselila u njegov donji dom, dakle u glavu među nogama. I Tjaša je zapazila promjernu na njegovoj figuri, jer su mu traperice odjednom postale jako, jako pretijesne. Situacija ju je baš pošteno zabavljala, pa je iz nje provalio glasan smijeh. A Luka je za to vrijeme proživljavao svojevrsnu nasladu neke teško odredive radodarnosti, jer bio je uvjeren da će već kroz trenutak ili dva u njegovim rukama jecati od zvukova neukrotivog sladostrašća. Smijeh od suprotnog spola Luka je već više puta u prošlosti doživljavao kao nekakav podsmijeh, pa ga to nikada nije pretjerano opuštalo. Čak suprotno, to ga je moglo baš jako ograničavati. No ovog se puta nije radilo o takvoj situaciji. Luka je Tjašu želio do te mjere da joj u tom trenutku nije bio kadar baš ništa uzeti za zlo.

Bio je potpuno prožet željom za njom, pa joj se u trenutku približio i na pola grubo počeo dodirivati njeno bujno poprsje. Vrlo brzo, s potrebom novorođenčeta , počeo je cuclati njenu desnu bradavicu, što je Tjašu malo iznenadilo. U trenu se njen smijeh transformirao u uzdisanje od užitka, što je Luki dalo i dodatni poticaj. Tjašine su sise bile elastične do te mjere da ih je Luka rukama mogao stisnuti skupa i obje njene bradavice sisati istovremeno. Činilo se da oboje uronjavaju u bezdan bezvremenske naslade, gdje ne postoji ništa osim njihovog bezgraničnog užitka.

 

Imaš divlju maštu? Pošalji nam svoju erotičnu priču!

 

Luku je u međuvremenu već počelo pošteno svrbjeti među nogama, što je i Tjaša osjetila i umirila ga već dodirom svoje ruke. Bio je uvjeren da ga tako božanski zna uhvatiti samo ona, jer mu ga je trljala čak znatno bolje nego on sam, što je za takvog požudnika od izuzetnog značaja. Tjaša je također imala nekakav urođeni osjećaj za krevetsku dramaturgiju, jer je tempo kretnje svoje ruke po Lukinom bogatstvu znala naizgled neprimjetno pojačavati. Luka se u međuvremenu čak uplašio da ne doživi preuranjenu ejakulaciju, što bi za njega dakako bila neizmjerna šteta. Tako se radije odlučio za promjenu položaja i počeo svoj ud umetati među njene sve uzbuđenije dojke.

Njegov ud nije bio jako velik, ali dovoljno da ga je Tjaša nekoliko puta u navali silne požude nazvala i »kurac,« što je Luki imponiralo. U međuvremenu dok je bio zaposlen klizanjem između Tjašinih već dobrano znojnih cica, naredio joj je neka se sama ručno zaposli sa svojom sada već prilično zagrijanom mačkicom. Luka ju je naime odavno obožavao promatrati kako se igra sama sa sobom, pri čemu je njegova angažiranost bila tolika da je potpalio i nju. U ekstazi ubrzanog i sve usklađenijeg međusobnog ritma približavali su se vrhuncu. Luka je opet morao malo zabrzdati tigra, pa je zbog ponovnog straha da prije vremena doživi orgazam, svojim buzdovanom s nadziranim kretnjama počeo pljeskati po Tjašinim bradavicama. U međuvremenu se Tjaša nezaustavljivo približavala orgazmu, koji je bio posljedica kombinacije vlastitog igranja i osjećanja Lukine dileme, što je bila igra na samom rubu erupcije užitaka. Njegov je alat ovog puta bio zaista ogroman, pa je i zbilja zaslužio naziv kurac, u pravom smislu te riječi.

»Želim te još oralno,« odjednom je dahnuo Luka, a za to se vrijeme Tjaša bez okljevanja sasvim spontano sa svojom sada već jako raširenom ružicom, doslovce sjela na njegovu glavu. Luka je u ležećem položaju svojim ušiljenim jezikom najprije počeo lizati unutrašnjost njenih bedara, a zatim je jezikom počeo kliziti prema široko raširenim velikim stidnim usnama i nenadano ustima obuhvatio njenu cijelu vlažnu pičku. Široko je raširila bedra. Njegov dah ju je tako uspalio da joj je klitoris potpuno otvrdnuo i potpuno se razotkrio u svoj svojoj ljepoti. Tada ga je počeo divlje sisati, tako da je Tjaša nemoćno zajecala i počela se izmicati od neizdržive ugode. I zatim joj je gurnuo prst duboko u unutrašnjost i potražio njenu G točku i istovremeno ostao ustima pripijen na klitoris. U tom joj je trenutku glasno došlo. Orgazam je bio intenzivniji od prvog, pa se činilo da iz sebe ispušta krik neke ranjene zvijeri.

Njeno uzdisanje nikako nije posustajalo, pa je Luka bio dodatno zahvalan što ga u tim trenucima nije trljala i po njegovom međunožju, jer bi mu odmah došlo. Kada se Tjaša ipak malo pribrala od dugog orgazma, uzela mu ga je u usta  i sama si ga gurnula duboko nu grlo. Njegov ponos je još više nabreknuo i Luka je mislio da neće izdržati, pa ga je brzo povukao van, a ona nije i nije prestajala s usnicama požudno obuhvaćati njegov pulsirajući glavić. Potpuno znojni i razmočeni od međusobnih sokova u divljoj ekstazi uopće nisu zamijetili da je u međuvremenu netko ušao u stan. Shvatili su situaciju tek kada su se vrata zatvorila. U trenutku kad se to dogodilo, Tjašu je iznenadio već početak trećeg orgazma. Obzirom na okolnosti i dolazak nezvanog gosta, željela je samo da što prije prođe i da ne bude tako intenzivan kao prethodni. Greška. Od uzavrele atmosfere, uključivo s dolaskom tajnovitog stranca, u njoj je naprosto buknulo, a sladostrašće je bilo toliko da je željela da nikada ne završi. Unatoč tome smogla je toliko prisebnosti da je zgrabila obližnji jastuk i u njega počela nekontrolirano jecati, no to nije baš puno pomagalo, jer je užitak već postao neizdrživ i sve više kuljao prema površini. Iz susjedne sobe se čula buka ...

 

Baš sve o seksu - klik na Enciklopediju seksualnosti!

 

 


Tagovi


Ocjena 4.17 (12 gl.)
Vaša ocjena: 

Zadnje poruke u forumu

tele6454 10. Kol 2018 hhhhhhh
Swig iskustva
tele6454 10. Kol 2018
Swig iskustva
tele6454 10. Kol 2018 zz
Swig iskustva

Anketa

ANKETA