Seks stoljeća! (8. dio)

21.04.2013 | Baron

Luka konačno dođe na svoje.

 

 

erotske priče

(PhotoXpress)

 

Pridružite nam se i na Facebooku!

 

Luka je na vrhu svojeg glavića osjetio ugodno štreckanje za koje se ne sjeća kada ga je zadnji put osjetio. Nije mogao vjerovati da se to zaista počelo događati i njemu. U trenutku je zaboravio na sve svoje moralne kočnice što ih je imao još prije - ruku na srce - baš mnoštvo. Kako ih ne bi imao: radilo se o Marti, Igorovoj dragoj, koji je uz to bio još i otac njegove bivše djevojke! Još gore, dok je Marta počela polako i s osjećajem sa svojom vlažnom vulvom puziti po njegovom penisu, energiju za nastali ugođaj crpio je iz osjećaja uživanja u zabranjenom voću. Kada je Marta svojim guzovima dopuzala sve do njegovih prepona, Luka je osjetio da su i oni podosta navlaženi.

»Samo kako je to moguće, nisam je još ni dotaknuo tamo dolje,« pomislio je iznenađeni Luka. Marta mu se zagledala duboko u oči. Učinilo mu se da je rekla »želim da me jebeš dok se ne onesvijestim,« iako nije bio potpuno siguran. U sebi je pomislio da je od silne želje započeo do te mjere aktivno maštati da je svoje maštarije zaista pomiješao s realnošću. Marta je naglo podignula svoje mađunožje na način da se ponovno nalazila na samom vrhu njegovog penisa. Uz to, svoje noge je dignula s poda na sam rub stolice tako da je nad njim doslovno čučala.

»Sada ćeš vidjeti, ti zloćko!,« šapnula mu je, a zaprepašteni Luka je ovoga puta bio siguran da samo halucinira. Uhvatila ga je za ramena i započela se divlje nabadati na njegov penis, dok je na sebi još uvijek imala ogrtač za kupanje. Luku je taj ogrtač neobično stimulirao, barem je imao takav osjećaj da samo on vidi što Marta zaista radi. Pri tome uopće nije bio svjestan da li se radi i kakvoj simboličkoj čistosti ogrtača pod kojim se događaju prljave stvari ili možda o nekakvoj čudnoj slutnji, ili možda i želji da sve to netko promatra. Na trenutke mu se čak i činilo da je u prostoriji sam Igor, i pri tome mu se činilo da ga ta činjenica uopće ne smeta. U Lukinoj glavi su se fleševi u obliku mentalnih slika izmjenjivali kao za nekakvu okladu, a sve je nadglasala Marta s novom bezuvjetnom zapovijedi.

 

Imaš divlju maštu? Pošalji nam svoju erotičnu priču!

 

»Primi me više za guzove!« Za promjenu je Luka ovoga puta bio siguran da je dobro čuo te je zato također i smjesta poslušao. Dok se ritam njenog nabadanja pojačavao, Marta je po njegovom penisu puzila sve više, a budući da Lukin penis nije bio baš najduži, prestrašio se da će se podignuti previsoko te prilikom ponovnog agresivnog spuštanja promašiti njegov penis. Naime, Luka se nehotice počeo sjećati svih onih neiskusnih žena iz svoje prošlosti koje su se od silne želje za brzim orgazmom u trenutku kada bi osjetile samo malo pojačavanje strasti započele bez osjećaja nabijati na njega, što je bilo vrlo bolno ako bi svoju metu i promašile. Iako je ovoga puta strah bio nepotreban. Marta se u stilu iskusne majstorice na njega nabadala toliko temeljito da se Luki nekoliko puta zaista učinilo da je u potpunosti skliznula s njega te se iz samog zraka s mikroskopskom preciznošću ponovno združila s njim. Radi brzine događanja Luka ovoga puta nije dobro zaključio što se zapravo događa. U divljoj je ekstazi s Marte skliznuo ogrtač, tako da se pred Lukom prikazalo njezino raskošno tijelo u svom svojem čaru.  

»Jebi me, ti niš´ koristi, i da se nisi slučajno još usudio i orgazmirati,« kao u transu je viknula Marta. Zadnja rečenica Luku je malo i naljutila jer nije još ni pomislio da bi uopće mogao svršiti, upravo zato se odlučio da i on preuzme aktivniju inicijativu. Snažno ju je stisnuo za guzove i započeo nabijati u ritmu što ga je sam diktirao. Na taj način su zamijenili uloge, a uz to je i točno znao na kojem djelu njegovog penisa se nalazi. Najprije je nabijao brzo, onda je stvar počeo smirivati, što je sada Martu naljutilo jer je bez dvojbe htjela da se ekstaza pojačava. Budući da je i sam bio toliko iskusan da je situaciju pročitao, ponovno je započeo s bržim pokretima sve dok se ne bi u pozi sjedinjenja zaustavio. Marta je u trenutku mučnog oduševljenja uzviknula.

»Tiho, prasice, znam što ti paše,« Luka je odjedanput postao odlučan. Martu je Lukina situacija zbunila do te mjere da je doslovno za trenutak sjela te u sebi osjetila pulsiranje njegovog penisa. Luka se u sekundi snašao te se započeo na stolici micati naprijed i natrag umjesto gore i dole, a Martu je to streslo od oduševljenosti. Za promjenu u nijansi njezinog ugođaja bio je dovoljan već i samo nedužan Lukin pokret što je pouzročila iznenadna promjena seksualne tehnike. Marta je iz sebe započela ispuštati glasove za koje mu se činilo da nisu s ovoga svijeta te su joj se prilikom toga započele okretati oči, pa je na trenutke gledala samo s bijelim dijelom oka. Luka, koji ju je još uvijek suvereno držao za guzove, njima je započeo kružiti sve do svojih bokova. Njegov penis je prilikom toga u njoj ocrtavao koncentrične krugove, slično onome kada bi šestarom ocrtali promjer.

»Svinjo mala...« zašaptala je Marta, a Luka ju je u ponovnoj iznenađujućoj kretnji dignuo iznad svojeg penisa te ponovno svom snagom penetrirao u nju. Ovoga puta je radi obostranog draženja sve bilo još više vlažno. Luki se činilo da Marta iz sebe ispušta nekakve nerazumljive riječi prilikom kojih je dobio osjećaj da zna na pamet cijelu Bibliju. Nije mu bilo stalo do izrečenih riječi te je tempo još više pojačavao. U trenutku kada se činilo da su postali centar svijeta, Marta je zajedno s neljudskim krikom, što ga je izpustila, pala na leđa na pod i tamo ostala nepomično ležati.

 

Baš sve o seksu - klik na Enciklopediju seksualnosti!

 

 


Tagovi


Ocjena 4.26 (12 gl.)
Vaša ocjena: 

Zadnje poruke u forumu

tele6454 10. Kol 2018 hhhhhhh
Swig iskustva
tele6454 10. Kol 2018
Swig iskustva
tele6454 10. Kol 2018 zz
Swig iskustva

Anketa

ANKETA