Nezasitni buzdovan (9. dio)

28.04.2013 | Baron

Luka se još nije niti dobro ohladio, a već je bilo vrijeme za novu rundu...

 

 

erotske priče

(PhotoXpress)

 

Pridružite nam se i na Facebooku!

 

Marta je tada nepomično ostala ležati pod Lukinim nogama. Još uvijek s pimpaćem napetim kao struna, Luka je napipao njen puls. Mogao je malo odahnuti. Na zapešću je mogao razaznati njene otkucaje srca. Nešto polaganije, ali srce je kucalo. Pored njega je Marta njegove pokrete ležeći popratila promuklim mumljanjem što ga je definitivno smirilo. Okružen mislima koje su hranile njegovu samodopadnost Luka je samosvjesno krenuo u kupaonicu da malo odahne od svih prošlih napora.

U ogledalu je zadovoljno promatrao svoju golu silhuetu i razmišljao: »Još malo ću pričekati a onda će polako biti vrijeme za drugu rundu.« Nije se mogao dovoljno načuditi činjenici kako je suvereno pofukao Igorovu žensku. A uz to niti jedan jedincati tren nije bio u nedoumici da li da prije vremena orgazmira i tako ju ostavi nezadovoljenu. Još nekoliko trenutaka se naslađivao svojom konjskom potentnošću, na što ga je iz sanjarenja prekinulo nekakvo stenjanje. Polako je otvorio vrata kupaonice i nastavio osluškivati. Nedvojbeno se radilo o stenjanju koje je dolazilo iz dnevne, odnosno Igorove sobe. Bila je to Marta, bio je siguran. Još prije nego što je stigao na bilo što pomisliti odškrinuo je vrata dnevne sobe i pred sobom vidio nemilu scenu. Na kauču je naime ugledao zajapurenog Igora kako straga u psećem položaju praši očito još uvijek nezadovoljenu Martu! I iako mu je racionalno prizor bio odbojan, uhvatio se u tome da su ga Martini uzdisaji ponovno dovodili do ekstaze. Unatoč tome što Luka nikada nije glasio kao pretjerani moralist, dana situaija ga je ispunjavala sa prilično nepoznatom i mučnom nelagodom i nalazio se u raskolu - da li da dakle podvije rep među noge i zbriše iz stana u kojemu su se događale stvari koje si nije mogao objasniti ili da ostane i prepusti se toku događaja, što je naravno bilo puno uzbudljivije. Prije nego što je stigao odlučiti, s iznenađenjem je opazio da Igor ejakulira u neku keramičku posudu oslikanu neobičnim uzorcima raja ili nečeg sličnog dok Marta krišom pogledava na vrata.

Igor nestane iza pregradnog zida na kojemu je ormar sa dragocjenostima, a gospođa Marta molećivo šapne: »Možeš ući, snagatoru moj, sve je u redu.« Misao je izrekla s tolikom samouvjerenošću da Luka uđe u sobu kao hipnotiziran. Marta zadivljeno pogleda Lukovo nabreklo međunožje, napeto kao struna.

»Želim ga još malo osjetiti u sebi, znaš,« izdahne tako molećivo da Luki više na pamet nije padalo ništa drugo. Gospođu Martu je u tom trenutku vidio kao vrhovnu kraljicu koja svakako zaslužuje odgovarajuće zadovoljavanje. Zaboravio je i na Igora i na njegovo neobično djelo. Marta je odjednom zgrabila Lukin ponos s identičnom predanošću kao malo prije u kuhinji. U tome je do te mjere bila temeljita da je Luka ponovno bio u sedmom nebu. Osim što je njegovu batinu zaneseno vukla od vrha prema dolje i grickala glavicu kao kakav vanili sladoled, svoju pozornost je usmjerila i na njegova jaja i polagano sletila pod njih i magičnim jezikom nastavila put prema Lukinom rascjepku. Nije stvar u tome da Luka v svom burnom seksulanom životu još nije doživio oralno servisiranje svog anusa, iako bismo mogi reći da je gospođa Marta na spomenutom području bila vrhunski virtuoz, jer je tako dobro znala svoju žrtvu znala potpuno izludjeti. Luka je unatoč tome što je sada znao da se u stanu nalazi i Igor, sve glasnije stenjao i mumljao. Jednostavno si nije mogao pomoći. Dok je Luka ležao na kauču, Marta je već potpuno ležala pod njegovim međunožjem, grizla mu guzove, intenzivno lizala predio između anusa i jaja te mu gladila i milovala sve tvrđi penis. Najednom je podvila svoju glavu i povukla ga na leđa tako da je sada on ležao. Bez riječi mu je pomaknula leđa i drsko se nasadila na njegovu batinu. Počela ga je jahati kao kakvo slabašno ždrijebe. Milimetarskom preciznošću nabadala se na njegovu muškost, pri čemu je pri svakom novom ubodu naglas zavapila.

 

Imaš divlju maštu? Pošalji nam svoju erotičnu priču!

 

Luka je neko vrijeme samo ležao, a onda je kao strijela zgrabio njenu guzu  i počeo ju širiti, pa je mogao sa užitkom gledati njen ružičasti rasporak. Bez obzira što se nisu vidjeli, Marta je vrlo dobro surađivala. Luka bi ju odmjereno dizao u zrak tik do vrha svoje glavića, da bi zatim s oduševljenjem gledao kako puzi po njegovom žilastom buzdovanu sve do slabina. Situacija je postajala sve vlažnija i razmočenija, a Lukine misli su još uvijek bile usmjerene na jedan jedini cilj koji ga je preplavio: zadovoljiti gospođu Martu. U trenutku mu je postalo jasno od čega su Marti tako snažna i zategnuta bedra, do tada je spomenutu brigu o svom tijelu naime pripisivao samo intenzivnom joggiranju.

»Fukaj me, ti mali pohotiče, zabi ga snažno u mene!,« bila je sve nezasitnija Marta. Tijekom vrućeg jahanja Marta je izravnala vertikalno svoje tijelo kako bi mogla u cijelosti ojsetiti Lukin kurac. Luka nije mogao ništa osim zgrabiti njenu desnu nogu i početi joj krajičkom jezika obrađivati nožne prste. Najprije se uhvatio malog i grickao ga sasvim lagano, a ostale je za početak samo probao. Uskoro ih je počeo lizati sve dok nije došlo do intenzivnog sisanja. U prvom redu bio mu je zanimljiv palac, kod kojega kao da je našao akupunkturnu točku koja je očito bila povezana sa Martinom seksualnom čakrom, jer je njeno uzdisanje raslo do te mjere da bi slučajni promatrač mogao pomisliti da se bliži kraj svijeta. I Luka je bio snažno raspaljen i na kraju u ustima imao već skoro pola njezinog stopala. Gospođa Marta je u divljem razpoloženju svoje tijelo jače nagnula u horizontalni položaj, što je uzrokovalo promjenu u genitalnom dijelu obaju sudionika iz nabadanja u miješanje. Luka je još ustrajao u razvlačenju guzova, našto je spontano pomislio da bi bilo dobro napuniti i njen anus, jer mu se učinilo da naprosto vapi za njegovim buzdovanom.

Već kada se činilo da ga je ispunio neki strah da s erekcijom neće moće nastaviti u nedogled, iza pregradnog zida pojavio se iznenada zadovoljan, potpuno gol Igor, čije tijelo zaista nije sličilo nekom ocvalom pijancu. Upravo suprotno, na blijedoj svjetlosti sjenki je prije izgledao kao neki Apolon. Usred njegovog međunožja se prema nebu dizao njegov zaista impozantan kurac, koji je u visinu mjerio sigurno 20 cetimetara.
»Vau, a upravo je ejakulirao,« pomislio je Luka, koji doduše nikada nije imao nikakvih gejevskih fantazija, iako si je tada morao priznati da je prizor i njemu djelovao uzbudljivo. Pogotovo kada je kroz neko vrijeme opazio da Igor ima na glavici svoje muškosti zapiknute nakakve bodljice.

»Da, gospodine, da, želim da me ispunite!,« u orgazmičnom raspoloženju ustreptala je Marta.

 

Baš sve o seksu - klik na Enciklopediju seksualnosti!

 

 


Tagovi


Ocjena 4.14 (7 gl.)
Vaša ocjena: 

Zadnje poruke u forumu

tele6454 10. Kol 2018 hhhhhhh
Swig iskustva
tele6454 10. Kol 2018
Swig iskustva
tele6454 10. Kol 2018 zz
Swig iskustva

Anketa

ANKETA