Miris po njenoj šljivici (1. dio)

3.03.2013 | Baron

Baron odlazi Tjaši, s kojom ima poseban seksualni odnos. Što li ga samo čeka kod nje?

 

 

erotska pričica

(PhotoXpress)

 

Pridružite nam se i na Facebooku!

 

Već mu je jako nedostajao miris njene šljivice. Prošlo je već neko vrijeme od kada je zadnji puta u potpunosti u njoj uživao na način kako se i pristoji muškarcu njegova kova. Prije sudbonosnog poziva u mislima je ponovno proživljavao sve one trenutke blaženog seksa, kako ga je sam imenovao, što su ga tijekom ovih nekoliko godina doživljavali zajedno. Ipak, od kad više službeno nisu bili par, njihova je spolnost stekla dodatne dimenzije kakve baš nitko od njih nije očekivao. Bila je puna i slasna, bez svih ograda, jer su oboje bili oslobođeni iluzije lažnih očekivanja, što ih svaka ozbiljnija veza između muškarca i žene nužno nosi sa sobom. Bilo kako bilo, baš prije nego što je u mobitelu potražio njeno ime, njegova je uznemirenost bila već na vrhuncu. Nazvao je.

»Halo, što trebate?« upitao je zajedljivi glas s druge strane.

»Malo neobičan početak razgovora, ne čini li ti se?« Luka se nije dao smesti

»Zbog čega?,« odgovorila je Tjaša, kao da ne zna o čemu govori.

Luka je ignorirao po njegovom mišljenju bedasto pitanje i uznemireno nastavio s pokušavanjem realizacije jedine ideje za koju je u tom trenutku njegova glava bila sposobna – fantastičnog fuka, pa je »kao nezainteresirano« pitao:

»Kada ćemo se malo naći?

»Ne znam, prilično sam zaposlena u posljednje vrijeme,« odgovori glas nezainteresirano.

»Nešto je naopako,« bljesnulo je u Lukinoj glavi, »ponaša se još čudnije nego obično.« Zatim je blesavo blebnuo: »Zbilja, a čime?«

»Doista se nećeš nikada promijeniti. Misliš li da si jedini na svijetu koji ima nešto važno za raditi?,« rekla mu je s blagim predbacivanjem.

»Ne razumijem kuda vodi takav razgovor,« zabrinuto će Luka.

»Ah, da, pa znam da ti je tako lakše. Želiš doći do mene?« Tjaša je u trenutku promijenila temu.

 

Imaš divlju maštu? Pošalji nam svoju erotičnu priču!

 

»Pa znaš da si...,« s olakšanjem je zaključio Luka i spontano nastavio: »Moje tijelo čezne za tobom. Od kada smo se zadnji put vidjeli, ne mogu zaboraviti miris tvoje mačkice. Ovog joj se puta željim još temeljitije posvetiti«

Tjaša nije odgovorila ništa. Čuo je samo njeno disanje u slušalicu i iako nije ništa rekla, nekako je osjećao da ju njegova gorljivost uspaljuje. Kroz nekoliko trenutaka potpuno mirno je rekao: »U roku od pola sat mogu biti kod tebe.«

»Tako brzo? To je stvarno hića!,« zakikotala se, što ga je samo još više potpalilo.

»Dođi u osam,« zaključila je i spustila slušalicu.

»Vau, opet ćemo fukati,« pomislio je, a ujedno se već pitao kako da ubije sljedeća dva sata, jer je bilo tek koja minuta do šest navečer, a zimi je teže potrošiti dva sata. No u tom trenutku nije mogao mirovati, pa se odlučio na šetnju po Tivoliju, što se kasnije izokrenulo u neko besciljno tumaranje, jer je od silnog uzbuđenja već bio sav napet. Minute su prolazile kao sati, a Luka se sve više gubio u vlastitim mislima. S obzirom da mu uz njegovih 31 godinu, koliko je imao, nije nedostajalo pameti, uz mnogo drugih stvari također se zapitao: »Zar sam ovisnik o seksu?« Misao mu se činila tako zastrašujuća, da je u trenutku počeo razmišljati nešto potpuno drugo. S olakšanjem je utvrdio da se sat već približava osmici, kada ga bez sumnje čeka novo izuzetno seksualno iskustvo. Četiri minute nakon osam pozvonio je pred vratima nebodera u kome je živjela Tjaša. Nije bio točan da ne bi bio patetično preočit.

»Dođi gore!« preko portafona je začuo pomalo naredbodavan glas, nakon čega se po stepenicama stuštio sa strašću one vrste koja je bila posljedica nekakve slasne udomaćenosti, jer je Tjašu dobro poznava. I seksualno. Sa zakočenim uzbuđenjem ušao je u njen stan, jer ritual otvaranja vrata više nije bio potreban. U trenutku kada je iza sebe zatvorio vrata, već je čuo poznati glas iz Tjašine sobe, koji mu je zapovjedio neka sjedne na sofu u dnevnoj sobi i pričeka. Luka je to odmah i učinio, pri čemu je slutio da Tjaša priprema nešto posebno. Dok je čekao, gledao je televiziju videorekorder, uz koje se prisjetio svih onih pornića što ih je našao u susjednom ormaru, gdje ih je imao sakrivene Tjašin otac. Ponekad, kada je bio sam u njenom stanu, znao se malo s njima pozabaviti. To je bilo prije koju godinu, kada su još bili par i činilo se da je njihova spolnost zašla u slijepu ulicu. »A sada ovakvo otkrovenje!« zadovoljno je likovao.

»Možeš doći!« tok misli mu je prekinuo naredbodavan glas iz susjedne sobe.

Luka je ustao sa sofe kao u transu i bez oklijevanja se uputio u sobu, gdje ga je trebalo čekati porvoklasno iznenađenje.

      

 

Baš sve o seksu - klik na Enciklopediju seksualnosti!

 

 


Tagovi


Ocjena 4.50 (10 gl.)
Vaša ocjena: 

Zadnje poruke u forumu

tele6454 10. Kol 2018 hhhhhhh
Swig iskustva
tele6454 10. Kol 2018
Swig iskustva
tele6454 10. Kol 2018 zz
Swig iskustva

Anketa

ANKETA