Juanitine seksualne čarolije (3. dio)

17.03.2013 | Baron

Nećete vjerovati čemu sve može poslužiti kaktus...

 

 

erotske priče

(PhotoXpress)

 

Pridružite nam se i na Facebooku!

 

Jecanje iz sobe je postajalo tako silovito da bi osoba, koja bi se nalazila izvan nje, s lakoćom mogla pomisliti da je ugrožen neki ljudski život.

»O, fak, stari je stigao, a meni dolazi!« usred divlje ekstaze je dahnula Tjaša.
Kada je to čuo, Luki se sledila krv u žilama. S Tjašinim ocem naime nikada nije bio u dobrim odnosima. Već od samog početka njihovog poznanstva nisu nalazili zajednički jezik i budući da je Tjašin otac bio i alkoholičar, Luka nikada nije znao, kako da se postavi da sve bude u redu. Jedina stvar, koja ih je zapravo povezivala, bili su očevi pornići, koji su nesmotreno bili stavljeni naprosto u ormarić pored televizora, tako da ih je baš svatko mogao naći. Kada je bio sam u stanu, Luka je često masturbirao, ali bi odmah nakon toga kasetu brižljivo premotao na isto mjesto gdje je počeo gledati film, kako stari ne bi što posumnjao. Za očevu nenaklonost i drastično pogoršanje stanja njihovih odnosa bila je kriva jedna situacija iz prošlosti, kada su se Luka i Tjaša za neki praznik u napili u njenoj sobi, a Luka je, nakon što je neuspješno htio uhvatiti kvaku od zahodskih vrata koja su bila direktno nasuprot dnevne sobe, u omamljenom stanju iz hodnika prema natrag kroz vrata upao ravno u sobu. Sama situacija ne bi bila ništa posebno, kada ne bi otac na sofi predano masturbirao – u ženskem donjem rublju! Luka se išuljao iz sobe kao da se nije ništa dogodilo, a otac je usred svoje gorljive djelatnosti zaprepašteno zastao. Iako nisu progovorili niti riječ, vrlo su dobro znali kako više ništa neće biti onako kako je bilo do tada. Luka spomenutu dogodovštinu nije nikada ispričao Tjaši. U danom trenutku čula je samo njegov pad, što je značilo prilično uobičajeni štos, kome se čovjek povremeno slatko nasmije, i to je sve.

 

Imaš divlju maštu? Pošalji nam svoju erotičnu priču!

 

Do tog je trenutka Luka Tjašinog oca naime poštovao kao osobu koja mu je uzor kada je riječ o seksu, jer je u dnevnoj sobi koja je ujedno bila i očeva soba, pored pornića otkrio i vrlo raznovrsnu paletu raznih spolnih pomagala. Od izazivačkog ženskog donjeg rublja i kože za praktički sve dijelove tijela i dva impozantna biča, prilično ga je privukla očeva respektabilna kolekcija vibratora različitih oblika, boja i veličina. No nije mu bilo jasno zašto je u ormaru i jedan minijaturni kaktus. Otac je bio razveden, a u svojim kasnim pedesetim godinama i unatoč problemima s alkoholom, ipak bio kadar izraziti toliko osobnog šarma i očito i nadprosječne potencije da je svakih nekoliko mjeseci bez pretjeranog napora mijenjao svoje ljubavnice. Iako se radilo o gospođama u zrelijim godinama, praktički su sve bile sočne i njegovane, tako da je i Luka mnoge među njima baš poželjno motrio. U svojoj fantaziji cijelo je vrijeme zamišljao kako raznolik i bogat spolni život ima taj čovjek, dok je na sebe gledao kao da je u pogledu seksa nekakvo nedonošće. No, nakon incidenta s padom, Luka je počeo ozbiljnije sumnjati u to kome su sva ona pomagala zapravo namijenjena, uključivo s kaktusom. A očeva ga je reakcija još samo učvrstila u njegovom uvjerenju. Budući da je Tjašine želje otac na neki način poštovao, svoju je priliku vidio u prekidu njene veze s Lukom, pa je i zbog njene očite pogođenosti rekao da »ako još ikada vidi onog mulca ovdje, zavrnut će mu vratom.« Budući da je bio čovjek koji je vrlo rijetko govorio ono što ne misli, obojica su vrlo dobro   znali da je situacija jako ozbiljna.

I da se malo vratimo na kaktus, Luki nije bilo ni u peti čemu je kaktus zapravo namijenjen. A kako i bi, kada se radilo o specijalnom kaktusu iz pustinjskih predjela Meksika, koji je u sebi skrivao neizmjernu snagu potentnosti. Otac, po imenu Igor, jednom je bio tamo na nekakvoj stručnoj ekskurziji, nakon čega se toliko oduševio da se uvijek iznova vraćao u tu zemlju. Tako ju je dobro upoznao, uključivo sa svim njenim čarima i opojnim tajnama. A jer mu je alkohol već donekle oduzimao snagu potencije, na jednom od svojih putovanja skrenuo je u poseban bordel s masažnim uslugama. Zaposlenice u toj kući navodno su bile nekakve stručnjakinje za ručnu masažu muškog blaga. Juanita, koja je te večeri bila zadužena za servisiranje Igorovog, nije mogla vjerovati svojim očima, jer njene inače spretne ručice niti za milimetar nisu mogle uzdignuti njegov mlohavi ud. A od mekog nitko nije imao koristi. Isprobala je već svoju cjelokupnu zbirku erotičkih ulja za masažu i najrazličitijih biljaka. Ništa! Čak je i samom Igoru bilo neugodno zbog takvog ustrajnog nereagiranja. Već je htio pokupiti krpice i otići, kada je Juanita iz ormara, koji je bio brižljivo zaključan, donjela nekakav kaktus, koji se od drugih nije razlikovao po ničemu osim što je bio neobično mali.

»Sada se samo malo opustite, neće ništa boljeti,« mirnim je glasom Igoru naredila Juanita.

U istom je trenu iz kaktusa iščupala bodlju i naglim je potezom zapiknula direktno u vrh glavića njegovog mekušca. Kada je Igor već htio na sav glas zaurlati, odjednom je utvrdio da zapravo nije ništa osjeti.

»Kog li vraga to sad znači?,« pomislio je u sebi.

Iz kaktusa, koji je bio pun gusto posijanih bodlji, zatim je isčupala još četiri i također ih zapiknula u njegov glavić. Odjednom se počelo događati nešto zaprepaščujuće, Igorov mlohavko pred njihovim je očima vidljivo rasao. Činilo se da se naprosto neće zaustaviti. Juanita, koja je inače navikla na ovakve i onakve stranke, bila je vidljivo ushićena i treba pošteno priznati, i donekle uzbuđena. Isto je tko bio iznenađen i sam Igor, jer mu se unatoč tome što je bio svjestan da je njegovo blago u nabreklom stanju ogromno, činilo da tako ogroman nije bio još nikada. A na vrhu njegove priramide pobjedonosno je kraljevao glavić, za koji se činilo da je po masi bar toliki koliki je bio sav preostali dio uda. Igorov je buzdovan izgledao doslovce poput neke specijalne ogromne gljive, koja raste samo u Meksiku. Ležao je na drvenom stolu i divio se vrhu svoga nenadano odjednom punosnažnog buzdovana s pet zabodenih iglica od kaktusa, a da pri tome uopće nije trebao podići glavu čije je tjeme također dodirivalo stol. Bio je vidljivo zadovoljan, posebno kada je pročitao požudu u Juanitinim očima.

»Želim da sjedneš na njega,« rekao je mirno ali molećivo.

Juanita je bez riječi iz divljenja dostojnog nabreklog pimpača pokupila sve igle, popela se na stol, podigla suknju pod kojom nije imala ništa i počela se polako spuštati na njega. Do ekstaze ju je doveo već prvi dodir s vrhom Igorovog glavića. Činilo se kao da uopće ne želi sjesti na cijelog. Tvrdoglavo je ustrajala u masiranju glavića, što je činila s cjelokupnim unutarnjim područjem svoje mačkice. Igor je samo ležao na stolu, promatrao Juanitinu akciju i divio se njenim vještim pokretima. Pri tome je doživljavao nasladu bez premca, jer je imao osjećaj da se cjelokupna krv iz njegovog tijela nalazi u glaviću njegovog kurca. Svojim mu je kretnjama Juanita omogućavala užitke, što ih još nije poznavao, iako je bio iskusan stari mačor. U jednom trenutku Juanita je sa svojom već poprilično uspaljenom vulvom počela polagano kliziti po njegovom udu prema dolje kao da ga želi još više uspaliti. Još niti nije došla skroz do dna, gdje bi se njena guza srela s njegovim preponama, kada je Igor zahroptao: »Dolazi mi, dolazi mi!« Juanita je u spretnim naglim pokretom kliznula s njegovog gorostasa, u mačjem položaju zastala na rubu stola i počela ga trljati. Kada je Igorov slap napokon krenuo, kao da se nije mogao zaustaviti. Njegova gusta životna tekućina svu ju je preplavila. Dio nje završio je i na Juanitim napućenim usnama, koje nisu u cijelosti izdržale njegovu konjsku silovitost. Po prostoru je štrcalo i cijedilo se do te mjere, da je Juanita promatrala događanje s najvećim zadovoljstvom. A Igor je od pretrpljenog šoka zaspao kao novorođenče. Radilo se naime o njegovom prvom susretu s neobičnom tajnom meksičke pustinje, koja u svojim njedrima skriva i puno drugih stvari osim pejotla i drugog halucinogenog bilja.

Bilo kako bilo, Tjaši je već treći puta glasno dolazilo, baš kada je Igor, njen otac, ušao u stan. Luka i Tjaša su ga prepoznali po odrezanom kašlju, karakterističnom za alkoholičare.

 

Baš sve o seksu - klik na Enciklopediju seksualnosti!

 

 


Tagovi


Ocjena 4.15 (14 gl.)
Vaša ocjena: 

Zadnje poruke u forumu

tele6454 10. Kol 2018 hhhhhhh
Swig iskustva
tele6454 10. Kol 2018
Swig iskustva
tele6454 10. Kol 2018 zz
Swig iskustva

Anketa

ANKETA