Dočepala se tvrde izbočine! (7. dio)

14.04.2013 | Baron

Luki vrata otvori Marta - zrela žena koja točno zna kako se neke stvari rade ...

 

 

erotske priče

(PhotoXpress)

 

Pridružite nam se i na Facebooku!

 


Luka se Tjašinu domu približavao filmskom brzinom, ovoga puta s prilično zbrkanim osjećajima. Uz zaprepaštenost njenim pozivom, dok je bila na vrhuncu spolnog uzbuđenja, s druge je strane bio pošteno ljut. Jer što si to ona zamišlja, tko je ona? Ali usprkos svemu, njegova je trenutna nezajažljiva požuda bila toliko jaka da je jednostavno zasjenila sve ostalo. Zaboravio je i na neobičan događaj sa Sandrom, kojeg kao da nije ni bilo.

Na Tjašina je vrata pozvonio sav znojan od iščekivanja. Po glavi je vrtio scenarij kako bi je trebao, čim mu otvori vrata, povaliti bez ikakve pripreme. Ali to se nije dogodilo. Dok su mu sekunde trajale kao sati, vrata je otvorila Igorova najnovija ljubav, Marta. Luka je od novog iznenađenja doslovno izbuljio oči. Osjećao se kao da je ušao u nekakav paralelni svijet, u kome mu se žene pokazuju u kojekakvim različitim likovima i položajima, što bi trebalo biti nekakav Božji blagoslov. Međutim, po njegovu se mišljenju radilo o pravom paklu, jer njegova je seksualna potreba i dalje ostajala nezadovoljena. I još gore, njegov majstor već cijelo veće nije osjetio toplu magiju niti jedne vulve, koje su zbog njega bile usijane poput vulkana. Ni sam nije znao zašto, ali u tom mu je trenutku i Marta izgledala prilično drugačije nego obično. Za razliku od doživljavanja Igora, Tjašinog oca, uvijek ju je primao s izrazitim simpatijama. Prema njoj nikada nije gajio neke dublje erotske maštarije, ali ta mu se gospođa u zrelim godinama uvijek činila nekako sočna, a posebno u trenutku kada mu je utvorila vrata umjesto Tjaše. Kako mu je cijela večer prolazila u raznim iznenađenjima, Luka si nije dozvolio niti da ga novonastala situacija previše zbuni.

»Vjerojatno tražiš Tjašu? Uđi." Rekla je Marta i flegmatičnom mu kretnjom otvorila vrata. Ne razmišljajući Luka je ušao i pratio je prema kuhinji, kamo se očigledno uputila. Stan mu je bio dobro poznat, jer u njemu je s Tašom praktički živio nekoliko godina, dok su bili sretno zaljubljen par. Marta je bila odjenuta u kućni ogrtač, a Luka je, od trenutka kada je ušao u stan, razmišljao samo o tome ima li išta ispod njega ili ne. Ni sam nije bio u stanju odgovoriti na pitanje zbog čega mu nije neugodno, kao što bi mu bilo nekih prošlih dana. Marta je bila slobodoumna žene, za koju bismo mogli   reći da stvarno ljubi svog muškarca. Za ženu od pedesetak godina izgledala je izuzetno privlačno, dok je Igor bio bezvezni gunđavi alkoholičar.

 

Imaš divlju maštu? Pošalji nam svoju erotičnu priču!

 

»Mogu li te nečime ponuditi«, uslijedilo je njeno logično pitanje. Luki je u istom trenu na pamet pala čista svinjarija, što je za njega, u odnosu prema Marti, bilo nešto sasvim novo. U cijeloj je priči ključnu ulogu odigrala Lukina erekcije, koja još uvijek nije splasnula. Marta je primijetila da se s njime događa nešto čudno, ali se vrlo nonšalantno pretvarala kao da ne primjećuje ništa neobično.

»Sok će biti u redu,« izjavio je Luka, što je prije zvučalo kao "sad bih te tako nataknuo, da bi špricalo na sve strane!" i Marta je u zraku osjetila neku erotsku vibraciju, koja joj je - što je mora priznati - prilično godila. Nakon što mi je poslužila piće, sjela je preko puta njega tako da je prekrižila noge. Taj joj je pokret razgrnuo ogrtač i to do te mjere da joj je razgolitio cijeli vanjski dio bedra okrenutog prema Luki. Uz sve to i dalje se ponašala kao da je situacija potpuno normalna, što je Luku posebno uzbudilo. Ponovno je bio preplavljen mješavinom osjećaja spolne naslade i nelagode zbog pomisli kako bi rado nabio Igorovu ljubavnicu. Kad je atmosfera u kuhinji dosegla temperaturu vrelišta, Igor se sjetio najočitije stvari.

»A gdje je Tjaša?,« zapitao je sa sada već očito uzbuđenim glasom.
Marta ga je zavodljivo pogledala i tajanstveno se nasmiješila. Luka je postajao sve zbunjeniji, dok je u njemu nezaustavljivo bujala neopisiva požuda.

»Ipak si se sjetio pitati gdje je Tjaša, pametnjaković?" rekla je Marta i cijelog ga pošteno promotrila. Luka se više nije mogao suzdržavati. Skočio je na nju, u stilu poludjela ždrijepca i počeo je u divljem ritmu ljubiti po vratu. Pokazalo se da ispod ogrtača stvarno nema ništa, jer joj se gola lijeva dojka jednostavno izgurala na vidjelo.
»Što ti to radiš?," pitala ga je mirnom glasom. "Gadno si se prešao ako misliš da će ti ovo uspjeti," povikala je, a Luka nije bio sasvim siguran viče li to ona u ekstazi ili zbog negodovanja. Zbog toga je za svaki slučaj nastavio sa svojim napadom.  
"Jesi li me čuo, mulac nepristojni?," povikala je na njega i odvalila mu pljusku. Od silne uspaljenosti pljusku nije niti osjetio, ali je usprkos svemu osjetio val duboka srama. S jezom se zapita: "Što li će o svemu tome reći Igor?," 

»Sjedni natrag na svoju stolicu! Zar ne vidiš da si ovu skoro slomio?" rekla je Marta odgurnuvši ga od sebe. Čučnula je ispred njega i počela mu otkopčavati hlače. Luka se još nije ni snašao, a ona je u svojim ustima već imala njegova majstora i započela ga divlje sisati.

Počela ga je podbadati:"Točno znam što ti treba, prasac mali pokvareni" počela ga je vrijeđati. "Misliš da nisam primijetila izbočinu na tvojim hlačama još dok si bio na vratima!"

Luka je samo nemoćno promatrao kako Marta marljivo navlači njegova majstora, i istovremeno ga gleda pogledom kao da je običan posranac. Jednostavno se nije mogao načuditi činjenici da Marta, žena srednjih godina, pred njim kleči poput obične služavke, a istovremeno ga gleda s visoka, poput kraljice. Iz njenih se usta cijedila kombinacija njene sline i njegovog predejakulata, jer je u rekordno kratkom vremenu uspjela postići da njegovo međunožje bude vlažno kako već odavno nije bilo. Istovremeno mu je nekoliko puta pošteno pljunula na njega, kako bi njena odlučna ruka mogla što besprijekornije kliziati po njegovoj imovini. Lizala mu je jaja, a u jednom ih je trenutku oba uvukla u usta i počela ih intenzivno sisati. Još je nekoliko puta rukom kliznula po njegovom glavonji, nakon čega je ustala, raskopčala svoj ogrtač i s visoka ga pogledala. Luka je nepomično buljio u njeno još uvijek očuvano iako pomalo naborano tijelo, što ga zapravo uopće nije smetalo. Jer oduvijek se želio ševiti sa starijom ženom. Za njene su joj godine dojke bile vrlo uspravne, jedino je promjer bradavica bio neobično velik.

U trenutku dok su se međusobno požudno gledali, Marta mu je tako opkoračila noge, da je njegov majstor dodirivao donji dio njena trbuha. Uhvatila ga je za ruke i položila ih na svoje guzove. Pomogla mu je da ih malo pridigne, što je bilo vrlo očigledan znak da želi sjesti na njega. Luka je osjećao da je njena rupica u iščekivanju njegovog glavonje već sasvim mokra, od čega mu se zavrtjelo u glavi.

"Sada ćemo vidjeti jesi li upotrebljiv", rekla je zapovjednim tonom.

 

Baš sve o seksu - klik na Enciklopediju seksualnosti!

 

 


Tagovi


Ocjena 3.76 (17 gl.)
Vaša ocjena: 

Zadnje poruke u forumu

tele6454 10. Kol 2018 hhhhhhh
Swig iskustva
tele6454 10. Kol 2018
Swig iskustva
tele6454 10. Kol 2018 zz
Swig iskustva

Anketa

ANKETA