Erotski filmovi: Topaz

21.05.2011 | Antonio B

Vrlo drska, seksualno eksplicitna, a ipak ne pornografska drama o djevojci koja kroz prostituciju upoznaje sadomazohizam.

 

 

Topaz, Tokyo Decadence

Topaz (Tokyo Decadence) je priča o prostitutki koja prihvaća samo mušterije sa sadomazohističkim zahtjevima, u nekim je zemljama još uvijek zabranjena.

 

Pridružite nam se i na Facebooku!

 

Neiskusna prostitutka

Miho Nikaido, koju je sredinom devedesetih preko velike bare doveo redatelj Hal Hartley je Ai, vrlo suzdržana, depresivna, pomalo osobenjačka i vrlo nesretna mlada žena koja se upustila u prostituciju. Očigledno zbog toga što ju je, još na početku filma, na vrlo besraman i prijetvoran način zloupotrijebio njen momak, njena velika ljubav. Kako se čini, ona ga sada pokušava pronaći u svim tim muškarcima koji plaćaju za njene usluge. Činjenica je da je djevojka suzdržana, neiskusna i bojažljiva, a njene su mušterije perverzne, pokvarene i takvog soja da ćete ih vrlo teško pronaći u bilo kojem drugom filmu. Očigledno je da djevojka provodi nekakvu vlastitu terapiju. Dobro, šok terapiju, koja će je pripremiti za povratak momku, koji je ljubitelj sadomazohističkih scena i koji ju je drogirao kako bi ispunio svoje želje. Barem joj je tako rekla vračara, koja ju je zapravo uputila na prostituciju. Naravno, u prenesenom značenju, ali je Ai to shvatila vrlo doslovno.

Vrlo perverzne mušterije

Barem sam ja tako shvatio onaj šokantni početak. Tako barem izgleda. Naime, ne vidim drugi razlog zbog kojeg bi se tako mirna i dobra djevojka upustila u ovakvu vrstu prostitucije. Dobro, možda je na taj način krenula zadovoljavati svoje skrivene maštarije, ali to je malo vjerojatno, jer ona tijekom seansi sa svojim mušterijama ne uživa već trpi. Gade joj se. Svi redom. A ako ipak uživa, to čini dobro glumljeno i na takav način da se na njoj vidi kako razmišlja o naplati. Jer kako bi moglo biti drugačije kad je vežu, zloupotrebljavaju vibratorima, troše u perverznim trojkama. Ukratko, s njom postupaju kao s najobičnijom kujom. Ponižavajuće, ružno, odvratno i kao s komadom mesa kupljenim u mesnici. Ali, usprkos svemu, naša Ai odlazi po još. Kao da joj se sve to skupa na kraju počelo sviđati. Kao da je njen orgazam sa ženom, koja dominira nad nekim poslovnim čovjekom, stvaran. Ali, kada takva mušterija poželi otići predaleko, Ai se odmakne i napusti seksualnu pozornicu. Čak vrati novac, naročito nekom tipu, koji od nje traži da glumi truplo koje će on silovati. Mušterija joj je objašnjavala: »Želim doživjeti legendarno ubojstvo iz pedesetih godina. Odglumi mi onu djevojku,   koju su zadavili i onda silovali." Prestrašena Ai radije odlazi i na krevet baca već dobiveni novac. Tip je zaprepašten, jer on želi davljenje i da ga glavna junakinja skoro udavi. Svakako i tip koji obožava kada ga žena poseksa analno. Tu je i muškarac koji obožava igre s ogledalima i vibratorima. Naravno, tu je i par, koji od nje zahtijeva da sudjeluje u njihovom seksu. Sve u svemu, nemoralni perverznjaci koji odlaze daleko, predaleko, čak i za tako strpljivu prostitutku kao što je Ai.

 

Topaz

Glavna junakinja, kroz seksualne seanse sa svojim mušterijama, pokušava preboljeti svoju veliku ljubav.

 

Duboki prikaz osjećajno slomljene žene

Da ne bi bilo zabune, ovaj film usprkos golotinji i vrlo direktnim erotskim scenama ne igra na prvu loptu, jer cijelo vrijeme održava dobru dramatizaciju i smisao priče. Sve u svemu, šokantan, dubok i tragičan prikaz osjećajno slomljene žene, koja se isključuje iz svog tijela i kojoj ono služi samo za to da bi se na njemu iživljavale njene mušterije. To je prikaz otuđenog, hladnog i mrtvog društva, kome više normalan seks nije dovoljan i u kome treba raditi sve ekstremnije stvari, nakon kojih su prostitutke ozbiljno povrijeđene. Samo tjelesno, jer ionako već odavno nemaju dušu. Film je još uvijek zabranjen u Australiji i u Sjevernoj Koreji, a onuda kruže različite verzije filma koje su pošteno cenzurirane. Dakle, ako tražite kvalitetan i vrlo eksplicitan prikaz prostitutkina života tada je Topaz, što su Amerikanci preveli kao Tokyo Decadence, više nego dobar odabir.

 

Baš sve o seksu - klik na Enciklopediju seksualnosti!

 

 


Tagovi


Ocjena 4.85 (7 gl.)
Vaša ocjena: 

Zadnje poruke u forumu

portorico44 18. Tra 2017 seks u troje je super,imao sam iskustvo jedno,samo me zanima šta te dame traže obdarene pa kad dođe do toga ,kad vidi...
Swig iskustva
VilaSila 18. Pro 2016 To se može riješiti hormonskom terapijom,smanji se razina testesterona i dođeš u normalu.Jer kod čestog...
česta erekcija
Marcela81 31. Lis 2016 Trazimo curu za trojac zgodni smo i u najboljim godinama. On 40 i ona 31. Cisto da probamo jednom..
Seks u troje

Anketa

ANKETA