Erotski filmovi: Šum mora

6.08.2011 | Izabela M

Poslušajte ovu gotovo poetsku i strasnu ljubav mladog španjolskog para kome nikada nije bilo suđeno da budu zajedno.

 

 

Šum mora

Mladog učitelja Martina očara već na prvi pogled, kad ju je vidio dok je vješao svoje donje rublje na štrik.

 

Pridružite nam se i na Facebooku!

 

Ljubav na prvi pogled

Španjolski režiser Opens external link in new windowBigas Luna, koji je 1992. godine svukao Opens external link in new windowPenelope Cruz u filmu Jamon, Jamon, ovaj puta razgaljuje dvije zaljubljene duše u filmu Opens external link in new windowSon de mar. Film je prelijepa ljubavna priča mladoga učitelja Ulisesa (Opens external link in new windowJordi Molla) i vragoljaste Martine (Opens external link in new windowLeonor Watling), koji se upoznaju u malom španjolskom gradiću blizu Valencije. Martini se čitavo vrijeme udvara i lokalni bogataš, koga ona stalno odbija, jer ju je očarao lijepi Ulises. Njihova je ljubav puna strasti i tjelesne želje, a događaji u filmu jako podsjećaju na junački grčki ep Odiseju i Vergilijevu Eneidu, koja je i našem glavnom junaku jedno od najljepših pjesničkih djela. Kad se sretno ožene i dobiju sina, Ulises se tragično smatra mrtvim, a Martina nakon nekoliko godina uspije nastaviti svoj život - sve dok je jednoga dana ne iznenadi neobičan telefonski poziv, koji probudi njezino tijelo i nostalgične osjećaje za koje je mislila da su već odavno izgubljeni. U ovoj priči su filmovi Titanik, Romeo i Julija i Nevjernica udruženi u jedno.

 

Šum mora, film

Šum mora ima podosta golišavih prizora.

 

Film pun erotike

Kad se mladi Španjolci upoznaju, između njih preskoči iskrica i gledatelj jedva čeka da ih vidi u erotskom prizoru, u kome su razigrani i puni sanjarenja istodobno. Erotski su prizori vrući i strasni, ali nikada ne prelaze granice dobrog ukusa. Film sadrži i prizore frontalne golotinje, kako ženske tako i muške. Ulises obožava Martinine pune grudi te ih miluje kao što je to radio Opens external link in new windowJavier Bardem s Penelope u filmu Jamon, Jamon (Pršut, pršut). Dok se ljube, Martina uvijek ponovo želi čuti stihove iz Eneide, koji je tako snažno uzbuđuju da slušajući Ulisesove riječi doživi orgazam. Riječi koje izgovara prikazuju nemoćnog muškarca u obruču ljubavi iz kojega se ne može osloboditi niti mu može pobjeći.

 

Baš sve o seksu - klik na Enciklopediju seksualnosti!

 

 


Tagovi


Ocjena 4.00 (4 gl.)
Vaša ocjena: 

Zadnje poruke u forumu

portorico44 18. Tra 2017 seks u troje je super,imao sam iskustvo jedno,samo me zanima šta te dame traže obdarene pa kad dođe do toga ,kad vidi...
Swig iskustva
VilaSila 18. Pro 2016 To se može riješiti hormonskom terapijom,smanji se razina testesterona i dođeš u normalu.Jer kod čestog...
česta erekcija
Marcela81 31. Lis 2016 Trazimo curu za trojac zgodni smo i u najboljim godinama. On 40 i ona 31. Cisto da probamo jednom..
Seks u troje

Anketa

ANKETA