Erotski filmovi: Sex Drive

5.11.2011 | Antonio B

Sex Drive je iznenađujuće gledljiva komedija, koja osim erotskih situacija nudi i dobru dramatizaciju, dijaloge i prizore.

 

 

Sex Drive 1Sex Drive je iznenađujuće kvalitetna erotska komedija, koja ne zaboravlja na tipične klišeje takvih filmova.
Sex Drive 2Priča o djevcu, koji djevojku svojih snova nalazi na internetu, nasmijati će vas do suza.
<
>
Sex Drive 1
Sex Drive 2

 

Pridružite nam se i na Facebooku!

 

Iznenađujuće dobra dramatizacija

Ako ćete od filma Opens external link in new windowSex Drive obzirom na naslov i plakat očekivati još jedan jeftin derivat Američke pite, u kojemu se omladina svlači, drogira i seksa, biti ćete razočarani. Sex Drive je naime nešto drugačija priča. Ne baš oskarovski materijal, ali ipak prilično dobra komedija, koja ne igra u potpunosti na prvu loptu, unatoč tematici i priči, koja sigurno odudara od klišeja brojnih omladinskih erotskih komedija. Znate već, djevac koji traži ženu svojih snova. Pohotnik kojega zanimaju samo starije babe. I cura koja nema pojma da je cijelo vrijeme zaljubljena u svog najboljeg prijatelja. Pa ipak, priča se razvije malo dalje, na teren komedija, kakve je snimao John Hughes. Dakle komedija koja nije samo blijeda kopija Američke pite i kultnog filma Kod praseta. Ili ako hoćete, samo još jedna reciklaža kod nas nekada popularnih Lemon Popsicle filmića.

Još uvijek dovoljno "zločesto"

Da ne bi bilo zabune, Sex Drive nije bez "zločestoće", jer je kadar postići neke tipične situacije takvih filmića (recimo felacio sa mentol bombonom, nešto predigre i gole grudi), ali to radi sa stilom i tako da nam je jasno da zaista to nije samo na prvu loptu. Da nije napravljen za petnaestogodišnjake koji se nisu još seksali, već i za malo stariju omladinu koja zna već razmišljati svojom glavom. Glavni je klinac po imenu Ian (Josh Zuckerman) djevac koji kreće na sastanak sa djevojkom iz snova, koju je naravno upoznao na internetu. Jasno, cura si je na internetu nadjenula nick Ms. Tasty i obećala mu raj ako dođe do nje. Da mu dok putuje ne bi bilo dosadno prate ga najbolji i vrlo pohotni prijatelj Lance (vrlo simpatični Clark Duke) te najbolja prijateljica Felicia (Amanda Crew), koji mu objašnjavaju da idu u posjet Ianovoj baki. Skuliran filmić, u kome ćete vidjeti i istinu o Amišima. I o posebnom gorivu, na koje ide pokvaren auto. Da ne zaboravim, nakon odjavne špice vas čeka vrlo lijepo i seksi iznenađenje.

 

Baš sve o seksu - klik na Enciklopediju seksualnosti!

 

 


Tagovi


Ocjena 3.89 (9 gl.)
Vaša ocjena: 

Cura dana

Dečko dana

Zadnje poruke u forumu

Belzebub
Belzebub 20. Feb 2015 Slozila bih se sa Doriannnom da je akcenat na zajedno +da je tako najzdravije, takodje mislim isto sto i iva123 i...
Dali možete oprostiti prevaru
Belzebub
Belzebub 19. Feb 2015 LENJ
aseksualna ili ?
probajmo
probajmo 26. Jan 2015 obozavam miris mackice,sokove,klitic...trazim zgodnu curu da je oralno zadovoljavam...
Orgazam

Anketa

ANKETA