Erotski filmovi: Seks i zen

2.03.2013 | Izabela M

Želite upoznati meditativni seks, koji će vas zagrijati i istovremeno od srca nasmijati? Film Seks i zen više je nego pravi izbor.

 

 

Seks i zen 1Zločesta curica želi dobiti po guzi.
Seks i zen 2Osamljena žena se predaje svom vrtlaru.
Seks i zen 3Seks i zen već u prvoj sceni pruža zabavan lezbijski seks.
Seks i zen 4Mei promatra ženu gradskog svilara, koja radi felacio sa suprugovom impozantnom muškošću.
<
>
Seks i zen 1
Seks i zen 2
Seks i zen 3
Seks i zen 4

 

Pridružite nam se i na Facebooku!

 

''Mali penis žena ne može krasti drugim muževima''

Nadasve zabavna erotska komedija Sex and Zen režisera Michaela Maka s originalnim naslovom Yu Pu Tuan Zhi: Tou Ging bao jian lagano se bazira na zloglasnom kineskom erotskom romanu The Carnal Prayer Mat iz 17. stoljeća, što ga je napisao dramatičar Li Yu. Priča govori o neprestano pohotnom mladiću Mei Yeung-Shengu (Lawrence Ng), koji se ne slaže s učenjima velikog učitelja monaha Sack Monka. Ovaj posljednji kaže kako čovjek može prevladati svoju tjelesnost tako da pronađe zadovoljstvo u spiritualnim dobrima, čemu se Mei snažno protivi, jer nadasve uživa pri pogledu na žensko tijelo i nikako se ne može oduprijeti iskušenjima. Oženi se kćerkom najutjecajnijeg muškarca u gradu. Kćerka (Amy Yip) je dakako djevica i seks smatra nečim prljavim, ali je Mei vrlo brzo navede na krevetske užitke pomoću ilustracija iz seksualnog priručnika. Ubrzo nakon prilično nespretne i smiješne prve bračne noći Mei upozna vrlo spretnog lopova, koji se u svaku kuću može ušuljati bez da ga netko zamijeti. Mei odmah poželi da ga lopov nauči svoje spretnosti, jer bi se uz takvo znanje mogao potajno noću seksati s lijepim ženama sugrađana. Nevaljalac mu je najprije želio pomoći, ali kada je vidio penis mladog gospodičića, odmah ga je odbio rekavši da seks s tuđim ženama zahtijeva kako seksualne spretnosti tako i primjereno veliku 'opremu'. Mei nesreto jadikuje nad malenoćom svoga penisa, dok jednoga dana slučajno ne upozna čudesnog liječnika koji ga riješi teškoće. Odreže mu njegovu malu muškost i prišije mu konjski penis, s kojim će zadovoljavati ljubavnice. Dok Mei po gradu izvodi seksualnu raciju, njegova žena postaje sve osamljenija, čita erotske knjige i otkriva užitke masturbacije s kistom.

Budući da supruga nikada nema kod kuće, seksualno se predaje svom vrtlaru, koji dobrano utažuje njenu tjelesnu želju. S njime zatrudni, zajedno pobjegnu, Chau-Yin napravi abortus i ode u bordel, gdje postane vrhunska kurtizana. Muž Mei u to vrijeme razvije čudne tjelesne simptome zbog prekomjerne spolne aktivnosti, vidljivo ostari i postane impotenten. Umjesto viagre radije si priušti bordel i zaželi vrhunsku kurtizanu, koja bi ga čudesno ozdravila. Za vrijeme seksa se supružnici najprije uopće ne prepoznaju, jer ima on pet puta veći penis i loš vid. Mei je prepoznao tek po prsnim bradavicama, nakon čega i žena shvati da se seksa s vlastitim mužem. Od sramote se objesi i Mei konačno razočaran prihvaća učenje Sack Monka i moli ga za oprost.

Nadrealna erotika

Vrhunac erotske komedije Seks i zen su njeni seksualni prizori. Naime, počinju dosta živahno i zabavno, a zatim postepeno prelaze u fizičko nerealna događanja i položaje. Budući da su filmovi Hero i The House of Flying Daggers napravljeni sa scenama kung-fua, Seks i zen je napravljen sa scenama seksa. Sve žene su nevjerojatno privlačne, kao i u filmu The Forbidden Legend: Sex & Chopsticks, samo ovdje nije riječ o porno glumicama i silikonskim poprsjima. U filmu prevladava vanilija seks, no ipak uspješno uključuje elemente lezbijstva, bondagea i sadomazohizma. Sve je odglumljeno nestašno, iako režiser već u prvoj sceni gledatelju ponudi  prilično perverznu lezbijsku nasladu dviju glumica koje se uzajamno zadovoljavaju flautom.

Kada se udruže erotika i zen

Kada se udruže erotika i zen, nastane film Seks and zen, gdje žene s kistom, umetnutim u vaginu crtaju simbole zena i doživljavaju ekstazu i gdje za vrijeme seksa bradavicama klize po tvrdoj površini stola. Tada golo muško tijelo ponudi veličanstveni falus, koji obećava nadnaravne užitke i čajanka se pretvara u orgiju osjetila. Ako želite drugačiju erotiku, film Seks i zen neće vas razočarati.

 

Baš sve o seksu - klik na Enciklopediju seksualnosti!

 

 


Tagovi


Ocjena 3.90 (10 gl.)
Vaša ocjena: 

Zadnje poruke u forumu

Marcela81 31. Oct 2016 Trazimo curu za trojac zgodni smo i u najboljim godinama. On 40 i ona 31. Cisto da probamo jednom..
Seks u troje
bozzoAC 20. Sep 2016 Bok, mladi zgodni decko iz Zg trazi zensku osobu za povremena druzenja. Javite se na broj 0955231372 whatsupp.. Po
Orgazam
Marija81 19. Sep 2016 Lepo je ali bolno.Izbegavam
Analni sex

Anketa

ANKETA