Erotski filmovi: Seks i zen

2.03.2013 | Izabela M

Želite upoznati meditativni seks, koji će vas zagrijati i istovremeno od srca nasmijati? Film Seks i zen više je nego pravi izbor.

 

 

Seks i zen 1Zločesta curica želi dobiti po guzi.
Seks i zen 2Osamljena žena se predaje svom vrtlaru.
Seks i zen 3Seks i zen već u prvoj sceni pruža zabavan lezbijski seks.
Seks i zen 4Mei promatra ženu gradskog svilara, koja radi felacio sa suprugovom impozantnom muškošću.
<
>
Seks i zen 1
Seks i zen 2
Seks i zen 3
Seks i zen 4

 

Pridružite nam se i na Facebooku!

 

''Mali penis žena ne može krasti drugim muževima''

Nadasve zabavna erotska komedija Sex and Zen režisera Michaela Maka s originalnim naslovom Yu Pu Tuan Zhi: Tou Ging bao jian lagano se bazira na zloglasnom kineskom erotskom romanu The Carnal Prayer Mat iz 17. stoljeća, što ga je napisao dramatičar Li Yu. Priča govori o neprestano pohotnom mladiću Mei Yeung-Shengu (Lawrence Ng), koji se ne slaže s učenjima velikog učitelja monaha Sack Monka. Ovaj posljednji kaže kako čovjek može prevladati svoju tjelesnost tako da pronađe zadovoljstvo u spiritualnim dobrima, čemu se Mei snažno protivi, jer nadasve uživa pri pogledu na žensko tijelo i nikako se ne može oduprijeti iskušenjima. Oženi se kćerkom najutjecajnijeg muškarca u gradu. Kćerka (Amy Yip) je dakako djevica i seks smatra nečim prljavim, ali je Mei vrlo brzo navede na krevetske užitke pomoću ilustracija iz seksualnog priručnika. Ubrzo nakon prilično nespretne i smiješne prve bračne noći Mei upozna vrlo spretnog lopova, koji se u svaku kuću može ušuljati bez da ga netko zamijeti. Mei odmah poželi da ga lopov nauči svoje spretnosti, jer bi se uz takvo znanje mogao potajno noću seksati s lijepim ženama sugrađana. Nevaljalac mu je najprije želio pomoći, ali kada je vidio penis mladog gospodičića, odmah ga je odbio rekavši da seks s tuđim ženama zahtijeva kako seksualne spretnosti tako i primjereno veliku 'opremu'. Mei nesreto jadikuje nad malenoćom svoga penisa, dok jednoga dana slučajno ne upozna čudesnog liječnika koji ga riješi teškoće. Odreže mu njegovu malu muškost i prišije mu konjski penis, s kojim će zadovoljavati ljubavnice. Dok Mei po gradu izvodi seksualnu raciju, njegova žena postaje sve osamljenija, čita erotske knjige i otkriva užitke masturbacije s kistom.

Budući da supruga nikada nema kod kuće, seksualno se predaje svom vrtlaru, koji dobrano utažuje njenu tjelesnu želju. S njime zatrudni, zajedno pobjegnu, Chau-Yin napravi abortus i ode u bordel, gdje postane vrhunska kurtizana. Muž Mei u to vrijeme razvije čudne tjelesne simptome zbog prekomjerne spolne aktivnosti, vidljivo ostari i postane impotenten. Umjesto viagre radije si priušti bordel i zaželi vrhunsku kurtizanu, koja bi ga čudesno ozdravila. Za vrijeme seksa se supružnici najprije uopće ne prepoznaju, jer ima on pet puta veći penis i loš vid. Mei je prepoznao tek po prsnim bradavicama, nakon čega i žena shvati da se seksa s vlastitim mužem. Od sramote se objesi i Mei konačno razočaran prihvaća učenje Sack Monka i moli ga za oprost.

Nadrealna erotika

Vrhunac erotske komedije Seks i zen su njeni seksualni prizori. Naime, počinju dosta živahno i zabavno, a zatim postepeno prelaze u fizičko nerealna događanja i položaje. Budući da su filmovi Hero i The House of Flying Daggers napravljeni sa scenama kung-fua, Seks i zen je napravljen sa scenama seksa. Sve žene su nevjerojatno privlačne, kao i u filmu The Forbidden Legend: Sex & Chopsticks, samo ovdje nije riječ o porno glumicama i silikonskim poprsjima. U filmu prevladava vanilija seks, no ipak uspješno uključuje elemente lezbijstva, bondagea i sadomazohizma. Sve je odglumljeno nestašno, iako režiser već u prvoj sceni gledatelju ponudi  prilično perverznu lezbijsku nasladu dviju glumica koje se uzajamno zadovoljavaju flautom.

Kada se udruže erotika i zen

Kada se udruže erotika i zen, nastane film Seks and zen, gdje žene s kistom, umetnutim u vaginu crtaju simbole zena i doživljavaju ekstazu i gdje za vrijeme seksa bradavicama klize po tvrdoj površini stola. Tada golo muško tijelo ponudi veličanstveni falus, koji obećava nadnaravne užitke i čajanka se pretvara u orgiju osjetila. Ako želite drugačiju erotiku, film Seks i zen neće vas razočarati.

 

Baš sve o seksu - klik na Enciklopediju seksualnosti!

 

 


Tagovi


Ocjena 3.90 (10 gl.)
Vaša ocjena: 

Zadnje poruke u forumu

VilaSila 18. Pro 2016 To se može riješiti hormonskom terapijom,smanji se razina testesterona i dođeš u normalu.Jer kod čestog...
česta erekcija
Marcela81 31. Lis 2016 Trazimo curu za trojac zgodni smo i u najboljim godinama. On 40 i ona 31. Cisto da probamo jednom..
Seks u troje
bozzoAC 20. Ruj 2016 Bok, mladi zgodni decko iz Zg trazi zensku osobu za povremena druzenja. Javite se na broj 0955231372 whatsupp.. Po
Orgazam

Anketa

ANKETA