Erotski filmovi: Sa glavom u oblacima

16.06.2012 | Antonio B

Kako da film ne bude erotičan ako smo ssvjedoci ljubljenja Charlize Theron, Penelope Cruz i još jednog muškarca?

 

 

Head in the Clouds 1Film je zanimljiv i zahvaljujući lezbijskoj vezi glumica Charlize Theron i Penelope Cruz.
Head in the Clouds 2Njihovi obožavatelji su bili malo razočarani činjenicom što se nisu usudile biti malo odvažnije u seksualnim prizorima.
Head in the Clouds 3Head in the Clouds je vrlo lijepa i očaravajuća ratna ljubavna drama.
<
>
Head in the Clouds 1
Head in the Clouds 2
Head in the Clouds 3

 

Pridružite nam se i na Facebooku!

 

John Duigan je 2004. snimio svoju inačicu kultnog filma Malena sa naslovom Head in the Clouds, u kome su glavne uloge glumile ljepotice Charlize Theron i Penelope Cruz i u kome se u zajedničkom krevetu uz njih stisne još i muškarac. 

Ljubavni trojac

Opens external link in new windowCharlize Theron je Gilda Besse, kćerka francuskog aristokrata i osjećajno labilne žene i super popularna ljepotica, koja ne propušta niti jedno društveno događanje. Koja tridesetih godina prošlog stoljeća kao od šale osvaja London, Pariz i Madrid sa samo malenom ulogicom u trećerazrednom filmiću. Samo zato što je lijepa, prepredena, očaravajuća, pametna, privlačna i drska. Djevojka je poznata Opens external link in new windowGilda, samo što je ne igra Opens external link in new windowRita Hayworth i ne upliće se u odnose sa dvojicom muškaraca, već sa muškarcem i ženom. S odlučnim mladićem Guyjem (Opens external link in new windowStuart Townsend) i seksi medicinskom sestrom Mio (Opens external link in new windowPenelope Cruz), koja se u slobodno vrijeme bavi golim poziranjem i prostitucijom. Najprije jedne kišne večeri upozna Guyja, irskog studenta koji joj ponudi krov nad glavom. Tijekom vremena postaju strastveni ljubavnici, ali se zbog smrti njezine majke nakon nekoliko godina razilaze. Kroz neko vrijeme Gilda ga poziva u Pariz, gdje ljubuje sa već spomenutom Miom, što znači da se Guy pridružuje njenoj lezbijskoj vezi i uživa u tome na sve moguće načine. I tada njihov raj uništava drugi svjetski rat, jer svatko treba na svoju stranu, pa postaju protivnici koji više ne nalaze zajednički jezik.

Seks sa nacistima

Guy se priključuje francuskom pokretu otpora, Mia postaje medicinska sestra na fronti, a Gilda ljubaka s nacistima, uništava si imidž kod sugrađana i još uvijek hoda po svim društvenim priredbama. Cura je kao Malena, još jedna Opens external link in new windowMonica Bellucci, još jedna Opens external link in new windowSophia Loren, koja je istovremeno i Mata Hari. Lukava špijunka, koja se sa nacistima seksa samo zbog podataka i po narudžbi savezničkih sila. Dobro, ali što kada Guy to saznaje prekasno, kada Miu pokose neprijateljski meci, a sugrađani na kraju rata nemaju pojma da je njihova Gilda cijelo vrijeme bila na pravoj strani. Možda malo premalo seksi i premalo hrabra ratna ljubavna drama, kojoj na veliku žalost obožavatelja Charlize Theron i Penelope Cruz nedostaje pokoja prava lezbijska scena.  Pa ipak, priča je unatoč tome dovoljno lijepa i erotički obojana da će oduševiti mnoge gledateje koji više od divljeg seksa na filmu vole vidjeti romantiku i nježne ljubavne prizore.

 

Baš sve o seksu - klik na Enciklopediju seksualnosti!

 

 Ocjena 4.67 (6 gl.)
Vaša ocjena: 

Zadnje poruke u forumu

VilaSila 18. Pro 2016 To se može riješiti hormonskom terapijom,smanji se razina testesterona i dođeš u normalu.Jer kod čestog...
česta erekcija
Marcela81 31. Lis 2016 Trazimo curu za trojac zgodni smo i u najboljim godinama. On 40 i ona 31. Cisto da probamo jednom..
Seks u troje
bozzoAC 20. Ruj 2016 Bok, mladi zgodni decko iz Zg trazi zensku osobu za povremena druzenja. Javite se na broj 0955231372 whatsupp.. Po
Orgazam

Anketa

ANKETA