Erotski filmovi: ''Rimsko proljeće gospođe Stone'

23.07.2011 | Izabela M

Odlična i sanjiva romantična drama, puna ljubavnih doživljaja upravo obudovjele gospođe Stone.

 

 

Rimsko proljeće gospođe Stone

Rimsko proljeće gospođe Stone (The Roman Spring of Mrs Stone) je odlična drama, puna erotske ljubavi starije žene prema mladom muškarcu.

 

Pridružite nam se i na Facebooku!

 

Opojna Italija 

Opens external link in new windowRimsko proljeće gospođe Stone je snimljen je prema originalu iz 1961. godine, u kome su u glavnim ulogama bili legendarna Vivien Leigh i Warren Beatty. Sada ju mijenja nedavna dobitnica Oskara za ulogu Kraljice Opens external link in new windowHelen Mirren i mladi Opens external link in new windowOlivier Martinez. Karen je slavna hollywoodska glumica, koja nakon nenadane smrti svog muža (tijekom leta u Italiju) odluči potražiti utjehu u talijanskim ljubavnicima. Zaslugom stare prijateljice kontese upoznaje živahnog i domišljatog Paola, koji joj postupno počinje vrtjeti glavom. Iako se iskusna dama na početku samo pokroviteljski podsmjehuje ponašanju mladića, sa svakim trenutkom koji proživi s njim se sve više zaljubljuje, što vodi u česta sanjarenja i fantazije u trenucima samoće. Njihovo je poznanstvo vodi u strastvenu avanturu starije žene i mladog mačo tipa, koji ju uzima kao još niti jedan. S njim gospođa Stone doživljava vrhunce svog seksualnog života unatoč poznim godinama.

Buđenje

Talijanski ljubavnik Karen Stone budi ne samo seksualno, već i duhovno. Vraća joj se onaj mladenački duh, za koji je mislila da je već odavno izgubljen. Karen ponovno na život gleda kao na nešto lijepo. Počinje se ponašati kao mlada i zaljubljena djevojka, mijenja i svoju garderobu. Iako je tek nedavno pokopala svog muža, naša udovica ne nosi crninu već šarenu i ružičastu odjeću. Obzirom da želi promijeniti svoj dosadan izgled, zbog sebe ali i zbog nove ljubavi, oboji svoju kosu u strastvenu crvenu boju. Svog mladog uobraženka tako jako obožava da ne prođe niti minuta a da na njega ne pomisli. Oprašta i prečuje čak i njegove bezobrazne opaske. Fućka joj se za zlobne poglede na ulicama, koji ju bodu poput noževa kada šeću po prelijepom talijanskom mjestašcu. Uspješno ignorira i poglede djevojaka upućene njenom lijepom pratiocu, koje se već izdaleka vragolasto osmjehuju i koje ga žele.


Rimsko proljeće gospođe Stone, film

Karen se nezustavljivo predaje ljetu koje joj mijenja život.

 

Vrući seksualni doživljaji

Naravno da joj njen ljubavnik nudi tisuću i jednu nezaboravnu erotsku avanturu. Zaželi je kada ona to najmanje očekuje. Orgazam joj servira onako usput kada mu se prohtije. Uzima ju kako ju nitko nije uzeo. Iako se Karen trudi svoje tijelo pred mladićem prikrivati u tami, on ju poželi golu i u svetlosti lampe. Erotika doživljava svoj vrhunac lijepog popodneva dok autom divljaju po unutrašnjosti Italije. Svaki seks je divlji, spontan i nabijen erotskom energijom. Autentičnost filma i prizora su svakako gola i oznojena tijela te strastvena predavanja na svim mogućim mjetima, a unatoč velikoj predanosti film završava tako kao i u stvarnom životu, a ne pravedno. Unatoč svemu strastvene talijanske noći za Karen se nastavljaju.

Već viđena tematika

Gotovo šezdesetogodišnja Helen Mirren, koja se do kraja svukla u već 1972. godine snimljenom kult filmu Savage Messiah, za svoje godine izgleda fenomenalno. Upravo tako da uz puno mlađeg Oliviera Martineza, koji je grijao žene već u filmu Nevjerna, ne djeluje kao pedofilka i bakica, već kao zrela žena, koja je upravo poželjela mlado meso i divlji seks. Što je njen seks vrućiji, divljija je njezina odjeća. Što su glasniji njeni orgazmi, mlađahnija je njena frizura. Žena koju spolno probudi mladi pastuh. Vrlo slično kao Susan Sarandon u 1990. godine snimljenom filmu White Palce, koja je upravo tako nabavila mlađeg ljubavnika kojeg je igrao James Spader. I potpuno isto kao i u već spomenutom originalu iz šezdesetih, u kojemu su se među plahtama valjali legendarna Vivien Leigh i tada još zelen Warren Beatty.

 

Baš sve o seksu - klik na Enciklopediju seksualnosti!

 

 Ocjena 5.00 (6 gl.)
Vaša ocjena: 

Zadnje poruke u forumu

portorico44 18. Tra 2017 seks u troje je super,imao sam iskustvo jedno,samo me zanima šta te dame traže obdarene pa kad dođe do toga ,kad vidi...
Swig iskustva
VilaSila 18. Pro 2016 To se može riješiti hormonskom terapijom,smanji se razina testesterona i dođeš u normalu.Jer kod čestog...
česta erekcija
Marcela81 31. Lis 2016 Trazimo curu za trojac zgodni smo i u najboljim godinama. On 40 i ona 31. Cisto da probamo jednom..
Seks u troje

Anketa

ANKETA