Maleni seksi trikovi

11 jednostavnih savjeta za dobar seks

18.06.2009 | Jure Pestar

Nudimo vam listu od jedanaest elemenata koji jednostavno ne smiju manjkati u seksu.

 

Najveći užitak pri seksu je naime užitak drugoga. (jlp)

Najveći užitak pri seksu je naime užitak drugoga. (jlp)

 

1. Spontanost

Spontanost je uvjet uspjeha na svim područjima romantike, pa tako i kod seksa. Seks, kao i bio što drugo može postati rutinski i monoton. Koliko često se jednostavno zagrlite i predate jedno drugome bez razmišljanja?


2. Privlačnost

Iako su neki sposobni seksati se s nekime tko ih uopće ne privlači, vjerojatno takvim seksom nitko nije previše oduševljen.3. Iskrica

Zašto vam netko u trenutku uzburka krv i uzbudi misli? Život bi bio dosadan kada bismo znali odgovor na to pitanje. U seksu svakako ne smije nedostajati ono nešto što ne možemo imenovati.4. Osjećajna povezanost


Ljudi mogu uživati u spolnim odnosima i uz ograničenu osjećajnu povezanost, ali većini od nas je duboka osjećajna povezanost nužan uvjet dobrog seksa. Dobar seks je više od dodira, uzbuđivanja i orgazama, mora stimulirati i duh i tijelo.


Oba partnera moraju željeti seks i biti prisutni i u mislima. (jlp)

Oba partnera moraju željeti seks i biti prisutni i u mislima. (jlp)


5. Sigurna opasnost

Parovi se moraju osjećati sigurno u blizini svojih partnera, a za dobar seks morate hodati po rubu. Ako svom partneru možete ponuditi osjećaj sigurne ugroženosti seks će nedvojbeno biti izvrstan.6. Pravo razpoloženje

Ako nam misli lutaju prema problemima na poslu, ako smo rastreseni ili depresivni, onda od dobrog seksa nema ništa. Oba partnera moraju željeti seks i biti prisutni i u mislima.  7. Obostrana nesebičnost

Ako se usredotočite na želje partnera i posvetite se njegovom užitku, imati ćete koristi i vi. Najveći užitak pri seksu je naime užitak drugoga.

 

8. Samopouzdanje

Ako smo nesigurni u krevetu, počinjemo se osjećati nelagodno, što može biti otežavajuće i za našeg partnera. Iako je možda tijekom seksa to malo teže, moramo zaboraviti na naše mane i potpuno se opustiti. Možemo se i pretvarati da smo najljepši i najbolji ljubavnici na svijetu.


Svi znamo da je seks bolji kada smo zaljubljeni. (jlp)

Svi znamo da je seks bolji kada smo zaljubljeni. (jlp)


9. Smisao za humor

Ne budite sramežljivi i suzdržani, zajedno se nasmijte čudnim zvukovima i neuspješnim manevrima. Atmosfera će tako biti opuštenija, a seks sigurno puno bolji.

 

10. Zajednički interesi

Oboma se moraju sviđati slične stvari, oboje morate biti spremni isprobati nešto novo. Kako biste se osjećali da vaš partner bez upozorenja iz noćnog ormarića izvuče plinsku masku?  


11. Ljubav

Svi znamo da je seks bolji kada smo zaljubljeni. Moramo li još nešto dodati?


Što je po vašem mišljenju najbitnije? Biste li još nešto dodali na popis, ili nešto oduzeli? Javite se i podijelite vaše mišljenje sa nama.