Fisting

Naučite fisting!

15.01.2013 | Antonio B

Fisting, radnja kada partner u međnožje ili anus gurne cijelu šaku svakako nije svakidašnja spolna praksa.

 

 

fisting 1

Fisting je za one koji ga nisu probali vrlo zahtjevna spolna praksa, zato ga se treba primiti polagano i svakako računati na nešto uvodne boli. (PhotoXpress)

 

Pridružite nam se i na Facebooku!

 

Pripremite ju jezikom i prstima

Fisting je za ženu vrlo zahtjevna stvar. Još posebno ako na tom području nema iskustva i ako je njena vagina vrlo uska. Upravo zato je za fisting potrebna duga priprema, jer partneričino međunožje je potrebno snažno uzbuditi i početi s akijom vrlo polagano i pažljivo. Predlažemo da ju počnete uzbuđivati lizanjem klitorisa, pa vremenom dodajte penetraciju jednim prstom. O želji za fistingom joj naravno recite, jer faktor iznenađenja pri tako zahtjevnoj spolnoj praksi vjerojatno neće biti moguć. Zatim dodajte još jedan prst i dražite ju s dva prsta istovremeno. Još uvijek joj ližite klitoris, jer stupanj uzbuđenja mora biti vrlo visok. To posebno vrijedi za one koje još nisu isprobale fisting. Kada opazite da je zaista uzbuđena i da su njeni vaginalni mišići sasvim opušteni, dodajte i treći prst i počnite s malo dubljom penetracijom. Ako vidite da joj to godi -nastavite, a ako vidite da ju boli, vratite se nazad na dva i pokušajte kasnije. Nikada nemojte biti nestrpljivi. Kod fistinga vam se ne smije žuriti. Kada stavite u nju tri prsta ubrzajte i lizanje klitorisa i naviknite ju na debljinu. Prste možete i malo vrtiti i pomicati i tako provjeravati rastezljivost njene vagine. Vrlo je bitno da koristite i lubrikant, jer slina neće biti dovoljna. Kada tri prsta vše nisu nikakav problem, na redu su četiri. Naravno da još nije vrijeme za palac, već ostala četiri prsta, koje u vaginu treba potisnuti na što uži način. Tako da ih stisnemo što je više moguće zajedno i radije ih po potrebi malčice rastegnemo u samoj vagini.

Najveći problem je palac

Prije opisani način sa četiri prsta naravno  još uvijek nije fisting, iako se čini da u vagini više nema mjesta za ništa. Možda zaista nema, što znači da treba zaboraviti na želju i sprijateljiti se sa činjenicom da nije svaka vagina namijenjena svemu. Još posebno ako je vrlo uska i ako žena još nije rodila. U tom slučaju bi zasigurno došlo do ozljeda. Upravo zato treba biti vrlo pažljiv pri dodavanju palca i krenuti vrlo polagano. Da se razumijemo, za fisting je ipak potrebno malo potrpiti, posebno ako ga izvodite prvi puta, što znači da bez boli vjerojatno neće ići. Naravno da govorimo o onoj "ugodnoj" boli, koja se miješa sa uzbuđenošću i za koju ćete na kraju biti dobro  nagrađeni. To vam govorimo zbog toga što bi vas to moglo ohrabriti da malo stisnete zube i ipak krenete do kraja. Vaša vagina je vrlo rastezljiva i potrebna vam je samo vježba, što znači da je fisting sasvim moguća akcija. Naravno, ako pripada u vašu sferu inetersa i ako uopće želite pokušati. Bilo zbog želje partnera ili vaše vlastite. Predlažemo vam da ga prvi puta ipak izvodite s partnerom koji vas još dodatno može stimulirati i pripremiti vas na sve to. Ako ste primili dakle u sebe četiri prsta, pokušajte još i palac. Vrlo polagano i pažljivo, no ipak ustrajno i uz pomoć velike količine lubrikanta i svojih sokova. Stupanj uzbuđenja mora biti vrlo velik, pomozite si i igrom riječima, a palac neka se pridruži u pravom trenutku. Ako vam uspije, biti ćete nagrađeni snažnim orgazmom i osjećajem koji još niste upoznali. I pažnja, ako u sebe primite još i palac, ići će bez problema i cijela šaka do početka partnerove ruke. Kada šaka bude u vašoj vagini, neka se partner njome malo poigrava i neka iskušava granice vaše vagine. Ruku može pomicati naprijed i natrag, može rastezati prste, ukratko - može raditi što god da vas uzbuđuje.  Kada šaka jednom bude u vašem međunožju, počinje pravi užitak. Samo budite pažljivi kad ju partner počne vaditi van, jer to zna malo boljeti.

Tehnike za uspješan fisting

Kod fistinga su vrlo bitne i tehnike namještavanja prstiju koje gurate u vaginu ili anus. Upravo zato nam se čini da bi bilo dobro još nekoliko riječi posvetiti toj temi. Najpoznatija i iskušana puno puta je bez dvojbe takozvana "pačja tehnika", tiekom koje prste zakrivite u obliku pačjeg kljuna i šaku suzite na debljinu zapešća. Nešto zahtjevnija je tehnika u kojoj fisting izvodite s dvije ruke, što ih spojite zajedno i pokušate penetrirati u vaginu što je moguće dublje. Kao da tražite nešto ili još bolje - kao da molite. Ovo je sposoban izvesti samo malen postotak žena, koje priznaju da im  nije žao, jer su orgazmi vrlo snažni. Treći način je takozvana "figa", kada  palcem doslovno napravite svima poznatu figu i na taj način u vagini ili anusu dodate još nekoliko snažnih podražaja. Većinu članka smo istina namijenili fistingu vagine, koji je najčešći, ali mnogi kažu da je fisting anusa još lakši izvesti, jer je anus rastezljiviji. Posebno kod homoseksualaca i žena koje redovito prakticiraju i analni seks. Pripreme su iste kao i kod vagine, ali polagano, uz pomoć lubrikanta, strpljivo i tako da se na kraju ipak dođe do željenog cilja.