Telefonski seks

Seks preko telefona

4.11.2008 | Sandra Jović

Seks preko telefona je vrlo praktičan i odličan način za zadovoljavanje spolne požude, ponekad i odlično rješenje za očuvanje seksualnih kontakata, kad vas od partnera/-ice dijeli prevelika udaljenost.

 


jlp

To je potpuno siguran način alternativnog seksa, obzirom da se ustvari radi o samozadovoljavanju, tijekom čega razgovarate preko telefona, tako da je kakva god zaraza spolnoprenosivim bolestima praktično nemogoća. Naravno da je seks preko telefona ponekad i opasan, ako ga na primjer upražnjavate u kadi (struja i voda baš ne idu zajedno).


Seks preko telefona je lakši nego seks u živo


Mnogi bi se složili da je uistinu tako. Prije svega oni, koji imajo poteškoće sa sigurnošću u sebe i stidljivošću na taj način će izbjeći nelagodu i možda čak da se osramote pred partnerom. Opet drugima je puno lakše pri srcu jer preko telefona mogu ostvarivati potpunu seksualnu fantaziju punu erotskih detalja, a kakvu pri uobičajnom seksu ne mogu ostvariti. Kakogod bilo - mašta ima potpuno slobodan put, kada partnera nema na vidiku, zato je također kreativnost pojedinca potpuno prepuštena njemu samom.



jlp


Povjerite si što vam odgovara


Već od početka je vrlo važno da oba sugovornika znaju kakve riječi uzbuđuju osobu s druge strane telefona. O tome se dogovorite unaprijed, tako ćete i dobiti ideju što ustvari nekome odgovara, a što ne, jer samo na taj način seks putem telefona ispadne savršeno.


Seks preko telefona nije samo za muškarce


Mnogi misle da je telefonski seks u većoj mjeri muška zanimacija – vjerojatno iz razloga što je većina telefonskih erotskih agencija namjenjena upravo njima, a to je mišljenje pogrešno. Žene, isto kao i muškarci, vrlo uživaju u erotskom razgovoru s partnerom.


Kako uvjeriti partnera

Mnogi se pitaju da li će njihovog partnera seksualno iskustvo te vrste uopće zanimati. Nikada se ne pitajte već progovorite o tome otvoreno, koliko god je to moguće. Idealan trenutak je kad partner otputuje, možete mu namignuti da ćete očito morati naći neki drugi način za vaše zadovoljstvo!


jlp


Probijte led


Kada prvi progovori, riječi dalje teku potpuno glatko. Možete početi s opisivanjem stvari što biste ih rado činili partneru: Jako bi mi se sviđalo kada bi mi ga/ju... Možete se i našaliti: “Ako bi bi bio/-a tu, nalupao/-a bih te po goloj riti pa bih te…” Rečenice dovršite s onim što vam zvuči dobro.


Vruća linija


Jedan od  načina za seks putem telefona je i pozivanje vruće linije. Iako razgovor s nepoznatom osobom može biti jako nabijen erotikom, treba znaati da je s time u skladu i cijena razgovora, koja je ponekad prilično paprena. Prednost razgovora te vrste je da se ne trebate pripremati i probijati led, jer će to učiniti osposobljena osoba s druge strane linije. Odličan način i za one, koji se boje odbijanja, a također možete utvrditi da li je zabava te vrste uopće nešto što želite i u čemu uživate.



jlp


Bilo kako bilo, seks putem telefona može biti nadasve zabavan način za obogaćivanje ili zadovoljenje vaše seksualnosti. S brojnim plusevima i samo malo minusa seks putem telefona u usporedbi s ostalim metodama alternativnog seksa jedna je od boljih varijanti. Zato, ako još niste pokušaali, nemojte oklijevati i prepustite se telefonskim užicima!