Tantrički seks

Naučite se postići 20-minutne unutarnje orgazme!

18.03.2009 | Sašo Stojanov

Istočnjaci znaju kako služiti seksu; žene, naučite njihovu vježbu Jelen, pomoću koje ćete postići divlje unutarnje orgazme.


Kružnim pokretima masirajte grudi, bradavice ostavite na miru. (jlp)

Kružnim pokretima masirajte grudi, bradavice ostavite na miru. (jlp)


Kako izvodimo žensku vježbu Jelen?

 

Prva fazaU prvoj fazi žena sjedi s prekriženim nogama i to tako da petom jedne noge pritišće neposredno na vaginalni otvor ili sjedi na stolici, a vaginalni otvor zatvori okruglim ili falusu sličnim predmetom, koji moramo redovito prati, odnosno raskužiti u rastopini vode i domaćeg jabučnog octa (preporučeno u slučaju poteškoća u slabinskom dijelu kralježnice i kod slabije pokretnih kukova). Trljanjem zagrijte dlanove, a nakon toga kružnim pokretima prema van masirajte grudi.  To radite dvaput dnevno i to ujutro i navečer, približno 360 kružnih pokreta. Ali pozor, masažu ne smijete provoditi na području prsnih bradavica, eventualnih madeža i drugih oštećenja kože (te dijelove možemo prekriti tkaninom iz prirodnog materijala). Isto je tako ova masaža strogo zabranjena u vrijeme trudnoće! Ako se eventualno zaustavi menstruacija, dovoljno je da masažu izvodite dvaput dnevno s po 120 masažnih pokreta. Da, dobro ste pročitali. Ovom vježbom možete zaustaviti i menstruaciju.Vježba Jelen ni u kom slučaju nije primjerena  za trudnice. Postoje brojne druge za to razdoblje života. (jlp)

Vježba Jelen ni u kom slučaju nije primjerena za trudnice. Postoje brojne druge za to razdoblje života. (jlp)

Druga fazaDruga faza ženske vježbe Jelen temelji na istovremenom stiskanju vaginalnih i analnih mišića. Mišiće držite stisnute samo tako dugo dok je to moguće bez napora (dok ne osjetite užitak).   Vjerovali ili ne, ali dugotrajno izvođenje ove vježbe omogućava prijelaz u unutarnje orgazmične valove, koji mogu trajati i do 20 minuta ili duže i to s partnerom ili bez njega! Izvođenje vježbe za vrijeme prijelaza u orgazam, odnosno za vrijeme orgazma, kao i kod pomicanja spolnog uda u prednji dio vagine preusmjerava životnu silu u unutrašnjost te pomlađuje i vitalizira cijelo tijelo.


Zbog čega je vježba dobra?-    Vježba olakšava, odnosno uređuje poteškoće s menstruacijom.

-    S vremenom masaža grudi u potpunosti zaustavi menstruaciju.

-    Potiskivanje trbuha prema unutra i prema gore te stiskanje analno-vaginalnih mišića je ublažava.

-    Životna snaga i hranjive tvari sa zaustavljanjem menstruacije ostaju u tijelu (nema postmenstrualne iscrpljenosti, odnosno hormonskih neravnoteža).Vježbu Jelen počinjete u sličnom položaju, samo petom jedne noge pritisnete na vaginalni otvor. (jlp)

Vježbu Jelen počinjete u sličnom položaju, samo petom jedne noge pritisnete na vaginalni otvor. (jlp)


Preporučuje se prirodna i visokovrijedna prehrana (žitarice, voće, povrće, mahunarke, ribe u umjerenim količinama). Prema Tao i Tantra doktrini na taj se način zaustavlja biološki ritam starenja (pomlađivanje duha i tijela). To poboljšava krvotok, uspostavlja unutarnju ravnotežu, jača reproduktivne organe i seksualnu energiju, liječi frigidnost itd.


Vježba omogućava i prirodnu kontracepciju!Zaustavljanjem menstruacijskoga ciklusa u roku do 12 mjeseci (masaža grudi) postigne se prirodna kontracepcija. Tek se nakon godinu dana neizvođenja masaže dojki vrati plodnost. Zaustavljanjem menstruacije životna snaga i hranjive tvari ostaju u tijelu (između ostalih i kalcij i željezo).

Na taj se način mogu spriječiti slabokrvnost i osteoporoza. Naravno, sve to uz prirodnu prehranu, laku i nenapornu tjelovježbu, duhovnu i tjelesnu opuštenost te uz posve opušteno, duboko, prirodno disanje trbušnom preponom.


Prepustite se njegovoj statičnoj "penetraciji" i masaži njegovih ruku. (jlp)

Prepustite se njegovoj statičnoj "penetraciji" i masaži njegovih ruku. (jlp)

 

Neka vas on masira!Grudi može masirati i vaš partner, dok mu ud statično stoji u vašoj vagini. To može biti i u stojećem položaju ili dok sjedite na stolici, dok partner stoji iza vaših leđa. Vi ste za to vrijeme usredotočeni na tjeme svoje glave.

Vježbom Jelen i muškarac i žena mogu poboljšati svoje reproduktivne i seksualne sposobnosti, očuvati čvrstoću analno-vaginalnih mišića i postići unutarnji orgazam, koji se ne može opisati riječima. Mora se doživjeti. Prakticiranjem navedenog par će uništiti seksualno nezadovoljstvo, u odnosu će uspostaviti ravnotežu, na individualnoj razini povećat će svoje tjelesne i psihičke sposobnosti.