Misionarska poza

Misionarski položaj - položaj broj 1!

23.05.2012 | Tadej Pačnik

Čini vam se da je misionarski položaj dosadan i zastarjeo? Odbacite te misli. Misionarski položaj ima toliko prednosti!

 

 

misionarski položaj 1Iz staretinarnice spolnih položaja nudimo vam - misionarski položaj. (jlp)
misionarski položaj 2Ovaj zagrljaj znači samo jedno - daj me, snažnije, dublje!
misionarski položaj 3Ako ju želi poljubiti, morati će se zaista potruditi. Razlike u visini su problematične, ali ne previše.
<
>
misionarski položaj 1
misionarski položaj 2
misionarski položaj 3

 

Pridružite nam se i na Facebooku!

 

Misionarski položaj i ljubav

Misionarski položaj je spolni položaj što ga najčešće primjenjujemo na početku našeg spolnog puta. To je položaj ljubavi, dodira i nježnosti. Partnericu možete gledati u lice, ljubiti je, ljubiti po grudima, milovati po tabanima, dostupni su vam svi dijelovi njenog tijela. Ženama godi osjećaj težine, aktivnost muškog tijela, mogu se usredotočiti na svoj užitak i istovremeno milovati, grepsti, gristi i stiskati partnera. Oboje se u potpunosti prepuštaju  jedno drugome. To je jedini takav spolni položaj - osim obrnutog misionarskog položaja, u kome žena „jaše“ muškarca - to je položaj za one koji su zaljubljeni, koji se vole i ne mogu se nagledati jedno drugoga, za ljude koji žele vidjeti partnera i uživaju u tome. Za muškarce koji vole zadovoljiti ženu, koji se vole „pomučiti“ i za žene, koje uživaju u tome da ih netko zadovoljava i da pritom mogu uživati, ljube i istovremeno imaju dovoljno kontrole. Da mogu vidjeti lice voljenog kako uživa i u potpunosti im se predaje. Misionarski položaj je položaj ljubavi.

Misionarski položaj i zabavne peripetije

No, mogoćih varijacija nema beskonačno puno, ali uz malo mašte neće vam biti dosadno. U biti je namijenjen brzom seksu. Mnogima se taj položaj zamjeri, posebno ako nemaju dovoljno snažne ruke i ako mu partnerica ne pomogne na početku penetracije. Oslonjeni na jednu ruku i drugom tražiti pravi otvor nije mačji kašalj. Sa dosta smijeha sve se može riješiti, ali još je lakše uz pomoć partnerice. Ne budite lijene i stavite ga pred otvor, a tada zdjelicom samo potisnite prema gore. Svaki će vam muškarac biti zahvalan. Druga vrlo kritična stvar je nesrazmjer u težini i veličini. Malen muškarac ima veliku prednost (ne u nestašnom smislu), jer nema straha da će biti pretežak i može se namjestiti dosta lakše. Može se zakopati među njezine grudi, zaista si možete dati oduška i pritisnuti svom svojom težinom. Veliki muškarci imaju pravu gomilu problema. Prilično su više postavljeni zbog dužine nogu i već početni "ulaz" je otežan. Sljedeći problem nastaje kada mora, u želji da poljubi lice voljene, izviti leđa u perec. Dodajmo još vječni strah od gorostasa, da će ju tijekom vrućeg seksa jednostavno zgnječiti ili ugušiti. Iako je taj strah prilično neutemeljen, jer takav slučaj zaista ne poznajemo i ženama obično težina muškarca odgovara.

Varijacije misionarskog položaja

Digni zdjelicu

To je vrlo udobno rješenje s mnogim blagotvornim posljedicama. Kut prodiranja se mijenja, muškarac može biti na koljenima i nositi manju težinu na rukama. Ona može pomicati zdjelicu, kružiti  ili raditi nešto slično.

Noge na ramena, noge oko njega, noge iza glave

Njezine noge na njegova ramena je najomiljeniji i najjednostavniji način začinjavanja misionarskog položaja. Ako ona ima snažne mišiće stražnjice iskustvo je posebno odlično. Stisnute noge automatski podrazumijevaju užu vaginu i veće trenje. Noge oko leđa znače za njega samo jednu stvar, pritisni!! Tada zaista želi da ne prestanete, osim ako vas pritisne uz sebe i zadrži, što znači da želi da mirujete u njoj. Ako se pridruže još ruke na leđima i nokti u koži, onda za ime boga pritisnite kao da se radi o životu i smrti. Ako je partnerica gipka, onda joj možete noge staviti i iza glave ili što je moguće više unazad. Tako vam zaista otvara vrata do svih slatkoća. Sami se dignite na ruke i nožne prste, a zatim kopajte duboko, a vaša muda neka na njenom anusu puštaju pljesk za pljeskom.

Variacija postoji još mnogo, ali poneku tajnu ćemo još ostaviti za daljnja istraživanja misionarskog položaja. Želimo puno užitaka.

 

Baš sve o seksu - klik na Enciklopediju seksualnosti!