Seksualna pomagala za žene

Kada bi samo znale s čim sve možete masturbirati…

24.08.2011 | Antonio B

Žene imaju puno više mogućnosti za masturbaciju nego muškarci. Upravo zato smo se odlučili nabrojati najzabavnije načine kojima si djevojke mogu dočarati vruće solističke užitke.

 

 

spolne igračke za žene

Veoma priručno je također trljanje u pokrivač ili jastuk. (PhotoXpress)

 

Pridružite nam se i na Facebooku!

 

U krevetu s plišanim medvjedićem 

Plišane igračke so više nego stvorene za žensku masturbaciju. Posebice ako su malo veće i ako imaju tvrđih dijelova. To je još najbolje s medvjedićima, gdje su ruke i noge primjerene za perverzne igrice trljanja po vagini. Sigurni smo da se dosta tinejđerica na taj način igralo sa svojim medvjedićem. Također i naglašeno oblikovana njuška, koja je bila idealna igračka za draženje klitorisa. Ili kao što nam se povjerila jedna od naših redovitih čitateljica: »Kada sam bila djevojka, imala sam medvjedića koji je umjesto njuške imao gumb. Tokom masturbacije sam si ga namjestila na klitoris te ga polagano pomicala do snažnog orgazma. Medvjedića još uvijek imam, a na njega me svaki put iznova vežu veoma nestašne misli.«

Trljanje u pokrivač i jastuk

Veoma priručan je također pokrivač kojega si djevojka sklupča u klobučić te si ga namjesti između nogu. I to tako da kleči na sve četiri te se pomiče gore i dole. Radi se o trljanju golog međunožja, a kao dodatak može služiti i jastuk koji je mekši i možda je primjereniji za neposredan doticaj s vaginom. Djevojka može kombinirati do mile volje te se pomicati kako joj najviše odgovara. Jednako vrijedi za položaje koji se mogu mijenjati.

Rub kauča

Veoma slična stvar kao pokrivač i jastuk, samo što se radi o malo većem nestašluku, pošto se događa u dnevnom boravku te je veća mogućnost da vas zateknu. Svaki kauč ima dovoljno široki rub kojega možete zajahati te se trljati kako god vam odgovara. Preko gaćica, ili na golo međunožje. Možete polako ili divlje i bez suzdržavanja. Kako god vam paše i kako god vas najviše uzbuđuje!

Mlaz vode

Mnoge djevojke si masturbacijo najradije priušte u kupaonici. Ili tokom tuširanja kada si mlaz vode usmjere u vaginu. Ili iznad bideja, koji je za to savršena stvar. Ako imate podesivi tuš, tuš na kojem možete regulirati različite mlazove, vaši užici će biti veći te ćete ih vrlo lako moći nadgledati. Ako imate bide, u raju ste iovako ionako, pošto samo čučnete i vodu usmjerite ravno u međunožje.

Banane i mrkve te ostale zamjene

Ako pri ruci nemate vibrator ili ako prsti postanu dosadni i nezanimljivi, dobro dođu banana i mrkva, koje su još najsličnije pravome penisu. Bilo bi dobro da je banana olupljena, a mrkvu je potrebno dobro oprati. Što se s njima radi je jasno, zato o tome nećemo govoriti. Malo smjelije djevojke mogu pored banana i mrkvi koristiti i četku za kosu, nalivpero i, recimo, četkicu za zube. Možda i bocu ili kuhaču. Znači sve što je tako ili na bilo koji drugi način slično penisu i što bi moglo dočarati lijepe užitke. Muškarci imaju uglavnom samo ruku, dok žene imaju puno veći izbor. Upravo zato im savjetujemo da se ne ustručavaju i da si bez srama priušte nestašne užitke.

 

Baš sve o seksu - klik na Enciklopediju seksualnosti!