Domaća seksualna pomagala

Domaće seksi igračke – zašto ne?

9.03.2011 | K. Ž.

Želite svoj seksualni život začini sa nekakvom seksi igračkom, sram vas je otići u seks shop? Probajte sa stvarima iz kuće!

 

 

domaće seksi igračke

Različito voće je dobro za izradu seksi igračaka, ali ananas izbjegavajte zbog kiselosti i grube površine. (PhotoXpress)

 

Pratite nas na Facebooku!

 

U principu seksi igrače su bolje u domaćoj izradi nego ne kupljene u seks shopu. Iz razloga što proizvođači ne mogu zadovoljti sve potrebe ljudi i njihove mašte. Ako si igraču osmislite i napravite sami uložit ćete više truda imašte nego da odete u trgovinu i kupite je. Zamislite koliko se možete zabaviti u testiranju voća i kućanskih aparata koji najbolje stimuliraju klitoris ili penis. Pročitajte nekoliko općih savijeta koje možete isprobati.

S čim sve lako penetrirate?

Iako vam se banana čini kao prvi izbor koji vam pada na pamet, u svijetu voća i povrća ipak se kriju mnoge zanimljivosti. Neki ljubitelji prirodnih seksi igračaka preporučaju krastavac kao najbolji izbor. Možete ga stanjiti tj. oguliti do određene širine. Ukoliko ga želite omekšati možete ga staviti u vruću vodu. Također možete isprobati mrkvu. Eksperimentirajte s različitim temperaturama, koje možete postizati pomoću pećnice ili hladnjaka. Prije upotrebe na vašu prirodnu seksi igračku stavite kondom, te ga upotrijebite za vaginalnu penetraciju. Ne preporučamo analnu penetraciju zbog mogućeg vakum efekta, zbog kojeg ćete možda morati potražiti liječničku pomoć.

U što možete penetrirati?

Kako čovjekova mašta nema granica, puno je stvari u koje možete penetrirati a da se mi toga nismo sjetili. Možete upotrijebiti mekano voće ili povrće u kojem izdubite tunel potrebne veličine. Izbjegavajte prekiselo voće koje će vas nadražiti (ne u pozitivnom smislu) poput ananasa, jer nećete uživati. Vrlo učinkoviti mogu biti kartonski tuljci koje ćete sami napraviti kako bi vam širina odgovarala. Tuljac možete obložiti vatom ili drugim mekanim materijalom, te s kondomom penetrirati u seksi igračku koju ste si napravili. Izbjegavajte sve u čemu bi vaš penis u erekciji mogao ostati zaglavljen. Ukoliko vam se dogodi da vam se penis zaglavi u kartonskom tuljcu možete ga potrgati ili razrezati. Ukoliko vam se to dogodi s nekom metalnom cijevi, vjerojatno ćete postati predmetom smijeha lokalnih vatrogasaca.

Predložili smo vam nekoliko zdravo razumskih savjeta u kojima trebate biti oprezni. Naravno izbjegavajte sve predmete koji vam mogu naškoditi, porezati, opeći ili uzrokovati alergiju. Ukoliko se odlučite za penetraciju u bilo šta od seksi igračaka koje ste si smislili ili napravili, koristite kondom. Muškarcima preporučamo da izaberu ili naprave dovoljno širok predmet koji će biti širi i u stanju erekcije, zbog njihove sigurnosti. Kada ste s partnerom u trgovačkom centru gledajte predmete i pustite mašti na volju sve ono što bi moglo poslužiti kao seksi igračka, začudit ćete se koliko predmeta koji nas okružuju mogu poslužiti za zabavu i zadovoljstvo.

 

Više na temu Domaće seksi igračke pročitajte u Enciklopediji seksualnosti!