Nedostatak spolne želje

Da li ste vi ili vaš/a partner/ica primjetili iznanadan gubitak seksualne želje? Ukoliko je vaš odgovor potvrdan morate reagirati što prije ne bi li bilo prekasno. Saznajte više o mogućim razlozima pada seksualne želje i rješenjima o kojima valja razmisliti.

Kod sve većeg broja muškaraca i žene padanje razine hormona u tijelu, stres na radnom mjestu, poteškoće u vezi uzrokuju poraz u spavaćoj sobi. Provjetite što možete učiniti kako bi očuvati strast.

 

IntimateMedicine je vodeći online izvor savjeta i informacija koje obuhvaćaju seksualnost, odnose, te fizičko i mentalno zdravlja.

Ginekolozi, seksolozi, psiholozi, liječnici opće prakse, dermatolozi, estetski kirurzi, terapeuti i drugi strucnjačnjaci su udružili svoje snage i oformili ovu opsežnu riznicu znanja, korisnu ženama, muškarcima i parovima.

U 9 koraka: Kako probuditi i sačuvati strast između partnera!

21.01.2009 | Sanja Macur

Gotovo se svaki par, prije ili kasnije, nađe u razdoblju kada jedan od partnera (ili oboje) izgube seksualnu požudu, ili im se ona bitno smanji. Pogledajmo što možemo učiniti kako bismo je vratili, odnosno sačuvali!