Dobro ljubljenje

Strastveno je poljubite!

13.01.2009 | Tadej Pačnik

Nekoliko savjeta kako poboljšati svoje ljubljenje i kakva su pravila ljubljenja na prvom spoju.

 


Operite zube, izbjegavajte češnjak, luk, uzmite koji bonbončić. Ne budite mrtva riba. (jlp)

Operite zube, izbjegavajte češnjak, luk, uzmite koji bonbončić. Ne budite mrtva riba. (jlp)

 

Poljubac možete vježbati


Na različite načine možete vježbati kako se ljubiti. Najbolje je da se ljubite sami sa sobom. Stanite pred ogledalo i promatrajte se. Zamislite da je pred vama ljepotica vašeg života i da je morate po prvi puta poljubiti. Promatrajte svoje lice i pazite da ne radite nekakve grimase ili plazite jezik iz usta. Jezik neka lijepo ostane spreman za kasniju akciju. Možda nije dobro da oči zatvorite odmah nakon što započnete kretnje prema poljupcu, jer ipak morate vidjeti što ona radi. Možda se u međuvremenu predomisli i odmakne se, a vi pučite usnice u prazno. Oči imajte otvorene toliko dugo dok se ne uvjerite da znate što činite i da je i ona u to sigurna. To nije savjet samo za tinejđere, već za svaki prvi poljubac, pa čak i ako ste iskusni u ljubljenu. Takva se nezgoda brzo dogodi i snažno pogađa naš ego. Slijedeći je korak da poljubite svoj dlan, bolje gornju stranu. Tako ćete dobiti osjećaj poljupca u kome ona sudjeluje. Isprobajte kako se osjeća jezik, njegovi pokreti, tekstura, koliko sline trebate, kako pomicati usnice. Na taj način se s lakoćom uvjerite kakav ste ljubavnik. Ako se sami sebi sviđate, velika je vjerojatnost da ćete se svidjeti i njoj.


Čak i ako vas ona poljubi, ne budite mrtvi, već je zagrlite i pomozite joj održavati strast. (jlp)

Čak i ako vas ona poljubi, ne budite mrtvi, već je zagrlite i pomozite joj održavati strast. (jlp)

 

Pravila prvog poljupca


Ne žurite s prvim poljupcem. Prvi poljubac ne smije biti brz ili ukraden. S prvim poljupcem uđemo u   najintimniji prostor partnera, pa je zato sporost u redu. Ruke se mogu spojiti, ali nikako ne smiju otići prema drugim djelovima tijela, što bi je moglo prestrašiti. Grudi, stražnjica, međunožje slab su izbor, ruke stavite na leđa, oko ramena, vrata, njima prolazite kroz kosu. Jedna ruka na glavi uvijek je dobrodošla, jer se na taj način osjeća sigurnije, posebice ako budete izveli nekakav agresivniji pokret. S druge strane, ne kontrolirajte je ili silite rukom prema vašim ustima. Ako osjećate da se hoće maknuti, dozvolite joj to. Prilika će vam se otvoriti slijedeći put, a ako budete nasilni vjerojatno nikada više. Uglavnom nastupi trenutak kada se obje sile, njena i vaša, usklade i oboje znate da slijedi poljubac. Taj osjećaj sličan je nekakvoj magnetskoj sili, koja nezaustavljivo privlači vaše i njene usnice.  Pred samim dodirom usnica mirno zatvorite oči te se koncentrirajte na osjećaje koje vam pobuđuju njene usne. S jezikom pričekajte. Uistinu pričekajte. Francuski poljubac samo je nadgradnja dobrog poljupca. Okusite njene usnice te se opustite, omekšajte usnice i prepustite se. Kada bude spremna za vaš jezik, ponudit će vam svoj. Ako je sramežljiva, ponudite joj, -ne ubacite- jezik u usta i nježno pomilujte njen.Kada se magnetna sila poljupca ostvari, potrebno nam je puno smokontrole kako bi joj se oduprli, iako zapravo nema razloga da joj se odupremo. Poljubac još nikoga nije ubio. (jlp)

Kada se magnetna sila poljupca ostvari, potrebno nam je puno smokontrole kako bi joj se oduprli, iako zapravo nema razloga da joj se odupremo. Poljubac još nikoga nije ubio. (jlp)

 

Ljubite se strastveno


Strast je vodič dobrog ljubljenja. Upravo zato je polako dozirajte i nemojte navaliti k'o sivonja. Ispuštajte nježne uzdisaje, koji doprinose strasti i daju do znanja da uživate u ljubljenju Koliko jezika, koliko sline, koje figure ćete izvoditi, osmice, čišćenje desni, škakljanje krajnika, brojanje plombi, draženje žlijezda slinavki, traženje hrane, sve to je bitno, ali i nije bitno. Ako nema strasti, može pomoći i pokoji trik. Kod većine djevojaka upali stari trik da je zgrabite, nagnete prema natrag i duboko poljubite. Prilikom toga joj isisajte sav zrak te joj ne dopustite da diše. Zavrtjeit će joj se u glavi, ostat će bez tla pod nogama, pa će vam se odmah otvoriti i prepustiti. Kada vas strastno zagrli, vrijeme je da pažljivo pokušate dohvatiti i nešto mesa, ali nježno i samo za probu. Na prvom spoju je dobro da ste pod kontrolom i da se ne radi samo o seksu. S druge strane pažljivo promatrajte znakove koji vam govore da želi seks i da bi htjela da se usmjerite prema prikladnom mjestu. Tamo poljupci postaju od sporednog značenja…