Stimulacija klitorisa

Znate li stimulirati klitoris?

15.01.2011 |

Klitoris je jako važan ženski organ, zato morate znati kako ga stimulirati. pročitajte i saznajte više.

 

 

stimulacija klitorisa

Znate li ju dovesti do vrhunca stimulacijom klitorisa? (PhotoXpress)

 

Pridružite nam se i na Facebooku!

 

Svaka žena zna, da joj stimulacija klitorisa donosi velike užitke i muškarci to jako dobro znaju. Naravno, postoji više vrsta stimulacije klitorisa, od oralne do manualne i nisu sve jednako dobre. Oralne stimulacije se međusobno razlikuju, ali muškarci često misle kada nauče jedan način da su savladali stimulaciju u potpunosti, no to nije tako. Pročitajte, kako se prihvatiti stimulacije klitorisa od koje že vaša draga željeti još i još.

Klitoris obaspite s poljupcima 

Klitoris je jako osjetljiv organ, u njemu se nalaze brojni završetci živaca, stoga ga treba stimulirati pažljivo. Važno je da je vaša draga jako uzbuđena kako bi joj stimulacija bila ugodna.  S jezikom prvo polako i nježno kružite oko njega i kada osjetite da ona želi još više pređite na sam klitoris.  

Vaši pokreti neka u početku budu nježni i polagani, cijelo vrijeme jednaki, jer promjena ritma pokreta nije baš draga ženama. Kada se bude približavala vrhuncu pokrete jezika stupnjujte, ali izbjegavajte pretvrde pokrete. U klitoris ne pušite jer ćete osušiti prirodni lubrikant, koji smanjuje trenje.

Razmazite ju nježnom masažom klitortisa 

Oralni seks je naravno fantastičan, ali i obična ručna stimulacija klitorisa je ponekad i više nego dobrodošla. Tu vrijedi isto pravilo nježnih i polaganih dodira, kada vaša partnerica postane uzbuđenija možete svoje prste pomicati brže gore dolje, dijagonalno ili u krug.

Najbolja pozicija za ručnu stimulacijo klitorisa je, ako vaša partnerica kleči na koljenima te se leđima nasloni na vas. Tako ćete imati najbolji pristup njenom međunožju. Za jače dodire koristite lubrikant. Svoje prste ne vlažite sa slinom, jer ju je potrebno stalno nanositi, a prekidi za vrijeme stimulacije nisu poželjne. 

Pokušajte s duplom stimulacijom

Najbolja pozicija za duplu stimulaciju je, ako ona leži na trbuhu a vi pored nje. Prvo ju dobro uzbudite s nježnom masažom, koju smo opisali gore, potom u njenu vaginu stavite jedan ili dva prsta. Pri tome je jako važno da je vaša partnerica uzbuđena jer onda ima prirodnog lubrikanta. 

Istovremeno pomičite prste u vagini a s palcem iste ruke stimulirajte njen klitoris.  I neka vas ne brine ukoliko vam prsti nisu dovoljno dugi, ukoliko ne možete stimulirali klitoris i pomicati prste u vagini. Pri takvoj vrsti stimulacije  je najvažnije da se dobro posvetite klitorisu, a to što prsti miruju nema veze nekim ženama to čak i više odgovara.

Kao što smo već napisali dobra stimulacija klitorisa ženama je vrlo važna i donosi im velike užitke. S druge strane loša stimulacija klitorisa može biti neugodna, te u nekim slučajevima može uzrokovati bol. Zato ne dirajte klitoris ukoliko ne znate što bi s njim radili ili pustite partnericu da vas u tome vodi.

 

Baš sve o seksu - klik na Enciklopediju seksualnosti!