Milovanje muškog spolovila

Postoji li pravilo, kako milovati spolni ud svog partnera? Zapravo ne. Najbolje je da muškarac svojoj partnerici povjeri što mu najviše godi. Nekim muškarcima je primjerice draže da partnerica počinje milovati njegov ud kod glavića, a drugima kod korjena penisa. No svakako bi trebalo razgovarati i o izljevu sperme u usta. Inače, slika je rječitija od tisuću riječi: Pogledajte video.  

Naučite duboko grlo!

17.06.2009 | Antonio B

Otkako je Linda Lovelace u kultom porniću Deep Throat pokazala što znači, tako zvani, duboki oralni seks, oralno, kada penis ide duboko u grlo, mnogi muškarci su počeli sanjati o tome da sretnu ženu koja bi postala njihova Linda. Njihova dubok(oumn)a djevojka, koja bi savladala i veoma dubok oralni seks.

 

 

Budući da vježba čini majstora, i za savršeno vladanje dubokim grlom potrebno je mnogo vježbe.

Budući da vježba čini majstora, i za savršeno vladanje dubokim grlom potrebno je mnogo vježbe.

 

Pridružite nam se i na Facebooku!

 

Preveliki penis može biti problem

Drage dame, da ne bi bilo kakve pomutnje, s ovom zabilješkom vas ne želilmo poniziti niti vam dati dojam da duboko grlo morate prisilno izvoditi. Samo vam želimo suzbiti tabue te vam savjetovati da je stvar i za ženu veoma uzbuđujuća. Ponajviše zato jer ćete se osjećati nestašno i jer ćete osjetiti koliko u svemu tome uživa vaš partner. Započnimo postepeno, kako bi vam bilo jasno da se duboko oralno zadovoljavanje treba doslovno naučiti. Već na početku vas moramo upozoriti da su za to najprimjerenije prosječno velike alatke, te da velikani ispadaju. Velikana nikako nećete moći staviti duboko u usta jer će vam se početi povraćati, boljet će vas grlo, a sve skupa će vam možda postati i odbojno. Muškarci s velikim penisima su zapravo jednom rječju prikraćeni. Jedino ako se ne radi o nekakvoj akrobatici koja je sposobna do kraja staviti 20 ili više centimetara. Drugačije rečeno, najbolja duboka grla izvodit ćete s penisima između 15 i 17 centimetara, što je i prosjek u Hrvata, tako da nećete imati problema s pronalaskom.

 

Partnerov penis gurajte centimatar po centimetar.

Partnerov penis gurajte centimatar po centimetar.

 

Započnite polagano, potom probajte staviti cijeli penis

Budući da vježba čini majstora, dobro je vježbati i duboko grlo. Čak i slavna i opjevana Linda je bez sumnje vježbala prije nego li je snimila kultni klasik Deep Throat. Vježbajte polako i s užitkom te u usta gurajte centimetar po centimetar. Kada osjetite nelagodu, odnosno kada osjetite da vas tjera na povraćanje, prekinite, napravite stanku te počnite ispočetka. Ako prilikom toga budete slinile, ili ako vam oči budu suzile, ne brinite se. To uopće nije loše. To čak može biti i seksi. Ponajviše za muškarca, koji će osjetiti da se trudite i da ste mu zaista predane. Penis pokušajte potisnuti koliko duboko ide, počekajte nekoliko sekundi te ga izvadite. Ti pokušaji neka svaki put budu sve duži, te ćete vidjeti da se muškarcu, koji ima penis u vašim ustima, doslovno vrti u glavi od užitka. Ako vas tijkom oralnog uhvati za glavu te odredi tempo, dopustite mu, ali mu i prethodno dajte do znanja da ne smije pretjerivati te da mora paziti i na to kako se vi osjećate. Takvo oralno zadovoljavanje je na neki način i dominacija, čin u kojem je muškarac glavni, a žena daleko podređena, ali kao što smo već naveli, uz opasku da u tome nema ništa loše, jer ionako se radi o dogovoru te o činjenici da učite duboko grlo.

 

Duboko grlo nije muški šovinizam, već prilika da vaš muškarac bude u oblacima.

Duboko grlo nije muški šovinizam, već prilika da vaš muškarac bude u oblacima.

 

Želja za dubokim grlom nije muški šovinizam

Žene, kojima se ni inače ne sviđa oralno zadovoljavanje - duboko grlo, naravno, neće isprobavati. Dapače, još gore, činit će im se ponižavajuće i šovinističko. Duboko grlo je za žene koje su divljije prirode, koje znaju nestašno uživati i u užitku partnera. I upravo duboko grlo primjereno je za nešto takvo. Zato nije loša ideja naučiti ga, budući da će vaš partner prilikom toga biti u oblacima. Ako ste zaista jako nestašni, partneru ćete dozvoliti da vam penis gura u usta isto kao što bi ga gurao u vaginu. Ili se namjestite na rub kreveta, glavu nagnite od ruba prema podu te mu predložite da si da oduška i na takav način. Ako vas muči činjenica da ste podređene, takvi hrabri dodaci nisu za vas. Ako vas upravo ta muška kontrola uzbuđuje, samo si dajte oduška te mu puno toga dozvolite. Vaš trud će biti nagrađen naknadnom akcijom, u kojem će vam se vaš partner još predanije posvetiti.

 

Postoji medicinski dokaz da penis bez problema ide duboko u žensko grlo.

Postoji medicinski dokaz da penis bez problema ide duboko u žensko grlo.

 

Neka vam ne bude neugodno ako ne uspije

Kao što smo već rekli, za svaku stvar potrebna je vježba da bi uspjela. Upravo zato se ne opterećujte ako vam ne uspije iz prvog pokušaja. I ako vam se želudac bude dizao čak i nakon nekoliko centimetara te poželite s time prestati. Nijedan muškarac nema pravo zahtjevati nešto što vam ne odgovara i što želite prekinuti. To mu jasno dajte do znanja, kako ne bi bilo nekakvih nesporazuma. Niti malo vam ne treba biti neugodno što se tiče sline, razumljivo je da se radi o nadraživanju grla, te se slina još više izlučuje. Kada se dođe do vrhunca, imate dvije mogućnosti. Da dokrajčite to kao inače ili da pokušate to izvesti dok vam je penis duboko u grlu. To može biti donekle neugodno za početnice, ali pravi užitak za one koje vladaju dubokim grlom te im se takav način muške ejakulacije veoma sviđa. Bez brige, vaš muškarac će u oba slučaja biti u ekstazi te vam za sve to skupa biti veoma zahvalan. Dakle, drage dame, postanite Linda i izvedite svoju verziju filma Deep Throat. Želimo vam puno uspjeha.

 

Baš sve o seksu - klik na Enciklopediju seksualnosti!