Milovanje muškog spolovila

Postoji li pravilo, kako milovati spolni ud svog partnera? Zapravo ne. Najbolje je da muškarac svojoj partnerici povjeri što mu najviše godi. Nekim muškarcima je primjerice draže da partnerica počinje milovati njegov ud kod glavića, a drugima kod korjena penisa. No svakako bi trebalo razgovarati i o izljevu sperme u usta. Inače, slika je rječitija od tisuću riječi: Pogledajte video.  

Kratki savjeti za potpuno "pušenje"

8.02.2013 | Sara Gal

Pročitajte deset savjeta za potpuno pušenje (oralno zadovoljavanje).

 

 

pušenje

Pušenje je više od lizanja njegovog nabreklog uda… (jlp)

 

Više na temu Oralni seks pročitajte u Enciklopediji seksualnosti!

 

Oralno zadovoljavanje, ili po narodski - pušenje, spolna je radost, što je žene ne prakticiraju samo zbog toga da bi njome zadovoljile muškarca. Pušenje je više od lizanja njegovog nabreklog uda, tako dugo dok sasvim ne pocrveni i počne eruptirati poput vulkana. S obzirom na to da je kod pušenja cijela stvar u potpunosti u vašim "rukama", pod vašom kontrolom, to ne znači da se za taj relativno jednostavan proces svejedno ne trebate pripremiti.

Kao prvo, vrlo je važno odabrati udoban položaj. Kada se jednom udobno smjestite, tako da vas nigdje ne žulja, možete se počet igrati s njegovim najboljim prijateljem. Milujte ga, pušite u njega, povremeno ga lagano gricnite, a onda ga malo konkretnije strpajte u usta. Počnite ga sisati. Usnama možete stvoriti podtlak, a onda ga pokušajte uvući malo dublje. U tome si pomažite objema rukama. Jednu možete upotrijebiti za navlačenje njegove kožice, gore - dolje, a drugom ga nježno milujte po jajima. Ruke mijenjajte, da se ne bi umorile, a uz to razbijate monotonost samog postupka zadovoljavanja. Svako toliko ponovno upotrijebite jezik. Ovaj put mu vrškom jezika obližite vrh penisa, pređite na njegov korijen, a rukom putujte cijelom površinom njegova nabrekla uda. S njegovim glavonjom možete raditi svašta, treba vam samo malo mašte. I nemojte zaboraviti na ostale predjele oko njegova ponosa, koji isto tako spadaju među vrlo osjetljive erogene zone. To su anus, međica, muda, ali i unutrašnji dio bedra.


pušenje oralno zadovoljavanje

U potpunosti je vaša odluka hoćete li progutati spermu ili nećete (jlp)

 

Naravno, kada se približava kraj vašeg zahvata, trebate donijeti odluku hoćete li spermu progutati ili ispljunuti. I ta je odluka potpuno vaša. Bez obzira na to koju ste odluku donijela morate biti svjesni toga da su obje podjednako privlačne i seksi.

Slijedi 10 savjeta za pušenje:

1. Prije nego ga strpate u usta, duboko udahnite. Time ćete opustiti vratne mišiće i spriječiti razne grčeve i bolove, koji bi mogli nastati nakon dugog oralnog zadovoljavanje u istom položaju.

2. Rukom obujmite dno penisa i tako kontrolirajte koliko će vam duboko ući u usta.

3. Ako to još nikada niste pokušali, pokušajte progutati spermu i to dok glavić dodiruje unutrašnju stranu vašeg grla. Kako taj osjećaj može biti pomalo neugodan, ne savjetujemo ga onim ženama koje i samo pušenje pomalo tjera na povraćanje.

4. S pušenjem možete početi još dok mu je penis malen i mlohav. S malo ćete ga stimulacije i igranja dovesti u stanje erekcije.

5. Stidne su dlake u vašim ustima sasvim normalna stvar, što na znači da morate šutjeti ako vas to smeta. U svakom slučaju, ako vas neka bestidna dlaka smeta, slobodno stanite i izvadite je iz usta., a onda nastavite s akcijom.

6. Ako ste malo hrabriji, gurnite mu prst u anus. Ako vam se učini da time baš nije jako oduševljen, prijeđite na masiranje samo vanjskog dijela anusa.

 

pušenje oralni seks

Dok ga oralno zadovoljavate, barem ga na trenutak prodorno pogledajte u oči. (jlp)

 

7. Za dodatnu stimulaciju u usta stavite kocku leda ili pepermint.

8. Dok ga oralno zadovoljavate, stavite ruke na njegova bedra i lagano ih masirajte.

9. Zubi nisu na penisu baš nisu naročito poželjni. Dok ga pušite, možete ih upotrijebiti tako da njima tek lagano okrznete glavić. Ali, ponavljamo, vrlo lagano.

10. Dok ga oralno zadovoljavate smiono ga, izazivački i prkosno pogledajte u oči i tu "opscenost" popratite glasnim zvukovima. Orgazam je zajamčen!

 

Pratite nas na Facebooku!