Milovanje muškog spolovila

Postoji li pravilo, kako milovati spolni ud svog partnera? Zapravo ne. Najbolje je da muškarac svojoj partnerici povjeri što mu najviše godi. Nekim muškarcima je primjerice draže da partnerica počinje milovati njegov ud kod glavića, a drugima kod korjena penisa. No svakako bi trebalo razgovarati i o izljevu sperme u usta. Inače, slika je rječitija od tisuću riječi: Pogledajte video.  

Kako se uhvatiti u koštac s gutanjem sperme?

11.07.2009 | Sandra Jović

Rado obrađujete njegov penis, ali vam je gutanje njegove sperme odbojno? Pročitajte naše savjete što učiniti, kada sperma ne želi teći kroz vaše grlo.

 

Ejakulati različitih muškaraca mogu biti različitih okusa, boja, tekstura i u različitim količinama. (jlp)

Ejakulati različitih muškaraca mogu biti različitih okusa, boja, tekstura i u različitim količinama. (jlp)

 

Najprije se je treba zapitati da li vam je gutanje odbojno zbog čina samog po sebi, ili vam je okus, što ga ima njegov ejakulat potpuno odvratan. Pa počnimo kod ovog zadnjeg. Ejakulati različitih muškaraca mogu biti različitih okusa, boja, tekstura i u različitim količinama. To znači da iako ste kod bivšeg okusili spermu i učinila vam se neopisivo odvratna, to još ne znači da sperma sadašnjeg ljubavnika ima isti okus. Prije nego što prosudite, radije se uvjerite.Iako vam okus neće biti po volji, brojni seksolozi i žene koje imaju više iskustva u oralnom seksu stavljaju vam na dušu da čovjek okus za spermu tek mora stvoriti, kao i za određene vrste hrane. Ako vam je dakle okus odbojan, možete optimistički pušiti i gutati spermu, jer vam se ona može s vremenom svidjeti. Iako ja baš ne bih stavila ruku u vatru da je to tako, jer ako ti nešto ne ide kroz grlo, naprosto ne ide, čak i ako se jako trudiš ne bi li ti to uspjelo.

 

Hoćete li ejakulat progutati ili ne? (jlp)

Hoćete li ejakulat progutati ili ne? (jlp)


Ako vam je gutanje odbojno već na samu pomisao na to da bi to bilo odvratno, za boga miloga, bar probajte da biste stvarno mogli reći: Odvratno je! Zbilja je smiješno iz usta žene, koja još nikada nije progutala spermu čuti kako je to fuj i bljak. Slično kao kod situacije kada nepušači tako rado ističu da je ljubljenje s pušačima kao lizanje pepeljare, iako ne vjerujem da je itko stvarno išao lizati pepeljaru.

 

Za početak, najprije naučite,  prepoznati kada će mu doći

 

 

Neke žene imaju dobar osjećaj i dobro znaju kada će alat što ga obrađuju špricnuti. One koje još nisu tako iskusne, za početak zamolite partnera neka vas upozori prije nego mu dođe.

Zatim odlučite, hoćete li ejakulat progutati ili ne. Ako želite spriječiti izlijevanje u usta, neposredno prije nego što mu dođe odmaknite usta i preselite ruku na gornji dio penisa, neposredno ispod glavića i počnite iz njega pumpati ejakulat.

 

 

Neka - ako misli da je njegova sperma tako dobrog okusa, proba malo.

Neka - ako misli da je njegova sperma tako dobrog okusa, proba malo.

 
A ako ste odlučili da progutate, a ipak biste prije toga voljeli preventivno popraviti okus, iskoristite neku od sljedećih mogućnosti:

 

Pojedite mentol bonbon!

 

Ovoga puta Mentol bonbon neće biti ključ do srca, nego ključ do gutanja sperme! Prije nego ga uzmete u usta, poližite nekoliko mentolčića. Ako ih nemate pri ruci, uzmite malo paste za zube. I med, marmelada, šlag, slatki grijeh ili šampanjac mogu znatno poboljšati okus sperme.

 

Prilikom eksperimentiranja s nekim likerom od mentola ipak pazite da penis ne bude preosjetljiv na sastojke, i osjetljivost provjerite na manjoj površini penisa. Ako mentol iritira kožu, radije nemojte nastaviti, čak i ako liker od mentola uzrokuje ugodan osjećaj, nikako kasnije nemojte pretjerivati s upotrebom, jer se može dogoditi da se pečenje pojavi kasnije, kada je i količina likera na penisu veća.

 

Prije nego ga uzmete u usta, poližite nekoliko mentolčića. (jlp)

Prije nego ga uzmete u usta, poližite nekoliko mentolčića. (jlp)

 

Nataknite kondom ustima!

Stavljanje kondoma ustima već smo vas naučili, tako da sada metodu možete koristiti i u drugu svrhu, i to pri oralnom zadovoljavanju partnera. Ako se partner bude odupirao, odlučno mu recite neka se ukoliko na tome inzistira, pozdravi s oralnim zadovoljstvom, te neka - ako misli da je njegova sperma tako dobrog okusa, proba malo. No, bilo kako bilo, kod upotrebe kondoma upotrijebite malo lubrikanta na bazi vode. I dakako, koristite kondom koji neće imati neugodan okus. Izbjegavajte dakle namazane kondome, čiji je okus malo gorak.

 

Koristite foliju!

Kada nemate kondom pri ruci, možete upotrijebiti naprosto foliju za živežne namirnice, koja će najvjerojatnije za jezičak biti ugodnija nego nekakvi lateks.

 

Oslinite i ispljunite

Riječ je o vrlo omiljenoj varijanti. Kada osjetite da će vulkan svaki čas doživjeti erupciju, nakupite u ustima što više sline. Kada mu dođe, ispustite slinu i zajedno sa spermom ispljunite van. Najbolje će biti ako pri tome imate rupčiće i ispljunete u rupčić, a neka vam ne bude niti malo neugodno ispljunuti po njemu. Na kraju krajeva, spermu ste zaajednički izmamili van.