Analni seks

O analnom seksu postoji mnoštvo predrasuda, pa i strahova. Najprije treba prevladati osjećaj eventualne nelagode - što je obično povezan s osjećajem nečistoće, a kod muškaraca posebno s predrasudom da zbog želje za analnim seksom imaju homoseksualne sklonosti –  zatim se treba, ukoliko doista želite analni seks, još samo dodatna hrabrost i naučiti kako da počnete. Video o analnom seksu pri tome će vam zacijelo biti od pomoći.

Zašto žene seksaju analno?

30.08.2011 | Sandra Jović

Neke žene seksaju analno kako bi sačuvale nevinost, druge kako bi zadovoljile muškarce, a treće u tome jednostavno uživaju. Više u nastavku.

 

 

analni seks žene

Neke žene bi željele s analnim seksom udovoljiti partneru. (PhotoXpress)

 

Pridružite nam se i na Facebooku!

 

Tumačenja zašto žene seksaju analno, ima više i različita su, koliko su različiti i ljudi. Dok neke to čine zbog užitka, s druge strane imamo žene, koje to rade samo zato da bi udovoljile partneru. A svakako postoje i one koje to prakticiraju jer im se sviđaju osjećaji za vrijeme penetracije u anus. Neke naime za vrijeme analnog seksa osjećaju pritisak na potpuno drugi dio vagine i vanjskog spolovila i za mnoge je to i jedini način da bude zadovoljena.

Brojnim ženama izuzetno paše masiranje anusa i možda čak poneki prstić u guzi (obično je najbolje da joj prst umetnete u anus, neposredno prije njenog vrhunca, ali se prethodno o tome s njom posavjetujte), dok im do analnog seksa nije stalo. No ne smijemo zaboraviti na one male špotancije, na „rajcanje“ zabranjenim stvarima. No, analno nije nešto neviđeno, ali nije niti nešto što svi rade.  Mnoge na analni seks pristaju samo zbog partenra i ne priznaju mu da im penetracija te vrste ne pruža užitak.

Još jedan originalni razlog za analni seks je zaštita od trudnoće. U nekim južnoameričkim državama katoličko protivljenje hormonskoj kontracepciji uzimaju tako ozbiljno, da radije prakticiraju analni seks, od koga se navodno ne može zanijeti. No začeće od zapljuskivanja - tako naime kažemo za trudnoću nakon analnog seksa, na njihovu je žalost iznenađujuće često. Štoviše, neke žene seksaju analno zato, jer su veliki vjernici i ne žele izgubiti nevinost prije braka. Hm, o tome bismo mogli raspravljati, zar ne?

 

Baš sve o seksu - klik na Enciklopediju seksualnosti!