Analni seks

O analnom seksu postoji mnoštvo predrasuda, pa i strahova. Najprije treba prevladati osjećaj eventualne nelagode - što je obično povezan s osjećajem nečistoće, a kod muškaraca posebno s predrasudom da zbog želje za analnim seksom imaju homoseksualne sklonosti –  zatim se treba, ukoliko doista želite analni seks, još samo dodatna hrabrost i naučiti kako da počnete. Video o analnom seksu pri tome će vam zacijelo biti od pomoći.

Ponudite mu vaginu, anus i usta!

28.12.2011 | Antonio B

Žena muškaraca može zadovoljiti ustima, vaginom i anusom. Zašto ne bi tijekom istog seksualnog odnosa kombinirala svo troje?

 

 

vaginalnu, oralnu, analnu 1Vašem partneru možete tijekom jednog seksualnog odnosa priuštiti vaginalni, oralni i analni seks. (PhotoXpress)
vaginalnu, oralnu, analnu 2U kombinaciji vagine i anusa morate paziti na čistoću penisa, kada dođe iz analnog otvora.
<
>
vaginalnu, oralnu, analnu 1
vaginalnu, oralnu, analnu 2

 

Pridružite nam se i na Facebooku!

 

Iz ustiju u vaginu i opet natrag

Kombiniranje oralnog i vaginalnog seksa veoma je uzbuđujuće kako za muškarca tako i za ženu, koja može s partnerovog penisa okusiti i sokove svojeg međunožja te se pri tome osjećati veoma zločesto. Neka vam upravo zato ta kombinacija ne predstavlja poteškoće. Pa zašto bi vam se gadio okus vlastite vagine. Sigurno ste je tijekom mastrubacije već polizale sa svojih prstiju, što znači da je sada možete polizati još i s penisa te svojeg partnera još dodatno uzbuditi. Seks u kome će muškarac svoj penis penetrirati u vaginu i usta, biti će raznolikiji i uzbudljiviji, a posebice ako to bude radio više puta za redom te će biti svjestan toga da to može raditi kada god zaželi. Naravno, mislimo u istome seksualnom odnosu. Ako koristite kondome, koristite one koji imaju okus po nekakvom voću kako bi okus u vašim ustima bio nešto bolji. Minutaža kombinacije neka traje po želji vašeg partnera, a može i vašim poticanjem. Neka to zvuči u stilu: »Daj mi ga još malo u usta, htjela bih opet okusiti svoju lizaljku.« Ili recimo: »Mogu ti ga staviti još malo u usta da ližeš okus svoje mačkice.« Ukratko, penis neka do mile volje putuje iz vagine u usta i opet natrag. Naravno, ako vam takav način seksa odgovara te se osjećate dovoljno zločeste za to.

Iz vagine u anus i opet natrag?

I ovakva penetracija je dobrodošla kada želimo začiniti naš seksualni odnos. Posebice ako partnera, koji to nije očekivao, ali je to potajno želio, želimo iznenaditi. Kombinacija kada penis ide iz vagine u anus potpuno je jednostavna. A posebice ako je žena na sve četiri dok joj muškarac cijelo vrijeme nadražuje anus te ga prije izmjene dobro navlaži i namaže lubrikantom. Malo sporniji je naravno suprotan smjer i to ponajviše radi mogućnosti zaraze, jer se u analnom otvoru skrivaju stvari koje nikako ne spadaju u vaginu te mogu uzrokovati ozbiljne zaraze. Ali opet, stvar je u svakom slučaju izvediva ako se malo snađemo. Preudvjet je naravno čisti analni otvor što možemo postići upotrebom klistira - to će vaš anus zaista očisti. Ako vam se ideja baš ne sviđa, pokušajte ga očistiti prstom te se osigurati da je velika potreba daleko iza vas. Prije nego partner svoj penis penetrira u vaginu, neka ga obriše vlažnom maramicom, što će nakon prethodnog umivanja biti sasvim dovoljno da ne dođe do neke zaraze. Vaginu i anus možete nakon toga izmjenjivati do mile volje, iako penis treba svaki put temeljto obrisati kada ide iz stražnjice u međunožje. Užitak će za oboje biti potpun. Kako za muškarca, koji će istodobno doživljavati i vaginalni i analni seks, tako i za ženu, koja će u oba otvora osjećati uzbuđenje. Ako želite, možete si pomoći i vibratorom ili čepićem, koji umjesto penisa može penetrirati u onaj otvor koji je slobodan. Takav užitak će ženi kojoj to odgovara biti nezaboravan, jer će doživjeti takozvanu dvostruku penetraciju.

A kako iz ustiju u anus i opet natrag?

Vjerojatno najzahtjevniji i veoma rijedak oblik kombiniranja seksualnog odnosa, što ga ne prakticira puno parova zbog nelagode prilikom same činjenice da bi žena trebala u usta staviti penis koji je prije toga bio u njenoj stražnjici. Usprkos tome, stvar može biti veoma zanimljiva i uzbudljiva. Posebice ako budete zaboravile na odvratnost tog čina te se uvjerile da to može biti veoma seksi za vašeg partnera. Anus je ionako vaš, te ako ste ga dobro oprale i ako je vaš partner penis obrisao maramicom prije oralnog seksa, ne bi smjelo biti nikakvih problema. Ako vam vaš partner može lizati anus, zašto ga na sličan način ne biste još i vi probale. Možda samo po korijenu penisa koji nije bio duboko u unutrašnjosti, a kasnije i cijelog. Ako imate tu želju, ostvarite je te se pri tome osjećajte jako zločesto. Vaš partner će biti u oblacima, a vi ćete se osjećati odlično znajući to.

Kombinacija anusa, ustiju i vagine

Zaključak vaše divlje izmjene ustiju, vagine i anusa je veoma jasan. Započnite s kombinacijom toga troje te izmjenjujte do mile volje. Iz ustiju u vaginu, iz vagine u anus, iz anusa ponovno u usta itd. Ako želite, možete navlažiti dlan te penis i na taj način malo oprati i usput se rješiti mirisa koji vam ne odgovara. Taj isti dlan možete staviti partneru u usta te od njega zahtjevati da ga liže kako bi i sam okusio to što i vi. Još bolje bi bilo da ga ližete zajedno te se još dodatno uzbuđujete u već iovako ionako “prljavom” činu. Zašto bi uopće ta tri različita oblika seksa morala uvijek ići po istom dosadnom redoslijedu. Možda je došlo vrijeme da prekinete rutinu te svojeg partnera iznenadite obrnutim redoslijedom te kombiniranjem svih triju oblika seksa.

 

Baš sve o seksu - klik na Enciklopediju seksualnosti!