Kako pokazati ljubav

6 znakova, da vas partner iskreno voli

12.01.2012 | Izabela M

Da se uvjerite da vas muškarac voli, ne trebate riječi ''volim te''. Provjerite, koji znakovi govore o tome bolje nego tisuću riječi!

 

 

partner iskreno voli

Da vas partner iskreno voli, govore njegova djela. (PhotoXpress)

 

Pridružite nam se i na Facebooku!

 

1. Zapamtio je sitnice

Ukoliko je vašem partneru teško izraziti osjećaje verbalno, može vam pokazati naklonjenost i na druge neverbalne načine. Jedan od znakova da vas partner iskreno voli je činjenica da je zapamtio neke sitnice na koje ste vi odavno zaboravili. Npr. koja je vaša najdraža boja ili film, što ste mu reki na prvom spoju, što želite za rođendan ili stvari iz svojeg djetinjastva. 

2. Pokazuje interes za ljude koji su vam važni u životu

Da vas partner iskreno voli pokazuje i činjenica da je spreman slušati dosadne priče vaših kolega ili rodbine. Trudi se da u društvu vaših prijatelja sa svakim malo porazgovara. Dođe na zabave ljudi koji su vama važni. U slučaju da s vama ne namjerava biti dugo, takve stvari bi izbjegavao ili ih jednostavno ne bi radio. 

3. Spontana iznenađenja

Svoju ljubav partner izražava i s spontanim stvarima, koja vas iznenade i usreće- Npr. s malim darovima ili pozornošću, koju ste dobili bez posebnog razloga. To vam uljepša dan i daje vam na znanje da ste u njegovim mislima. Spontana iznenađenja su također planirani izleti, večere, masaže ili zajedničko kupanje u kadi. 

4. Uz vas je kada ga trebate

Kada je spreman odložiti svoje stvari te se posvetiti vašima, ukoliko ga to zamolite, to je znak da vas partner iskreno voli i da je za vas spreman učiniti sve. Jako je važno da poštuje ono što vam je važno i da vas u tome podržava. To znači, da je uvijek na pravom mjesu u pravo vrijeme. 

5. Spreman je na kompromise

Veliki znak, da u njegovom životu igrate važnu ulogu, je njegova spremnost na kompromise. Otvoren razgovor o željama je u vezi dobrodošao, ukoliko partner poštuje vaše želje to već govori da je spreman na zdravu vezu s vama. Jednako, naravnpo vrijedi i za vas. 

6. Osjećaj da se na njega možete osloniti

Ukoliko pri nekim problemima koji vam se pojavljuju u životu netko pita, na koga se možeš osloniti i odgovor je njegovo ime. Tada znate da vas partner iskreno voli, da ste s njim sretni i da dvije riječi "volim te" od njega niti ne trebate čuti jer to znate.

 

Baš sve o seksu - klik na Enciklopediju seksualnosti!